آ
-
آب پنیر
تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
-
آنتی اکسیدان
بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
-
آنتوسیانین
تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 15-1]
-
آنزیمهای تجاری
بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]
ا
-
اسانس باریجه
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]
-
اکسایش تسریع یافته
استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]
-
انار
تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 15-1]
-
اولتراسوند
استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]
ب
-
بافت
تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 29-15]
-
باقلوا
تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 29-15]
-
باکتریوفاژMS2
تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
پ
-
پپتید زیست فعال
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
-
پنیرسفید ایرانی
تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
-
پودر خرما
تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کمچرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]
-
پوست انار
استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]
-
پوشش مرکب
بررسی مقایسهای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]
-
پوشش نانوکامپوزیت
تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]
-
پونه کوهی
ارزیابی عصاره گیاه پونهکوهیMentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگیهای میکروبی سوسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 129-117]
ت
-
تالو
استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]
-
ترکیبات فنلی
استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]
-
ترکیبات فنولی
بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
-
ترکیبات فنولی
تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]
-
ترکیبات فنولی کل
فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]
ج
-
جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس
تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]
خ
-
خصوصیات فیزیکوشیمیایی
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]
-
خواص آنتیاکسیدانی
تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]
-
خواص آنتیاکسیدانی
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
-
خواص ضد باکتریایی
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
د
-
دلمه پنیر
تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
-
دوره نگهداری
فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]
ر
-
ریواس
فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]
-
روش آنزیمی
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
-
روش سطح پاسخ
بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
-
روغن آفتابگردان
استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]
س
-
سردخانه
تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 15-1]
-
سوسیس
ارزیابی عصاره گیاه پونهکوهیMentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگیهای میکروبی سوسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 129-117]
ش
-
شاهدانه
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
-
شبدر ایرانی
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
-
شربت ذرت با فروکتوز بالا
تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 29-15]
ص
-
صمغ دانه شاهی
بررسی مقایسهای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]
ض
-
ضایعات پیاز
بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
-
ضد میکروبی
ارزیابی عصاره گیاه پونهکوهیMentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگیهای میکروبی سوسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 129-117]
ع
-
عصاره
بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
-
عصاره آنتی اکسیدانی
استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]
-
عصاره گل محمدی
تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]
-
عمر ماندگاری
تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]
ف
-
فراصوت
تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]
-
فیلم فعال
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]
-
فیله مرغ
تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]
ق
-
قهوهای شدن دانه انار
تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 15-1]
ک
-
کیتوزان
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]
-
کیتوزان
بررسی مقایسهای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]
-
کربوکسی متیل سلولز
تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]
-
کلروفیل
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
م
-
ماء الشعیر
فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]
-
ماست کمچرب
تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کمچرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]
-
ماهی بیاح
بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]
-
میکروامولسیون
استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]
ن
-
نانو پوشش
بررسی مقایسهای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]
و
-
واژه های کلیدی: جو دو سر
استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]
-
ورکوآز
ارزیابی عصاره گیاه پونهکوهیMentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگیهای میکروبی سوسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 129-117]
-
ویروس های روده ای
تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
-
ویژگیهای بافتی
تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کمچرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]
-
ویژگیهای حسی
تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کمچرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]
-
ویژگیهای حسی
تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 29-15]
-
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کمچرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]
ه
-
هیدرولیز آنزیمی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
-
هیدرولیز آنزیمی
بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد