آب انگوربررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 131-117]
آب میوهبررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 64-53]
آب میوهارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
آب هویجتولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 39-27]
آرد عدسبهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 133-119]
آلفاآمیلازبررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 129-119]
آلکالازتأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 81-65]
آلوئهورابررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-63]
آنتی اکسیدانبررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 64-53]
آنتی اکسیدانیمطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 80-69]
آنتیاکسیدانبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-63]
آنتیاکسیدانیشرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 50-31]
آنزیمبریتاثیر فراصوت و آنزیم بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 93-79]
ارزیابی حسیاستفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
ازنبهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
ازن زنیبهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
اسپری درایربررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 131-117]
اسپیرولینا پلاتنسیسمقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
استافیلوکوکوس اورئوسآلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 172-161]
اسید چربامکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 118-107]
اسید چرببررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 185-177]
اسیدهای چرببهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 154-143]
اسمزبهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 51-41]
اشترودل تخمیریبررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 129-119]
اکستروژناستفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
اکسیداسیون لیپیدتاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 145-133]
اناربررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 64-53]
انجماد سریعبررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 185-177]
انجماد کندبررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 185-177]
انرژی فعالسازیمدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 68-53]
اینولینطراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 106-95]
اینولینتولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 39-27]
ب
بادام زمینیاستفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
بافتبررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 129-119]
بافتاستفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
باکتری اسید لاکتیکجداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 73-65]
باکتری پروبیوتیکارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
بتاسیکلودکسترینطراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 106-95]
بدون گلوتنبررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 129-119]
برازمبلتعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 11-1]
برگ پرسیاوشانبررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-15]
برنجتاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 107-97]
بستهبندیتاثیر بستهبندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانوسلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 87-75]
بهینه یابیبهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
بهینهسازیبهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 51-41]
پ
پایداری فیزیکیتأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 81-65]
پپتید زیست فعالتأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 81-65]
پذیرش کلیبررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 129-119]
پرتقالبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-63]
پروبیوتیکجداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 73-65]
پرودیجیوسینمطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 80-69]
پنیر سنتیآلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 172-161]
پودربررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 131-117]
پوست نرم و سبز پستهبررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 131-117]
پوشش خوراکیبررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 142-135]
ت
ترخونطراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 106-95]
ترکیبات شیمیاییبررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-15]
ترکیبات فنلیتعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 11-1]
تیلاپیابررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 185-177]
ج
جایگزین چربیبررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 174-163]
جعفریبررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 157-147]
چ
چای ترشبهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 51-41]
چای سبزارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
چای سبزبررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 120-109]
چاوداربررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 170-155]
چویلمقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
خ
خاصیت آنتیاکسیدانیبررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 120-109]
خاصیت ضدباکتریاییبررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 120-109]
خاکبررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 157-147]
خامه کمچرببررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 174-163]
خشک کردن پاششیتعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 41-31]
خشککردن هوای داغبهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 51-41]
خصوصیات حسیتولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-101]
خصوصیات فیزیکی و شیمیاییتاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 170-159]
خصوصیات میکروبیتولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-101]
خمیرترشبررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 170-155]
خواص آنتیاکسیدانیبررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-15]
دوناتتاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 170-159]
ر
ریزپوشانیارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
رزماریتاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 145-133]
رنگمقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
رنگاستفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
رنگبریبهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
رهایشتأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 81-65]
رودخانه کارونبررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 157-147]
روش سطح پاسخبهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 51-41]
روش سطح پاسختاثیر فراصوت و آنزیم بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 93-79]
روش سطح پاسخمدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 98-89]
روش سطح پاسخبهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 63-51]
روشهای فرآوریبررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 25-15]
روغنامکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 118-107]
ز
زرشکبررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 64-53]
زمان تخمیربررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 170-155]
زنیانسنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
زندهمانیارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
زئینبررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 142-135]
سیبزمینیبررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 25-15]
سراشیا مارسسنسمطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 80-69]
