نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب آلبالو تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 138-127]
  • آب الکترولیز شده خنثی تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 144-135]
  • آبگیری اسمزی سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 123-109]
  • آبگیری اسمزی بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-1]
  • آرد برنج ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 62-47]
  • آرد جو اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 133-125]
  • آرد ذرت بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 49-37]
  • آردکنجاله کنجد بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 58-39]
  • آرد گندم سیاه بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 124-115]
  • آرد نخود ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 14-1]
  • آلبومین بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 77-67]
  • آلوئه‌ورا تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 156-145]
  • آنتی اکسیدان طبیعی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 192-179]
  • آنتی‌اکسیدان طبیعی تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 120-109]
  • آنتوسیانین تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 138-127]
  • آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 133-125]
  • آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 49-37]

ا

  • اتانول بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 103-95]
  • ازدست دادن آب سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 123-109]
  • ازن بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 96-85]
  • ایزوله پروتئین بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 53-41]
  • اسانس چوبک بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 126-111]
  • استخراج بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 159-145]
  • استخوان استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 65-51]
  • اسید لینولئیک مزدوج مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
  • اسلایس های پیاز سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 123-109]
  • اسمز تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 156-145]
  • اسنک حجیم و دراژه فراسودمند بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 20-11]
  • افزودنی بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 133-121]
  • اکسیداسیون بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 126-111]
  • انجدان رومی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 192-179]
  • اندازه ذرات بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 77-67]
  • انگور دم خروسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دم‌خروسی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 135-125]
  • اینولین ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 14-1]
  • اینولین مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
  • اینولین تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 30-19]
  • اولتراسوند بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 167-158]
  • اولویت ها عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 164-149]

ب

  • بار میکروبی بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 96-85]
  • بتاکاروتن بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 109-99]
  • بدون گلوتن بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 96-79]
  • برنامه‌ریزی استراتژیک عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 164-149]
  • بروتچن بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 96-79]
  • بسته بندی تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 149-137]
  • بیماری سلیاک بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 124-115]
  • بنه بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 167-158]
  • بهینه‌یابی بهینه‌یابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 71-55]
  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 167-158]

پ

  • پایداری اکسایشی تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 120-109]
  • پایداری اکسایشی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 192-179]
  • پایداری امولسیون بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 77-67]
  • پاستا بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 53-41]
  • پاستوریزاسیون تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 138-127]
  • پتانسیل زتا بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 77-67]
  • پرتقال بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 103-95]
  • پروتئاز بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 103-95]
  • پروتئین تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 37-31]
  • پروتئین آب پنیر ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 62-47]
  • پروتئین آبکافت‌‌ شده بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 36-21]
  • پسماند انگور تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 156-145]
  • پنیر کم چرب تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 45-27]
  • پودر هسته خرما بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 124-115]

ت

  • ترکیبات آنتوسیانینی تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 156-145]
  • ترکیبات فنلی تاثیر نفوذ اسمزی ترکیبات موثره پسماند انگور بر خصوصیات کمی و کیفی ژل آلوئه ورا [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 156-145]
  • ترکیبات فنلی بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 29-15]
  • ترکیبات فنولی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 177-165]
  • ترکیبات فنولیک بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 167-158]
  • تغییرات کیفی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دم‌خروسی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 135-125]
  • تغییرات وزنی طی پخت تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 83-73]
  • تفاله هویج بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 109-99]
  • تف و ماش بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 96-79]

ج

  • جایگزین چربی استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 108-97]
  • جایگزین چربی تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 30-19]
  • جایگزین چربی بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 97-85]
  • جایگزین نمک ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]
  • جذب اتمی ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]

چ

  • چربی تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 37-31]

ح

  • حداقل غلظت بازدارندگی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 177-165]

خ

  • خامه مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
  • خامه صبحانه تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 30-19]
  • خامه صبحانه بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 97-85]
  • خرمای ربی بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 96-85]
  • خصوصیات حسی اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 144-135]
  • خصوصیات رئولوژیکی بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 77-67]
  • خصوصیات فیزیکی بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 114-105]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 144-135]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 30-19]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 40-31]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بهینه‌یابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 71-55]
  • خلیج فارس تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 37-31]
  • خواص آنتی‌اکسیدانی- آنتی‌باکتریایی فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 177-165]
  • خواص حسی ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 14-1]
  • خواص حسی تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 45-27]
  • خواص فیزیکیو شیمیایی تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 45-27]

د

  • دانه های چیا بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 96-79]
  • دما و نسبت استخراج بهینه‌یابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 71-55]
  • دوره نگهداری غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 17-1]
  • دورۀ القاء تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 120-109]
  • دوغ بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 29-15]

ر

  • راندمان استخراج روغن استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 108-97]
  • رنگ سنجی بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 109-99]
  • رنگ طبیعی بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 20-11]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 167-158]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-1]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 96-85]
  • روغن سویا تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 120-109]
  • روغن سویا بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 192-179]
  • روغن کره بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 126-111]
  • روغن کنجد استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 108-97]

ز

  • زردچوبه تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 120-109]
  • زمان ماندگاری اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دم‌خروسی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 135-125]

ژ

  • ژلاتین بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 114-105]
  • ژله رویال فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 177-165]

س

  • سالیکورنیا ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]
  • سبزی‌های با نیترات پایین ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]
  • سبوس برنج اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 144-135]
  • سی تی اسکن استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 65-51]
  • سیر بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 159-145]
  • سلیاک بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم‌گلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 96-79]
  • سین بیوتیک تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 84-71]

ش

  • شبکه عصبی مصنوعی بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-1]
  • شدت قهوه ای شدن مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 9-1]
  • شرکت های صنایع غذایی عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 164-149]
  • شیر گاومیش تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 84-71]
  • شیرین بیان تولید و ارزیابی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بسته‌بندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 94-79]
  • شیره ی خرما تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 30-19]
  • شلیل بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-1]
  • شمارش میکروبی تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 138-127]

ص

  • صمغ بومی بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 133-121]
  • صمغ دانه ریحان تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 45-27]
  • صمغ زانتان تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 45-27]
  • صمغ زانتان اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 133-125]
  • صمغ گوار بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 40-31]
  • صمغ لوبیای لوکاست بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 58-39]

ض

  • ضد اکسایشی بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 29-15]

ع

  • عدد اسیدی استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 108-97]
  • عدد پراکسید استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 108-97]
  • عدد هانسفیلد استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 65-51]
  • عصاره بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 29-15]
  • عصاره بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 159-145]
  • عصاره برگ بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 192-179]
  • عصاره برگ گردو غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 17-1]
  • عصاره بره موم بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 40-31]

غ

  • غنی سازی بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 25-15]
  • غنی سازی کیک ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 14-1]

ف

  • فراصوت بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 159-145]
  • فراصوت تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکو‌شیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 138-127]
  • فراوری تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 37-31]
  • فروکتوالیگوساکارید تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 84-71]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 9-1]
  • فعالیت ضد اکسایشی بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 159-145]
  • فلاورزایم بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 36-21]
  • فیلم خوراکی بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 114-105]
  • فیلم خوراکی تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 149-137]
  • فیلم زیست تخریب پذیر تولید و ارزیابی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بسته‌بندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 94-79]
  • فلیم فتومتر ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندام‌های مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]
  • فیلم هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 126-111]
  • فیله فیل‌ماهی تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 83-73]

ق

  • قدرت احیاءکنندگی مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 9-1]
  • قدرت آنتی‌اکسیدانی استخراج آبی- آنزیمی روغن و ترکیبات آنتی اکسیدانی از ارقام کنجد [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 108-97]
  • قزل‌آلای رنگین کمان تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 144-135]
  • قطر هاله عدم رشد فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد ‌باکتریایی آنها بر باکتری‌های دهانی و روده‌ای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 177-165]

ک

  • کاراژینان تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 149-137]
  • کاراملیزاسیون مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 9-1]
  • کپک و مخمر بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 29-15]
  • کیتوزان تولید و ارزیابی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بسته‌بندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 94-79]
  • کیتوزان اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دم‌خروسی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 135-125]
  • کیتوزان تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 83-73]
  • کدو تَنبَل (Cucurbita maxima) بهینه‌یابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 71-55]
  • کیفیت اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 133-125]
  • کیفیت حسی تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]
  • کیفیت شیمیایی تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]
  • کیفیت میکروبی تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]
  • کیک اسفنجی خرمایی اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 144-135]
  • کیک بدون گلوتن ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 62-47]
  • کیک روغنی بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 40-31]
  • کلسیم بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 25-15]
  • کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]
  • کنجاله ارده بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 53-41]
  • کنسانتره بهینه‌یابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 71-55]
  • کنسانتره پروتئین آب پنیر بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 49-37]
  • کینوآ ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 62-47]
  • کورکومین بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 20-11]

گ

  • گیاه پونه‌سای بینالودی بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 29-15]
  • گاوماهی دریای خزر بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 36-21]
  • گندم دوروم بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 53-41]
  • گندم نان بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 53-41]

ل

  • لاجیت چندگانه عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 164-149]
  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
  • لاکتوباسیلوسکازئی تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 84-71]
  • لاکتوباسیلوس کازئی مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
  • لخته‌کنندگی شیر بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 103-95]
  • لعاب تمپورا تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]

م

  • ماست تاثیرپری بیوتیک فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده پروبیوتیک شیرگاومیش [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 84-71]
  • ماست غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 17-1]
  • ماست کم‌چرب بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کم‌چرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 36-21]
  • ماندگاری بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 133-121]
  • ماندگاری تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 144-135]
  • مدلسازی تجربی بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشک‌کردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 109-99]
  • مدل‌سازی شبکه عصبی بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 49-37]
  • منیزیم بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 25-15]
  • موادجامد سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 123-109]
  • موسیلاژ دانه به بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 97-85]

ن

  • ناگت مرغ بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 58-39]
  • نان اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 133-125]
  • نان بدون گلوتن بهینه‌سازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانس‌گلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 49-37]
  • نان بروتچن بدون گلوتن بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 124-115]
  • نان تست بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 25-15]
  • نانورس تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست ‌تخریب‌پذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 149-137]
  • نشاسته بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 114-105]
  • نشاسته اصلاح‌شده استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 108-97]
  • نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات استفاده از نشاسته اصلاح‌شده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) به‌عنوان جایگزین چربی در تولید کیک کم‌کالری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 108-97]
  • نگهداری تولید و ارزیابی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بسته‌بندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 94-79]

و

  • ویتامین D3 بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 25-15]
  • ویژگی‏های حسی بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 97-85]
  • ویژگیهای فیزیکوشیمیایی غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 17-1]
  • ویژگی های کیفی ارزیابی اثر هم‏افزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر به‏عنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 62-47]

ه

  • هتروسایکلیک ‏آروماتیک ‏آمین تاثیر کیتوزان روی شکل‏گیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیل‌ماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 83-73]
  • هیدروکلوئید بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 97-85]
  • هضم ژلاتین بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 103-95]
  • همبرگر استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 65-51]

ی

  • یولاف بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 133-121]