آب آلبالوتاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 138-127]
آب الکترولیز شده خنثیتاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 144-135]
آبگیری اسمزیسینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 123-109]
آبگیری اسمزیبهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-1]
آرد برنجارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 62-47]
آرد جواثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 133-125]
آرد ذرتبهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 49-37]
آردکنجاله کنجدبررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 58-39]
آرد گندم سیاهبررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 124-115]
آرد نخودارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 14-1]
آلبومینبررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 77-67]
استخراجبهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 159-145]
استخواناستفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 65-51]
اسید لینولئیک مزدوجمقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
اسلایس های پیازسینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 123-109]
اسنک حجیم و دراژه فراسودمندبررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 20-11]
افزودنیبررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 133-121]
انگور دم خروسیاثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 135-125]
اینولینارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 14-1]
اینولینمقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
اینولینتولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 30-19]
پرتقالبررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 103-95]
پروتئازبررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 103-95]
پروتئینتعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 37-31]
پروتئین آب پنیرارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 62-47]
پروتئین آبکافت شدهبررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 36-21]
ترکیبات فنولیفعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 177-165]
تغییرات کیفیاثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 135-125]
تغییرات وزنی طی پختتاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 83-73]
تفاله هویجبررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 109-99]
تف و ماشبررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریمگلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 96-79]
ج
جایگزین چربیاستفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 108-97]
جایگزین چربیتولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 30-19]
جایگزین چربیبررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 97-85]
جایگزین نمکارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]
جذب اتمیارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]
چ
چربیتعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 37-31]
ح
حداقل غلظت بازدارندگیفعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 177-165]
خ
خامهمقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
خامه صبحانهتولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 30-19]
خامه صبحانهبررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 97-85]
خرمای ربیبهینهسازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 96-85]
خصوصیات حسیاثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 144-135]
خصوصیات فیزیکیبررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 114-105]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییاثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 144-135]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییتولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 30-19]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییبهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 40-31]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییبهینهیابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 71-55]
خلیج فارستعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 37-31]
خواص آنتیاکسیدانی- آنتیباکتریاییفعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 177-165]
خواص حسیارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 14-1]
خواص حسیتاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 45-27]
خواص فیزیکیو شیمیاییتاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 45-27]
د
دانه های چیابررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریمگلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 96-79]
دما و نسبت استخراجبهینهیابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 71-55]
دوره نگهداریغنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 17-1]
زمان ماندگاریاثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 135-125]
ژ
ژلاتینبررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 114-105]
ژله رویالفعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 177-165]
س
سالیکورنیاارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]
سبزیهای با نیترات پایینارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]
سبوس برنجاثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 144-135]
سی تی اسکناستفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 65-51]
سیربهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 159-145]
سلیاکبررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریمگلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 96-79]
سین بیوتیکتاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 84-71]
ش
شبکه عصبی مصنوعیبهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-1]
شدت قهوه ای شدنمطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 9-1]
شرکت های صنایع غذاییعوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 164-149]
شیر گاومیشتاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 84-71]
شیرین بیانتولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 94-79]
شیره ی خرماتولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 30-19]
شلیلبهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-1]
شمارش میکروبیتاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 138-127]
ص
صمغ بومیبررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 133-121]
صمغ دانه ریحانتاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 45-27]
صمغ زانتانتاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 45-27]
صمغ زانتاناثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 133-125]
صمغ گواربهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 40-31]
صمغ لوبیای لوکاستبررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 58-39]
ض
ضد اکسایشیبررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 29-15]
ع
عدد اسیدیاستخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 108-97]
عدد پراکسیداستخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 108-97]
عدد هانسفیلداستفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 65-51]
عصارهبهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 159-145]
عصاره برگبررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 192-179]
عصاره برگ گردوغنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 17-1]
عصاره بره مومبهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 40-31]
غ
غنی سازیبررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 25-15]
غنی سازی کیکارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 14-1]
ف
فراصوتبهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 159-145]
فراصوتتاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 138-127]
فراوریتعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 37-31]
فروکتوالیگوساکاریدتاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 84-71]
فعالیت آنتی اکسیدانیمطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 9-1]
فعالیت ضد اکسایشیبهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 159-145]
فلاورزایمبررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 36-21]
فیلم خوراکیبررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 114-105]
فیلم خوراکیتقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 149-137]
فیلم زیست تخریب پذیرتولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 94-79]
فلیم فتومترارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]
فیلم هیدروکسی پروپیل متیل سلولزبررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 126-111]
فیله فیلماهیتاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 83-73]
ق
قدرت احیاءکنندگیمطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 9-1]
قدرت آنتیاکسیدانیاستخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 108-97]
قزلآلای رنگین کمانتاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 144-135]
قطر هاله عدم رشدفعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 177-165]
ک
کاراژینانتقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 149-137]
کاراملیزاسیونمطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 9-1]
کپک و مخمربررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 29-15]
کیتوزانتولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 94-79]
کیتوزاناثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 135-125]
کیتوزانتاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 83-73]
کدو تَنبَل (Cucurbita maxima)بهینهیابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 71-55]
کیفیتاثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 133-125]
کیفیت حسیتغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]
کیفیت شیمیاییتغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]
کیفیت میکروبیتغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]
کیک اسفنجی خرماییاثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 144-135]
کیک بدون گلوتنارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 62-47]
کیک روغنیبهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 40-31]
کلسیمبررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 25-15]
کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris)تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]
کنجاله اردهبررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 53-41]
کنسانترهبهینهیابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 71-55]
کنسانتره پروتئین آب پنیربهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 49-37]
کینوآارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 62-47]
کورکومینبررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 20-11]
گاوماهی دریای خزربررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 36-21]
گندم دورومبررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 53-41]
گندم نانبررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 53-41]
ل
لاجیت چندگانهعوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 164-149]
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسمقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
لاکتوباسیلوسکازئیتاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 84-71]
لاکتوباسیلوس کازئیمقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
لختهکنندگی شیربررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 103-95]
لعاب تمپوراتغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]
م
ماستتاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 84-71]
ماستغنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 17-1]
ماست کمچرببررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 36-21]
ماندگاریبررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 133-121]
ماندگاریتاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 144-135]
مدلسازی تجربیبررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 109-99]
مدلسازی شبکه عصبیبهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 49-37]
منیزیمبررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 25-15]
موادجامدسینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 123-109]
موسیلاژ دانه بهبررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 97-85]
ن
ناگت مرغبررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 58-39]
ناناثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 133-125]
نان بدون گلوتنبهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 49-37]
نان بروتچن بدون گلوتنبررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 124-115]
نان تستبررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 25-15]
نانورستقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 149-137]
نشاستهبررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 114-105]
نشاسته اصلاحشدهاستفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 108-97]
نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفاتاستفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 108-97]
نگهداریتولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 94-79]
و
ویتامین D3بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 25-15]
ویژگیهای حسیبررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 97-85]
ویژگیهای فیزیکوشیمیاییغنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 17-1]
ویژگی های کیفیارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 62-47]
ه
هتروسایکلیک آروماتیک آمینتاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 83-73]
هیدروکلوئیدبررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 97-85]
هضم ژلاتینبررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 103-95]
همبرگراستفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 65-51]
ی
یولافبررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 133-121]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد