نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب گوجه فرنگی ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 119-136]
  • آرد ذرت فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 57-70]
  • آرد شاه بلوط فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 57-70]
  • آسپرژیلوس فلاووس بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 109-117]
  • آفلاتوکسین مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 37-45]
  • آمارنت اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
  • آنتی اکسیدان بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 43-54]
  • آنزیم ترانس گلوتامیناز بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 11-24]
  • آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 13-30]

ا

  • ارزیابی حسی بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 109-118]
  • اسانس رزماری بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-10]
  • اسانس روغنی تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 115-122]
  • اسانس گزنه بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 1-11]
  • اسانس گلپر تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 123-136]
  • استخراج روغن بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]
  • استویا بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 31-41]
  • استویوزید تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 35-41]
  • اسید های فنولی بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 97-107]
  • اشرشیاکلی بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 109-117]
  • اکتری اسیدلاکتیک جداسازی، شناسایی و توصیف باکتری‌های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی استان مازندران [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 21-25]
  • المان محدود شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 63-74]
  • امواج فراصوت ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 87-105]
  • اناریجه بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 43-54]
  • انرژی فعال سازی بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 75-84]
  • اینولین بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 11-24]
  • اینولین بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 119-129]
  • اینولین بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]

ب

  • بازده تولید پودر اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • بافت سنجی اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 103-113]
  • بتا آمینوبوتیریک اسید بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 56-61]
  • بتاکاروتن بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 25-36]
  • برشته کردن مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 71-85]
  • برگ به بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 97-107]
  • بستنی امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 57-71]
  • بنتونیت بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 73-83]
  • بوتریتیس سینرا بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-10]

پ

  • پایداری بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • پرتودهی مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 151-160]
  • پردازش تصویر آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 15-21]
  • پس از برداشت استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 85-96]
  • پیش تیمار بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
  • پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 109-117]
  • پلگ-نورمند اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 103-113]
  • پودر سیر بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 109-117]
  • پودرعصاره مالت اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • پودر هویج اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 103-113]
  • پوسیدگی قارچی بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 56-61]
  • پوشش خوراکی مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 37-45]
  • پوشش خوراکی تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 33-42]

ت

  • تخمیر حالت جامد بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 1-13]
  • تخمیر حالت جامد بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه‌ی جهش‌یافته‌ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 9-19]
  • تخم ماهی قزل‌آلا ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 23-35]
  • ترکیبات شیمیایی بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 97-107]
  • ترکیبات فنولی اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 23-31]
  • تریکودرماریزئی بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه‌ی جهش‌یافته‌ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 9-19]
  • تریکودرما ریزئی بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 1-13]
  • تغییرات فیزیکوشیمیایی بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 73-83]
  • توت فرنگی بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-10]
  • توت فرنگی بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 56-61]

ج

  • جایگزین تخم مرغ ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 119-128]
  • جایگزینی ساکارز بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 31-41]
  • جایگزینی شکر بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 65-77]
  • جسم کریستالی (متبلور) سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 131-140]
  • جهش بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 1-13]

چ

  • چوبک ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 119-128]

ح

  • حامل‌های لیپیدی تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 115-122]
  • حجم مخصوص بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 130-149]
  • حلوا ارده بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 73-83]
  • حلوای گردوئی بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 65-77]

خ

  • خرما تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 33-42]
  • خرما بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 65-77]
  • خرمای واریته کلوته بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 75-84]
  • خشک کردن بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 25-36]
  • خشک کردن پاششی اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • خشک کن‌انجمادی تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 123-136]
  • خصوصیات رنگی بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 71-85]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 57-71]
  • خصوصیات میکروبی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
  • خواص آنتی‌اکسیدانی ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 23-35]
  • خواص رئولوژیکی بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 75-84]
  • خواص رئولوژیکی بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 13-30]
  • خورش فسنجان اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 97-108]

د

  • دانه هندوانه مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 71-85]
  • درجه هیدرولیز ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 23-35]
  • دیسکPDA بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-10]
  • دی‌متیل‌آمین مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
  • دوغ بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 13-30]
  • دوفاز شدن بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 13-30]

ر

  • ریحان اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 55-64]
  • ریزپوشانی تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 123-136]
  • ریزساختار اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • رطوبت بهینه بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه‌ی جهش‌یافته‌ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 9-19]
  • رهایی تنش اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 103-113]
  • روش پرکولاسیون بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 79-86]
  • روش حرارتی تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 115-122]
  • روش سطح پاسخ بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 119-129]
  • روش سطح پاسخ مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 71-85]
  • روغن تری گلیسریدی خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 27-34]
  • روغن کنجد بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]

ز

  • زیتون ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 119-136]
  • زیره سبز مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 37-45]
  • زنجبیل تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 35-41]

س

  • سرخ کردن تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 51-61]
  • سرخ کردن عمیق ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 87-105]
  • سرعت ذوب امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 57-71]
  • سیستم بینایی انسان آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 15-21]
  • سس مایونز ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 119-128]
  • سطح پاسخ ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 87-101]
  • سطح پاسخ بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
  • سلولاز بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 1-13]
  • سلولاز بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه‌ی جهش‌یافته‌ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 9-19]
  • سینتیک بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 25-36]
  • سوسیس بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 11-24]
  • سوسیس فرانکفورتر بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 1-11]
  • سوهان بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 109-118]

ش

  • شربت ذرت با فروکتوز بالا بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 109-118]
  • شیر موز بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • شیرینی برنجی بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 130-149]
  • شیره انگور بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 31-41]
  • شیره ی خرما بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 75-84]

ص

  • صمغ بامیه تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 35-41]
  • صمغ دانه شاهی بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 130-149]
  • صمغ عربی اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • صمغ گزانتان فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 57-70]

ض

  • ضخامت بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • ضد قارچ استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 85-96]
  • ضد میکروب بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 43-54]
  • ضریب نفوذ بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • ضریب نفوذ مؤثر مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 151-160]

ظ

  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعال‌سازی مسیر فنیل‌پروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه‌ توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیه‌ای آن [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 56-61]

ع

  • عسل بیولوژیک اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 23-31]
  • عسل پروسه اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 23-31]
  • عصاره بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 97-107]
  • عصاره بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 43-54]
  • عصاره اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 55-64]
  • عصاره ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 119-136]
  • عصاره مرزنگوش بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-95]
  • عصاره هسته انگور بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 1-11]

ف

  • فاقد گلوتن اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
  • فیتاز اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
  • فراسودمند بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
  • فراسودمند ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 119-136]
  • فراصوت خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 27-34]
  • فرآیند مواد غذایی شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 63-74]
  • فرمالدئید مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
  • فسفر بهینه بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویه‌ی جهش‌یافته‌ی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 9-19]
  • فعالیت آبی بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 130-149]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-95]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 97-107]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 23-31]
  • فعالیت آنزیمی بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 1-13]
  • فیلم خوراکی ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 87-101]
  • فیلم نانوبیوکامپوزیت بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم‌های نانوبیوکامپوزیت‌ امولسیونی بر پایۀ کربوکسی‌متیل‌سلولز- نانو نقره [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 43-53]
  • فیله تیلاپیای وارداتی و پرورشی مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
  • فنول کل بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]

ق

  • قدرت مهارکنندگی رادیکال آزاد بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 79-86]
  • قند طبیعی بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 65-77]

ک

  • کازئینات سدیم تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 123-136]
  • کتیرا ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 87-101]
  • کدو حلوایی بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 25-36]
  • کدومسمایی ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 87-101]
  • کربوکسی‌متیل‌سلولز ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 87-101]
  • کربوکسی‌متیل‌سلولز بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم‌های نانوبیوکامپوزیت‌ امولسیونی بر پایۀ کربوکسی‌متیل‌سلولز- نانو نقره [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 43-53]
  • کسر حجمی مؤثر خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 27-34]
  • کشک مایع بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
  • کف پوشی بهینه‏ سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
  • کیفیت تخم مرغ آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 15-21]
  • کیفیت تغذیه ای تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 51-61]
  • کیک اسفنجی اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 103-113]
  • کیک روغنی بدون گلوتن فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 57-70]
  • کیلکا بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 43-54]
  • کینتیک انتقال جرم ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 87-105]
  • کنسانتره پروتینی شیر بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 13-30]
  • کنسرو تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 51-61]
  • کینوا اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]

گ

  • گیاه دارویی استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 85-96]
  • گیاه کنگر بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 79-86]
  • گرمایش ماکروویو شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 63-74]
  • گلرنگ بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]
  • گندم جوانه زده شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 63-74]
  • گوار بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 119-129]
  • گوشت بوقلمون ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 87-105]

ل

  • لاکتوباسیل جداسازی، شناسایی و توصیف باکتری‌های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی استان مازندران [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 21-25]
  • لاکتوباسیلوس پاراکازئی اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 55-64]
  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیر گونه پلانتاروم بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-95]
  • لبنیات سنتی جداسازی، شناسایی و توصیف باکتری‌های اسید لاکتیک از فرآورده‌های لبنی سنتی استان مازندران [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 21-25]
  • لیپاز اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
  • لیپواکسیژناز اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
  • لیکوپن بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 1-11]
  • لیکوپن ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجه‌فرنگی پالپ‌دار [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 119-136]

م

  • ماست پروبیوتیک بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-95]
  • ماست پروبیوتیک اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 55-64]
  • مایکروویو بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 25-36]
  • مایکروویو بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
  • مایکروویو بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]
  • ماکسول اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 103-113]
  • ماندگاری تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 33-42]
  • متیل سلولز تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 33-42]
  • محتوای فنلی کل بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 79-86]
  • مدل سازی شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 63-74]
  • مدل‌سازی مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 151-160]
  • مدل‌سازی شبکه عصبی بهینه‌سازی فرایند استخراج روغن از دانه‌های گلرنگ با پیش‌تیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]
  • مدل محاسباتی سلول ساده آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 15-21]
  • مربای رژیمی تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 35-41]
  • مرزه اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 55-64]
  • مریم گلی مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 37-45]
  • مغز پسته مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 37-45]
  • میکروب زدایی بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 109-117]
  • میگو تغییرات کیفیت چربی میگوی سفید هندی پرورشی (Fenneropenacus indicus) طی فرایند کنسروسازی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 51-61]
  • ملاس چغندرقند بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 73-83]

ن

  • ناگت مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
  • نان قالبی بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 119-129]
  • نان کروسان بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 31-41]
  • نانوامولسیون خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 27-34]
  • نانو ذرات اکسید سیلیسیوم بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
  • نانوذرات نقره سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 131-140]
  • نانو ژل خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 27-34]
  • نانوکامپوزیت‌ها بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
  • نانو لیپوزوم تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 115-122]
  • نانو نقره بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم‌های نانوبیوکامپوزیت‌ امولسیونی بر پایۀ کربوکسی‌متیل‌سلولز- نانو نقره [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 43-53]
  • نیتریت بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 1-11]
  • نشاسته اصلاح شده اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 97-108]
  • نمک بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 11-24]

و

  • ویژگی ضد میکروبی بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلم‌های نانوبیوکامپوزیت‌ امولسیونی بر پایۀ کربوکسی‌متیل‌سلولز- نانو نقره [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 43-53]
  • ویژگی های بافتی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 119-128]
  • ویژگی های فیزیکی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 119-128]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا به‌جای ساکارز بر خصوصیات سوهان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 109-118]
  • ویسکوزیته امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 57-71]
  • ویسکوزیته اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 97-108]

ه

  • هیپوزانتین مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
  • هیدروکلوئید بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 119-129]
  • هیدرولیز آنزیمی ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 23-35]
  • هلو مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 151-160]