نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب آشامیدنی بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 54-43]
  • آب‌اندازی ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 100-85]
  • آب قلیایی بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 54-43]
  • آبمیوه کاربرد روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی، کوپل‌شده به کروماتوگرافی‌گازی به‌منظور اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 90-79]
  • آرد پیش‌ژلاتینه شده تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 17-1]
  • آزمون FIC مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 129-121]
  • آزمون RSA مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 129-121]
  • آزمون TPC مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 129-121]
  • آزیوش بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 171-159]
  • آفتکش‌های ارگانوفسفره کاربرد روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی، کوپل‌شده به کروماتوگرافی‌گازی به‌منظور اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 90-79]
  • آلکالاز اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی های عملکردی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن-گیری شده زیره سیاه (Bunium persicum Bioss) [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 94-83]
  • آلودگی ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 152-144]
  • آنتی اکسیدان ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 11-1]
  • آنتی اکسیدان‌ مقاسیه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 28-13]
  • آنتی‌اکسیدان تاثیر پوشش دهی ماهی قزل آلا با عصاره های چای، کیتوزان، و چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 32-19]
  • آنتوسیانین مقایسه اثر خشک کردن همرفت و تحت خلاء بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی لواشک زغال‌اخته‌ی فرموله شده [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 107-95]
  • آویشن مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 161-147]
  • آویشن شیرازی بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-1]

ا

  • اپی کاتچین مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 63-53]
  • ایذه مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 161-147]
  • ارزیابی حسی شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 69-55]
  • ارزیابی حسی بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 9-1]
  • ارزیابی ریسک ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 152-144]
  • ازن بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 54-43]
  • اسانس بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-1]
  • اسانس آویشن شیرازی مدل‏سازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بسته‏بندی اتمفسر اصلاح شده [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 166-153]
  • اسانس دارچین بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 54-43]
  • اسپیرولینا پلاتنسیس ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 11-1]
  • استان خوزستان ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 152-144]
  • استخراج ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 11-1]
  • استخراج اسیدی تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 84-71]
  • استخراج مایکرویو تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 84-71]
  • استویا بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 120-109]
  • استویوزید-ایزومالت بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 171-159]
  • اسیدهای چرب ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 156-141]
  • اکسایش استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 25-11]
  • اکسیداسیون تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 121-107]
  • امولسیفایر بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 172-157]
  • اندرونه ماهی سفید بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilusfrisiikutum) به روش هیدرولیز آنزیمی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 132-121]

ب

  • بیاتی بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 184-173]
  • بیاتی غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 106-91]
  • بار میکروبی تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 40-27]
  • بازیافت محصول تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 108-93]
  • بافت اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 140-125]
  • بتاسیکلودکسترین ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 31-19]
  • بر پایه گیاهی تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 157-143]
  • برگ بو تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 49-33]
  • برنج ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 152-144]
  • بستنی بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 42-33]
  • بستنی بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 120-109]
  • بهینه‌سازی بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 141-131]

پ

  • پانکراتین اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی های عملکردی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن-گیری شده زیره سیاه (Bunium persicum Bioss) [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 94-83]
  • پری‌بیوتیک شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 69-55]
  • پرتقال رقم والنسیا مدل‏سازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بسته‏بندی اتمفسر اصلاح شده [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 166-153]
  • پرس سرد ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 156-141]
  • پروبیوتیک تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین گندم با به کارگیری باکتری های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 81-69]
  • پروبیوتیک بررسی تأثیر مقادیر مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 146-133]
  • پروتئین هیدرولیز شده بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilusfrisiikutum) به روش هیدرولیز آنزیمی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 132-121]
  • پروتئین هیدرولیز شده ماهی اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 78-65]
  • پروفایل میکروبی شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 69-55]
  • پسته بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 9-1]
  • پکتین متوکسیل پایین تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 84-71]
  • پنیر سفید ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 31-19]
  • پنیر شهری شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 69-55]
  • پودر آب ماست تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 108-93]
  • پودر میگو تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 40-27]
  • پوره موز بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 42-33]