سرخ کردن عمیقتاثیر فراصوت و آنزیم بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 93-79]
سس مایونز کم کلسترولبهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 63-51]
سطح پاسخبهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
سلیاکبهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 133-119]
سینبیوتیکتولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 39-27]
سنتز سبزسنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
سوکرالوزبررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 147-131]
سوکرالوزتاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 170-159]
ش
شاخص حسیبهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 154-143]
شاخصهای شیمیاییبهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 154-143]
شیر بازساختهمدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 98-89]
شیر تخمیریقابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 39-27]
شیر سویابهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 51-41]
شیر کنجاله پستهبهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 63-51]
شکر خامبهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
شویدبررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 157-147]
ص
صمغ آلژینات سدیماثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 99-81]
صمغ چرخکبررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 147-131]
صمغ زانتانبهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 63-51]
صمغ کتیرااثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 99-81]
صمغ کنجاکبررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 174-163]
صمغ گواربهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 63-51]
ض
ضد باکتریاییبررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 142-135]
ضد میکروبیمطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 80-69]
ضد میکروبیشرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 50-31]
ضریب نفوذمدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 68-53]
ط
طراحی آزمایشطراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 106-95]
ع
عصارهبررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-15]
عصاره ضایعات اناربهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 154-143]
عصارههای گیاهیتعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 11-1]
غ
غنی سازیبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-63]
فیبر بامبوبررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 147-131]
فراسودمندتعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 41-31]
فراصوتتاثیر فراصوت و آنزیم بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 93-79]
فراصوتبررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 25-15]
فراصوتشرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 50-31]
فساد میکروبیتاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 145-133]
فعالیت آنتی اکسیدانیسنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
فعالیت آنتیاکسیدانیتعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 11-1]
فعالیت پروتئولیتیکیقابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 39-27]
فعالیت ضد رادیکالیامکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 118-107]
فعالیت ضدقارچیقابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 39-27]
فعالیت ضد میکربیجداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 73-65]
فلزات سنگینبررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 157-147]
فیلم پلی اتیلنیتولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-101]
ق
قارچ خوراکیتولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-101]
قارچ دکمهایتاثیر بستهبندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانوسلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 87-75]
قزل آلای رنگین کمانبهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 154-143]
ک
کالری کاهش یافتهتاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 170-159]
کامپوزیت نانوسلولزتاثیر بستهبندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانوسلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 87-75]
کتانتعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 41-31]
کدوتاثیر فراصوت و آنزیم بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 93-79]
کدو تخم کاغذیامکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 118-107]
گندمبررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 170-155]
گوشت قرمزتاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 145-133]
ل
لاکتیک اسید باکتری هاقابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 39-27]
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسمقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
لاکتوباسیلوس پلانتارومتولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 39-27]
لاکتوباسیلوس کازئیتولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 39-27]
م
ماستتعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 41-31]
ماست پروبیوتیکمقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
ماکارونیبررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 29-13]
مایکروویوامکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 118-107]
ماکوآلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 172-161]
مالتودکسترینتاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 170-159]
ماندگاریبررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 64-53]
ماهی قزل آلای منجمدبررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 120-109]
ماهی کپورمطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 80-69]
مدلسازی.سینتیک خشک کردنمدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 68-53]
مقاومت خمشی و راندمان تبدیلتاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 107-97]
میکروسکوپ الکترونیسنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
موسیلاژ بهدانهبهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 133-119]
ن
نان بروتچنبهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 133-119]
نان بروتچناثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 99-81]
نانوپوشانیتأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 81-65]
نانوذرات نقرهسنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
نانوذرات نقرهتولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-101]
نانو کپسولطراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 106-95]
نانوکپسولهتاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 145-133]
نانو کیتینبررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 142-135]
نیتراتبررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 25-15]
نیتریتبررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 25-15]
نگهدارنده غذاییجداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 73-65]
نیمپز کردنتاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 107-97]
نوشیدنی فراسودمندبررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-63]
نوشیدنی فراسودمند پروبیوتیکیبهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 51-41]
و
واژههای کلیدی: گلبرگ زعفرانمدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 68-53]
ویژگی های ساختاریبررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 142-135]
ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبیبررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 131-117]
ویسکوزیته ظاهریبررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 174-163]
ه
هدایت الکتریکیمدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 98-89]
هویجبهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 51-41]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد