نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب پنیر تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
  • آنتی اکسیدان بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
  • آنتوسیانین تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 15-1]
  • آنزیم‌های تجاری بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]

ا

  • اسانس باریجه خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]
  • اکسایش تسریع یافته استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]
  • انار تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 15-1]
  • اولتراسوند استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]

ب

  • بافت تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 29-15]
  • باقلوا تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 29-15]
  • باکتریوفاژMS2 تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]

پ

  • پپتید زیست فعال بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
  • پنیرسفید ایرانی تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
  • پودر خرما تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم‌چرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]
  • پوست انار استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]
  • پوشش مرکب بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]
  • پوشش نانوکامپوزیت تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]
  • پونه کوهی ارزیابی عصاره گیاه پونه‌کوهیMentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگی‌های میکروبی سوسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 129-117]

ت

  • تالو استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]
  • ترکیبات فنلی استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]
  • ترکیبات فنولی بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
  • ترکیبات فنولی تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]
  • ترکیبات فنولی کل فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]

ج

  • جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]

خ

  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]
  • خواص آنتی‌اکسیدانی تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]
  • خواص آنتی‌اکسیدانی ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
  • خواص ضد باکتریایی ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]

د

  • دلمه پنیر تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
  • دوره نگهداری فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]

ر

  • ریواس فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]
  • روش آنزیمی ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
  • روش سطح پاسخ بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
  • روغن آفتاب‌گردان استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]

س

  • سردخانه تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 15-1]
  • سوسیس ارزیابی عصاره گیاه پونه‌کوهیMentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگی‌های میکروبی سوسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 129-117]

ش

  • شاهدانه بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
  • شبدر ایرانی ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
  • شربت ذرت با فروکتوز بالا تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 29-15]

ص

  • صمغ دانه شاهی بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]

ض

  • ضایعات پیاز بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
  • ضد میکروبی ارزیابی عصاره گیاه پونه‌کوهیMentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگی‌های میکروبی سوسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 129-117]

ع

  • عصاره بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
  • عصاره آنتی اکسیدانی استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]
  • عصاره گل محمدی تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]
  • عمر ماندگاری تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]

ف

  • فراصوت تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]
  • فیلم فعال خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]
  • فیله مرغ تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]

ق

ک

  • کیتوزان خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]
  • کیتوزان بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]
  • کربوکسی متیل سلولز تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]
  • کلروفیل ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]

م

  • ماء الشعیر فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]
  • ماست کم‌چرب تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم‌چرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]
  • ماهی بیاح بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]
  • میکروامولسیون استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]

ن

  • نانو پوشش بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]

و

  • واژه های کلیدی: جو دو سر استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]
  • ورکوآز ارزیابی عصاره گیاه پونه‌کوهیMentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگی‌های میکروبی سوسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 129-117]
  • ویروس های روده ای تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
  • ویژگی‌های بافتی تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم‌چرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]
  • ویژگیهای حسی تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم‌چرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]
  • ویژگی‌های حسی تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 29-15]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم‌چرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]

ه

  • هیدرولیز آنزیمی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
  • هیدرولیز آنزیمی بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]