ت

  • تخمیر تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 62-49]
  • تخمیر لاکتیکی تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین گندم با به کارگیری باکتری های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 81-69]
  • ترکیبات تری گلیسیریدی ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 156-141]
  • ترکیبات زیست فعال ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 11-1]
  • تصاویر ماهواره‌ای مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 161-147]
  • توکوفرول ها ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 156-141]

ج

  • جایگزین تخم‏ مرغ بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 172-157]
  • جایگزین چربی ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 100-85]
  • جلبک اسپیرولینا تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 121-107]
  • جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بررسی تأثیر مقادیر مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 146-133]
  • جنین‌گندم تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین گندم با به کارگیری باکتری های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 81-69]
  • جوانه ذرت مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 91-81]
  • جوانه‌زنی بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 141-131]

چ

  • چای مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 63-53]
  • چای تاثیر پوشش دهی ماهی قزل آلا با عصاره های چای، کیتوزان، و چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 32-19]

ح

  • حسی تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 157-143]

خ

  • خاصیت آنتی اکسیدانی بررسی ویژگی های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول های گیاه چای سفید [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 176-163]
  • خامه کم چرب اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 140-125]
  • خیساندن بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 141-131]
  • خشک کردن پاششی غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 106-91]
  • خشک‌کردن پاششی تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 108-93]
  • خشک‌کن تحت خلاء مقایسه اثر خشک کردن همرفت و تحت خلاء بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی لواشک زغال‌اخته‌ی فرموله شده [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 107-95]
  • خشک‌کن هوای داغ مقایسه اثر خشک کردن همرفت و تحت خلاء بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی لواشک زغال‌اخته‌ی فرموله شده [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 107-95]
  • خصوصیات حسی بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 172-157]
  • خصوصیات فیزیکی تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-123]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 120-109]
  • خواص آنتی اکسیدانی بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilusfrisiikutum) به روش هیدرولیز آنزیمی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 132-121]
  • خواص بافتی بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 171-159]
  • خواص حسی بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 42-33]
  • خواص حسی تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 62-49]
  • خواص عملکردی بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilusfrisiikutum) به روش هیدرولیز آنزیمی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 132-121]
  • خواص فیزیکوشیمیایی تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 84-71]
  • خوشاریزه بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 123-109]

د

  • دیگ پخت مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 91-81]
  • دماوند مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 161-147]
  • دوغ بررسی تأثیر مقادیر مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 146-133]

ذ

  • ذرت تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 17-1]

ر

  • ریزپوشانی استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 25-11]
  • ریزجلبک اسپیرولینا بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 184-173]
  • رنگ اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 140-125]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 171-159]
  • روغن سویا استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 25-11]
  • روغن کشی مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 91-81]
  • روغن هسته انگور ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 156-141]
  • رئولوژی اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 140-125]

ز

  • زیتون پرورده بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-1]
  • زیره سیاه اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی های عملکردی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن-گیری شده زیره سیاه (Bunium persicum Bioss) [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 94-83]
  • زوفا استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 25-11]

س

  • سرکه تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 62-49]
  • سس مایونز کم‌چرب ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 100-85]
  • سطح پاسخ بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 141-131]
  • سفتی بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 184-173]
  • سویا تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 121-107]
  • سوسیس تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 157-143]

ش

  • شکلات تلخ بررسی ویژگی های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول های گیاه چای سفید [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 176-163]

ص

  • صمغ دانه شاهی بررسی تأثیر مقادیر مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 146-133]
  • صمغ دانه قدومه شیرازی بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 120-109]
  • صمغ کنجاک ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 100-85]
  • صمغ کنجاک تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 157-143]

ط

  • طعم تلخ شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 69-55]

ع

  • عسل مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 161-147]
  • عصاره استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 25-11]
  • عصاره چای سفید بررسی ویژگی های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول های گیاه چای سفید [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 176-163]
  • عصاره مالت غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 106-91]
  • عناب تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 62-49]

ف

  • فیزیکوشیمیایی تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 62-49]
  • فیزیکوشیمیایی بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 52-41]
  • فیزیکوشیمیایی تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 157-143]
  • فلزات سنگین ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 152-144]
  • فنل کل مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 63-53]

ق

  • قزل آلای رنگین کمان بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 123-109]

ک

  • کاهش کلسترول ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 31-19]
  • کیتوزان بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 123-109]
  • کیتوزان بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 52-41]
  • کیتوزان تاثیر پوشش دهی ماهی قزل آلا با عصاره های چای، کیتوزان، و چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 32-19]
  • کروماتوگرافی‌گازی کاربرد روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی، کوپل‌شده به کروماتوگرافی‌گازی به‌منظور اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 90-79]
  • کف پوشی تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 40-27]
  • کیک فاقد گلوتن تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-123]
  • کیک کم‏ کلسترول بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 172-157]
  • کیلکای آنچوی اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 78-65]
  • کلمات کلیدی : بادام زمینی بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 52-41]
  • کنجاله ارده بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 172-157]

گ

  • گز رژیمی بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 171-159]
  • گوشت تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 49-33]
  • گوشت چرخ شده ماهی اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 78-65]

ل

  • لیپاز تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین گندم با به کارگیری باکتری های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 81-69]
  • لیپوکسیژناز تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین گندم با به کارگیری باکتری های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 81-69]
  • لیستریا مونوسایتوژنز بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 123-109]

م

  • ماست چکیده تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 108-93]
  • مایکروویو تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 17-1]
  • مالت چاودار بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 141-131]
  • مالتودکسترین غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 106-91]
  • ماندگاری تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 40-27]
  • ماندگاری بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-1]
  • ماهی تاثیر پوشش دهی ماهی قزل آلا با عصاره های چای، کیتوزان، و چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 32-19]
  • محافظ سرمایی اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 78-65]
  • محصول فرعی تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 108-93]
  • مدل‌سازی مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 91-81]
  • مدلسازی طراحی MAP مدل‏سازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بسته‏بندی اتمفسر اصلاح شده [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 166-153]
  • مرزه بختیاری بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 123-109]
  • معادله میکائیل- منتن مدل‏سازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بسته‏بندی اتمفسر اصلاح شده [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 166-153]
  • میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی کاربرد روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی، کوپل‌شده به کروماتوگرافی‌گازی به‌منظور اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 90-79]
  • میکروکپسول بررسی ویژگی های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول های گیاه چای سفید [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 176-163]
  • مهار رادیکال آزاد مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 63-53]
  • میوه "به" تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 84-71]

ن

  • نان غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 106-91]
  • نان حجیم بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 184-173]
  • نانو ذره کیتوزان بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 52-41]
  • نانولیپوزیم تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 49-33]
  • نشاسته سیب زمینی تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-123]
  • نم‌گیر طبقه‌ای بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 9-1]
  • نم‌گیرکالسکه‌ای بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 9-1]

و

  • ویتامین مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 63-53]
  • ویژگی‌های عملکردی اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی های عملکردی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن-گیری شده زیره سیاه (Bunium persicum Bioss) [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 94-83]
  • ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 31-19]
  • ویژگی های فیزیکوشیمیایی بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 42-33]
  • ویژگی‌های کیفی بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 9-1]

ه

  • هیدروالکلی تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 49-33]
  • هیدروکسی متیل فورفورال مقایسه اثر خشک کردن همرفت و تحت خلاء بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی لواشک زغال‌اخته‌ی فرموله شده [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 107-95]
  • هیدروکلوئید اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 140-125]
  • هیدرولیز آنزیمی اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی های عملکردی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن-گیری شده زیره سیاه (Bunium persicum Bioss) [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 94-83]
  • هیدرولیز آنزیمی بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilusfrisiikutum) به روش هیدرولیز آنزیمی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 132-121]
  • هسته خرما تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-123]
  • هفت‌بند افغانی مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 129-121]
  • هفت‌بند ژاپنی مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 129-121]
  • همبرگر تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 121-107]