نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب انگور بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 131-117]
  • آب میوه بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 64-53]
  • آب میوه ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
  • آب هویج تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 39-27]
  • آرد دانه عدس بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 29-13]
  • آرد عدس بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 133-119]
  • آلفاآمیلاز بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی‏های بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 129-119]
  • آلکالاز تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 81-65]
  • آلوئه‌ورا بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-63]
  • آنتی اکسیدان بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 64-53]
  • آنتی اکسیدانی مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 80-69]
  • آنتی‌اکسیدان بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-63]
  • آنتی‌اکسیدانی شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 50-31]
  • آنزیم‌بری تاثیر فراصوت و آنزیم ‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 93-79]
  • آنزیم پروتئیناز بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 117-99]
  • آویشن دنایی بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 120-109]

ا

  • ارزیابی حسی ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 159-149]
  • ارزیابی حسی استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
  • ازن بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
  • ازن زنی بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
  • اسپری درایر بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 131-117]
  • اسپیرولینا پلاتنسیس مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
  • استافیلوکوکوس اورئوس آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 172-161]
  • اسید چرب امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 118-107]
  • اسید چرب بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 185-177]
  • اسیدهای چرب بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 154-143]
  • اسمز بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 51-41]
  • اشترودل تخمیری بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی‏های بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 129-119]
  • اکستروژن استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
  • اکسیداسیون لیپید تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 145-133]
  • انار بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 64-53]
  • انجماد سریع بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 185-177]
  • انجماد کند بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 185-177]
  • انرژی فعالسازی مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 68-53]
  • انرژی فعالسازی تعیین و مدلسازی ویژگی‌های رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 139-121]
  • اینولین طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 106-95]
  • اینولین تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 39-27]

ب

  • بادام زمینی استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
  • بافت بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی‏های بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 129-119]
  • بافت استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
  • باکتری اسید لاکتیک جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 73-65]
  • باکتری پروبیوتیک ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
  • بتاسیکلودکسترین طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 106-95]
  • بدون گلوتن بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی‏های بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 129-119]
  • برازمبل تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام‌های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 11-1]
  • برگ پرسیاوشان بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-15]
  • برنج تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 107-97]
  • بستنی ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 159-149]
  • بسته‌بندی تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-‌نانو‌سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 87-75]
  • بهینه یابی بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
  • بهینه‌سازی بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 51-41]

پ

  • پایداری فیزیکی تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 81-65]
  • پپتید زیست فعال تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 81-65]
  • پذیرش کلی بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی‏های بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 129-119]
  • پرتقال بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-63]
  • پروبیوتیک جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 73-65]
  • پرودی‌جیوسین مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 80-69]
  • پنیر سنتی آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 172-161]
  • پودر بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 131-117]
  • پوست نرم و سبز پسته بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 131-117]
  • پوشش خوراکی بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 142-135]

ت

  • ترخون طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 106-95]
  • ترکیبات شیمیایی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-15]
  • ترکیبات فنلی تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام‌های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 11-1]
  • تیلاپیا بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 185-177]

ج

  • جایگزین چربی بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 174-163]
  • جعفری بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 157-147]

چ

  • چای ترش بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 51-41]
  • چای سبز ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
  • چای سبز بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 120-109]
  • چاودار بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 170-155]
  • چویل مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]

خ

  • خاصیت آنتی‌اکسیدانی بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 120-109]
  • خاصیت ضدباکتریایی بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 120-109]
  • خاک بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 157-147]
  • خامه کم‌چرب بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 174-163]
  • خشک کردن پاششی تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 41-31]
  • خشک‌کردن هوای داغ بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 51-41]
  • خصوصیات حسی تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-101]
  • خصوصیات فیزیکی و شیمیایی تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 170-159]
  • خصوصیات میکروبی تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-101]
  • خمیرترش بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 170-155]
  • خواص آنتی‌اکسیدانی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-15]
  • خواص رئولوژیکی بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 117-99]

د

  • دونات تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 170-159]

ر

  • ریزپوشانی ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
  • رزماری تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 145-133]
  • رنگ مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
  • رنگ استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
  • رنگبری بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
  • رهایش تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 81-65]
  • رودخانه کارون بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 157-147]
  • روش سطح پاسخ بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 51-41]
  • روش سطح پاسخ تاثیر فراصوت و آنزیم ‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 93-79]
  • روش سطح پاسخ مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 98-89]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 63-51]
  • روش‌های فرآوری بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 25-15]
  • روغن امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 118-107]

ز

  • زرشک بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 64-53]
  • زمان تخمیر بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 170-155]
  • زنیان سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
  • زنده‌مانی ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصاره‌های گیاهی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
  • زئین بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 142-135]

س

  • سیال غیرنیوتنی تعیین و مدلسازی ویژگی‌های رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 139-121]
  • سیب‌زمینی بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 25-15]
  • سراشیا مارسسنس مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 80-69]
  • سرخ کردن عمیق تاثیر فراصوت و آنزیم ‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 93-79]
  • سس مایونز کم کلسترول بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 63-51]
  • سطح پاسخ بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
  • سلیاک بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 133-119]
  • سین‌بیوتیک تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 39-27]
  • سنتز سبز سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
  • سوکرالوز بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 147-131]
  • سوکرالوز تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 170-159]

ش

  • شاخص حسی بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 154-143]
  • شاخص‌های شیمیایی بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 154-143]
  • شیر بازساخته مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 98-89]
  • شیر تخمیری قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر پس چرخ و MRS مایع [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 39-27]
  • شیر سویا بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 51-41]
  • شیر کنجاله پسته بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 63-51]
  • شکر خام بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
  • شوید بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 157-147]

ص

  • صمغ آلژینات سدیم اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 99-81]
  • صمغ چرخک بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 147-131]
  • صمغ دانه بالنگو بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 117-99]
  • صمغ دانه ریحان بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 11-1]
  • صمغ زانتان بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 63-51]
  • صمغ کتیرا اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 99-81]
  • صمغ کنجاک بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 174-163]
  • صمغ گوار بهینه‌سازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخم‌مرغ در سطوح مختلف صمغ‌های زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 63-51]

ض

  • ضد باکتریایی بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 142-135]
  • ضد میکروبی مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 80-69]
  • ضد میکروبی شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 50-31]
  • ضریب نفوذ مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 68-53]

ط

  • طراحی آزمایش طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 106-95]

ع

  • عصاره بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-15]
  • عصاره به‌لیمو ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 159-149]
  • عصاره ضایعات انار بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 154-143]
  • عصاره‌های گیاهی تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام‌های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 11-1]

غ

  • غنی سازی بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-63]
  • غنی سازی بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 29-13]

ف

  • فیبر بامبو بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 147-131]
  • فراسودمند تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 41-31]
  • فراصوت تاثیر فراصوت و آنزیم ‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 93-79]
  • فراصوت بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 25-15]
  • فراصوت شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 50-31]
  • فساد میکروبی تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 145-133]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندام‌های مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 11-1]
  • فعالیت پروتئولیتیکی قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر پس چرخ و MRS مایع [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 39-27]
  • فعالیت ضد رادیکالی امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 118-107]
  • فعالیت ضدقارچی قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر پس چرخ و MRS مایع [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 39-27]
  • فعالیت ضد میکربی جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 73-65]
  • فلزات سنگین بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 157-147]
  • فیلم پلی اتیلنی تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-101]

ق

  • قارچ خوراکی تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-101]
  • قارچ دکمه‌ای تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-‌نانو‌سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 87-75]
  • قزل آلای رنگین کمان بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 154-143]

ک

  • کالری کاهش یافته تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 170-159]
  • کامپوزیت نانوسلولز تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-‌نانو‌سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 87-75]
  • کتان تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 41-31]
  • کدو تاثیر فراصوت و آنزیم ‌بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 93-79]
  • کدو تخم کاغذی امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 118-107]
  • کدو تَنبَل تعیین و مدلسازی ویژگی‌های رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 139-121]
  • کدوحلوایی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 11-1]
  • کشک تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 41-31]
  • کیک بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 11-1]
  • کیک روغنی بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 147-131]
  • کنسانتره تعیین و مدلسازی ویژگی‌های رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 139-121]
  • کینوآ بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 170-155]
  • کوآگولاز مثبت آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 172-161]

گ

  • گابا بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 51-41]
  • گیاه کبر شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 50-31]
  • گرانروی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 11-1]
  • گندم بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 170-155]
  • گوشت قرمز تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 145-133]

ل

  • لاکتیک اسید باکتری ها قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتری‌ها در شیر پس چرخ و MRS مایع [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 39-27]
  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 39-27]
  • لاکتوباسیلوس کازئی تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سین‌بیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آن‌ها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 39-27]

م

  • ماست تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 41-31]
  • ماست پروبیوتیک مقایسه تأثیر عصاره‌ ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل‌ (Ferulago angulata) بر زنده‌مانی لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس،pH، آب‌اندازی و پارامترهای رنگی در ماست‌‌فراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
  • ماکارونی بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 29-13]
  • مایکروویو امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 118-107]
  • ماکو آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 172-161]
  • مالتودکسترین تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 170-159]
  • ماندگاری بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یک‌ماهه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 64-53]
  • ماهی قزل آلای منجمد بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 120-109]
  • ماهی کپور مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 80-69]
  • مدلسازی رئولوژیکی تعیین و مدلسازی ویژگی‌های رئولوژیکی عصاره کدو تنبل (Cucurbita maxima) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 139-121]
  • مدل‌سازی.سینتیک خشک کردن مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 68-53]
  • مقاومت خمشی و راندمان تبدیل تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 107-97]
  • میکروسکوپ الکترونی سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
  • موسیلاژ به‌دانه بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 133-119]

ن

  • نان بروتچن بهینه‌سازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ به‌دانه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 133-119]
  • نان بروتچن اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 99-81]
  • نانوپوشانی تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 81-65]
  • نانوذرات نقره سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
  • نانوذرات نقره تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-101]
  • نانو کپسول طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 106-95]
  • نانوکپسوله تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 145-133]
  • نانو کیتین بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 142-135]
  • نیترات بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 25-15]
  • نیتریت بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 25-15]
  • نگهدارنده غذایی جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 73-65]
  • نیم‌پز کردن تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 107-97]
  • نوشیدنی فراسودمند بررسی خصوصیات فیزیکو‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنی‌سازی شده با ژل آلوئه‌ورا [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-63]
  • نوشیدنی فراسودمند پروبیوتیکی بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 51-41]

و

  • واژه‌های کلیدی‌: گلبرگ زعفران مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 68-53]
  • ویژگی های ساختاری بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 142-135]
  • ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 159-149]
  • ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 131-117]
  • ویسکوالاستیک بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگی‌های رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 117-99]
  • ویسکوزیته ظاهری بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 174-163]

ه

  • هدایت الکتریکی مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 98-89]
  • هویج بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 51-41]