آردبررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
آرد گندمبررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 55-63]
آغازگر میانهدوست و گرمادوستبررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 27-34]
آفلاتوکسین M1بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 59-66]
آلومطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو(Prunus domestica L.) [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 45-56]
آلوئه وراتأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 85-95]
آمیلوگرافبررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 19-26]
آنالیز بافتبررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 55-63]
آنالیز حساسیتمدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 65-76]
آنتی بیوتیکتشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 77-83]
آنتوسیانینبررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 109-119]
آویشن شیرازیبهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 15-24]
ا
ابعاد هندسیبررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 63-70]
ارزیابی حسیفرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 1-8]
ارزیابی حسیتأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 89-96]
ازنبررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
اسپیرولیناپلاتنسیس (Arthrospira platensis)بهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-89]
اسپکتروسکوپی FTIRتأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 103-112]
استافیلوکوکوس اورئوسبررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
استخراجمقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجهفرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن بهروش رویهپاسخ [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 105-118]
استخراج توسط آب مادون بحرانیبررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
اسید فیتیکتهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 21-29]
اسید لاکتیکبررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 33-38]
اشرشیاکلیبررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
الایزابررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 59-66]
الکتروفورزتأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 103-112]
الگوریتم ژنتیکمدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 65-76]
الگوریتم ژنتیکبررسی خواص مهندسی و بهینهسازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-14]
انگوربهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 15-24]
اینولینارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]
اولترافیلتراسیونبررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 27-34]
بافتسنجبررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 19-26]
بافتی و تغذیه ایبررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-46]
برگ تمشک سیاهبررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 67-75]
بیفیدوباکتریوم لاکتیستأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 26-31]
بندر آبادانمقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]
بنهبررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوششهای مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 69-75]
بیوتایپینگبیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]
بیودیزلبررسی کیفیت بیودیزل حاصل از چربی مغز استخوان گاو و اجزاء آن [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 37-44]
پ
پایداری اکسیداتیومقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 11-18]
پارامتر سینتیکیمقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 11-18]
پروبیوتیکتأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 26-31]
پروبیوتیکبررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 59-66]
پروبیوتیکبررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 27-34]
پروبیوتیکبررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 57-67]
پروتئین ایزولهتهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 21-29]
پروتئین سویابررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 9-18]
پروتئین های سویاتأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 103-112]
پیش بینیمدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 65-76]
پیش فرآیندمطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 48-57]
پنیر سفیدبررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 59-66]
پنیر سفید ایرانیتأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 26-31]
پنیر فتابررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 27-34]
پودر آب پنیربررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 55-63]
پودر خرمامطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 19-30]
پودر نوشیدنی میوه ایفرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 1-8]
پوشش خوراکیتاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 31-39]
پوششخوراکیبهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 15-24]
ت
تتراسایکلینتشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 77-83]
تراگاکانتبررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوششهای مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 69-75]
تردیبررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 33-38]
ترکیبات شیمیاییمقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]
ترکیبات فنلیبررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 45-54]
ترکیبات فنولیکبررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 109-119]
ترکیب گلوتن با نشاستهبررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 19-26]
تفاله چغندرقندبررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 57-67]
تفاله گوجه فرنگیتأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 89-96]
تکنولوژی پساز برداشتمطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 19-30]
توزیعپذیریمطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 19-30]
توکوفرولبررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 45-54]
ث
ثعلببررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوششهای مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 69-75]
ج
جایگزین ساکاروزبررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-110]
جزء به جزء کردنبررسی کیفیت بیودیزل حاصل از چربی مغز استخوان گاو و اجزاء آن [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 37-44]
جمعیت میکروبیبررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
چ
چربی مغز استخوان گاوبررسی کیفیت بیودیزل حاصل از چربی مغز استخوان گاو و اجزاء آن [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 37-44]
ح
حرارت دهیبررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 67-75]
خ
خامه زدهبررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 9-18]
خرفهبررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 105-116]
خشککردنمطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 19-30]
خشککردن اسمزیتاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 31-39]
خشک کردن پاششیبررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 85-94]
خصوصیات حسیبررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-46]
خصوصیات رئولوژیکیبررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
خصوصیات فیزیکیبررسی خواص مهندسی و بهینهسازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-14]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییبررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 63-70]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییمطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو(Prunus domestica L.) [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 45-56]
خصوصیات کیفی روغنتاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانهی کلزا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 77-84]
خمیربررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگیهای رئولوژیکی خمیر [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
خواص ارگانولپتیکیارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]
خواص حرارتیتعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر) [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 8-21]
خواص فیزیکیتعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر) [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 8-21]
خواص فیزیکوشیمیاییبررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 9-18]
خواص مکانیکیتعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر) [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 8-21]
د
دانه جوتعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر) [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 8-21]
دانههای غلاتبررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 63-70]
دمای پختتاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانهی کلزا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 77-84]
ر
راندمان مالتسازیبررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 63-70]
ریزپوشانیبررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 85-94]
ریزپوشانیبررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 57-67]
ریشه زرشک بی دانهبررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
رطوبتبررسی خواص مهندسی و بهینهسازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-14]
رنسیمتمقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 11-18]
رنگبررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-110]
روش سطح پاسخبهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 15-24]
روش کشت بچ و فدبچبهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-89]
روغن آفتابگردانبررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 67-75]
روغن کرهمقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 11-18]
روغن گیاهیمقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 11-18]
رویهپاسخمقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجهفرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن بهروش رویهپاسخ [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 105-118]
ز
زعفرانفرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 1-8]
زغال اختهتاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 31-39]
سربارزیابی و تعیین مقادیر سرب و کادمیوم موجود در شکر سفید تولید شده در استان خوزستان [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 79-84]
سروتیپ O:3بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]
سفتی بافتبررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-110]
سینتیکمدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 65-76]
سینتیک خشک کردنمطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 48-57]
سوسیستأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 89-96]
سولفونامیدتشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 77-83]
ش
شبکه عصبی مصنوعیمدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 65-76]
شیرتشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 77-83]
شربتگلوکزتاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 31-39]
شیره انجیربررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-110]
شیره انگوربررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 85-94]
شیره خرمابررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 85-94]
شکرارزیابی و تعیین مقادیر سرب و کادمیوم موجود در شکر سفید تولید شده در استان خوزستان [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 79-84]
ص
صابونیناشوندهبررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوششهای مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 69-75]
عصاره انجیربررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 85-94]
عصاره تمشکبررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 85-94]
عصاره زرشکبررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 109-119]
عضلهمقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]
غ
غذای فراسودمندبررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 105-116]
غذاهای آماده مصرفبررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 97-103]
غنی سازی کیکارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]
ف
فارینوگرافبررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 55-63]
فارینوگرافبررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 19-26]
فایکوسیانینبهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-89]
فیبر رژیمیبررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 57-67]
فراصوتبررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 45-54]
فراصوتمقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجهفرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن بهروش رویهپاسخ [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 105-118]
فرمولاسیونفرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 1-8]
فرمولاسیونمطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 19-30]
فعالیت آنتی اکسیدانیبررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 45-54]
فعالیت آنتی اکسیدانیبررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 67-75]
فعالیت آنتی اکسیدانیبررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 109-119]
فعالیت آنتیاکسیدانیمطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو(Prunus domestica L.) [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 45-56]
فعالیت ضد میکروبیبررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
فلفل قرمزبررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 45-54]
فلفل قرمزمطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 48-57]
ق
قابلیت زیستیتأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 26-31]
قارچ دکمه ایتأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 85-95]
کادمیومارزیابی و تعیین مقادیر سرب و کادمیوم موجود در شکر سفید تولید شده در استان خوزستان [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 79-84]
کاندیدا آلبیکنسبررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بیدانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
کانژوگه شدنتأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 103-112]
کربوکسی متیل سلولزبررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 55-63]
کربوکسی متیلسلولزبررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوششهای مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیبزمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 69-75]
کیک جعبه ایبررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-110]
کلزاتاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانهی کلزا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 77-84]
کنجالهتاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانهی کلزا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 77-84]
کنجاله کلزاتهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 21-29]
کنسانتره پروتئین آب پنیرارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]
گ
گلوکوزینولاتتهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 21-29]
گوجه فرنگیبررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-46]
گوجه فرنگیمقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجهفرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن بهروش رویهپاسخ [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 105-118]
گوشت بوقلمونبیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]
ل
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 27-34]
لیستریابررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 97-103]
لیکوپنمقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجهفرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن بهروش رویهپاسخ [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 105-118]
م
ماده کمک خشک کنبررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 85-94]
ماریناد کردنبررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 33-38]
ماستبررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 105-116]
ماستبررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 57-67]
ماست پروبیوتیک طعم داربررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 109-119]
مالتودکسترینبررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 85-94]
ماندگاریتأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 85-95]
ماهی قبادمقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]
ماهی کفشک زبان گاویمقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]
متیل سلولزبهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 15-24]
مدلسازیمطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 48-57]
مشهدتشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 77-83]
مقاومت ضد میکروبیبررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 97-103]
مهارکننده اتیلنبررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-46]
ن
ناگت مرغبررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 97-103]
نان بربریبررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 19-26]
نخودبررسی خواص مهندسی و بهینهسازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-14]
نگهدارندهتأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 85-95]
واکنش مایلاردتأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 103-112]
ویژگی های حسیبررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 109-119]
ویژگی های فیزیکی و شیمیاییبررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 85-94]
همبرگربررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 33-38]
ی
یرسینیا انتروکولیتیکابیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد