نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرد بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
  • آرد گندم بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 55-63]
  • آغازگر میانه‌دوست و گرمادوست بررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 27-34]
  • آفلاتوکسین M1 بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 59-66]
  • آلو مطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو(Prunus domestica L.) [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 45-56]
  • آلوئه ورا تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 85-95]
  • آمیلوگراف بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 19-26]
  • آنالیز بافت بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 55-63]
  • آنالیز حساسیت مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 65-76]
  • آنتی اکسیدان ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 91-98]
  • آنتی بیوتیک تشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 77-83]
  • آنتوسیانین بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 109-119]
  • آویشن شیرازی بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 15-24]

ا

  • ابعاد هندسی بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 63-70]
  • ارزیابی حسی فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 1-8]
  • ارزیابی حسی تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 89-96]
  • ازن بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
  • اسپیرولیناپلاتنسیس (Arthrospira platensis) بهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-89]
  • اسپکتروسکوپی FTIR تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 103-112]
  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
  • استخراج مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجه‏فرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن به‏روش رویه‎پاسخ [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 105-118]
  • استخراج توسط آب مادون بحرانی بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
  • اسید فیتیک تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 21-29]
  • اسید لاکتیک بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 33-38]
  • اشرشیاکلی بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
  • الایزا بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 59-66]
  • الکتروفورز تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 103-112]
  • الگوریتم ژنتیک مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 65-76]
  • الگوریتم ژنتیک بررسی خواص مهندسی و بهینه‌سازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-14]
  • انگور بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 15-24]
  • اینولین ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]
  • اولترافیلتراسیون بررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 27-34]

ب

  • بیاتی بررسی تأثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم) [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 1-9]
  • بافت‏سنج بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 19-26]
  • بافتی و تغذیه ای بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-46]
  • برگ تمشک سیاه بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 67-75]
  • بیفیدوباکتریوم لاکتیس تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 26-31]
  • بندر آبادان مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]
  • بنه بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوشش‌های مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 69-75]
  • بیوتایپینگ بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]
  • بیودیزل بررسی کیفیت بیودیزل حاصل از چربی مغز استخوان گاو و اجزاء آن [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 37-44]

پ

  • پایداری اکسیداتیو مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 11-18]
  • پارامتر سینتیکی مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 11-18]
  • پردازش تصویر بررسی تأثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم) [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 1-9]
  • پروبیوتیک تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 26-31]
  • پروبیوتیک بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 59-66]
  • پروبیوتیک بررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 27-34]
  • پروبیوتیک بررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 57-67]
  • پروتئین ایزوله تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 21-29]
  • پروتئین سویا بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 9-18]
  • پروتئین های سویا تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 103-112]
  • پیش بینی مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 65-76]
  • پیش فرآیند مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 48-57]
  • پکتین تفاله چغندر قند بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نوشیدنی کیوی فراسودمند حاوی سبوس برنج [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 35-44]
  • پنیر سفید بررسی و مقایسه میزان آفلاتوکسین M1در پنیرهای سفید و پروبیوتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 59-66]
  • پنیر سفید ایرانی تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 26-31]
  • پنیر فتا بررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 27-34]
  • پودر آب پنیر بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 55-63]
  • پودر خرما مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 19-30]
  • پودر نوشیدنی میوه ای فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 1-8]
  • پوشش خوراکی تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 31-39]
  • پوشش‌خوراکی بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 15-24]

ت

  • تتراسایکلین تشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 77-83]
  • تراگاکانت بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوشش‌های مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 69-75]
  • تردی بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 33-38]
  • ترکیبات شیمیایی مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]
  • ترکیبات فنلی بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 45-54]
  • ترکیبات فنولیک بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 109-119]
  • ترکیب گلوتن با نشاسته بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 19-26]
  • تفاله چغندرقند بررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 57-67]
  • تفاله گوجه فرنگی تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 89-96]
  • تکنولوژی پساز برداشت مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 19-30]
  • تیوباربیتوریک اسید بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 31-36]
  • توزیعپذیری مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 19-30]
  • توکوفرول بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 45-54]

ث

  • ثعلب بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوشش‌های مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 69-75]

ج

  • جایگزین ساکاروز بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-110]
  • جزء به جزء کردن بررسی کیفیت بیودیزل حاصل از چربی مغز استخوان گاو و اجزاء آن [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 37-44]
  • جمع آوری رادیکال ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 91-98]
  • جمعیت میکروبی بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]

چ

  • چربی مغز استخوان گاو بررسی کیفیت بیودیزل حاصل از چربی مغز استخوان گاو و اجزاء آن [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 37-44]

ح

  • حرارت دهی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 67-75]

خ

  • خامه زده بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 9-18]
  • خرفه بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 105-116]
  • خشککردن مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 19-30]
  • خشککردن اسمزی تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 31-39]
  • خشک کردن پاششی بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 85-94]
  • خصوصیات حسی بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-46]
  • خصوصیات رئولوژیکی بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
  • خصوصیات فیزیکی بررسی خواص مهندسی و بهینه‌سازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-14]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 63-70]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی مطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو(Prunus domestica L.) [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 45-56]
  • خصوصیات کیفی روغن تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه‌ی کلزا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 77-84]
  • خمیر بررسی تاثیر ازن بر جمعیت میکروبی آرد و ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
  • خواص ارگانولپتیکی ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]
  • خواص حرارتی تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر) [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 8-21]
  • خواص رئولوژیکی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نوشیدنی کیوی فراسودمند حاوی سبوس برنج [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 35-44]
  • خواص فیزیکی تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر) [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 8-21]
  • خواص فیزیکوشیمیایی بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 9-18]
  • خواص مکانیکی تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر) [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 8-21]

د

  • دانه جو تعیین برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و حرارتی دانه های جو (ارقام نصرت و کویر) [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 8-21]
  • دانه‌های غلات بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 63-70]
  • دمای پخت تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه‌ی کلزا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 77-84]

ر

  • راندمان مالت‌سازی بررسی ابعاد هندسی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلاتی (گندم، جو با و بدون پوشینه) استان خراسان رضوی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 63-70]
  • ریزپوشانی بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 85-94]
  • ریزپوشانی بررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 57-67]
  • ریشه زرشک بی دانه بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
  • رطوبت بررسی خواص مهندسی و بهینه‌سازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-14]
  • رنسیمت مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 11-18]
  • رنگ بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-110]
  • روش سطح پاسخ بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 15-24]
  • روش کشت بچ و فدبچ بهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-89]
  • روغن آفتابگردان بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 67-75]
  • روغن کره مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 11-18]
  • روغن گیاهی مقایسه پارامترهای سینتیکی اکسایش روغن کره حیوانی و گیاهی سویا با استفاده از سیستم رنسیمت [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 11-18]
  • رویه‌پاسخ مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجه‏فرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن به‏روش رویه‎پاسخ [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 105-118]

ز

  • زعفران فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 1-8]
  • زغال اخته تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 31-39]

س

  • سبوس برنج بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نوشیدنی کیوی فراسودمند حاوی سبوس برنج [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 35-44]
  • سیر بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 31-36]
  • سرب ارزیابی و تعیین مقادیر سرب و کادمیوم موجود در شکر سفید تولید شده در استان خوزستان [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 79-84]
  • سروتیپ O:3 بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]
  • سفتی بافت بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-110]
  • سینتیک مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 65-76]
  • سینتیک خشک کردن مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 48-57]
  • سوسیس تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 89-96]
  • سولفونامید تشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 77-83]

ش

  • شبکه عصبی مصنوعی مدل سازی خشک کردن اسمزی زردآلو با استفاده از الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 65-76]
  • شیر تشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 77-83]
  • شربتگلوکز تاثیر پوشش خوراکی بر آبگیری اسمزی میوه زغال اخته و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 31-39]
  • شیره انجیر بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-110]
  • شیره انگور بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 85-94]
  • شیره خرما بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 85-94]
  • شکر ارزیابی و تعیین مقادیر سرب و کادمیوم موجود در شکر سفید تولید شده در استان خوزستان [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 79-84]

ص

  • صابونی‌ناشونده بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوشش‌های مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 69-75]
  • صمغ اسفرزه بررسی تأثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم) [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 1-9]
  • صمغ ثعلب بررسی تاثیر ایزوله پروتئین سویا (SPI) و صمغ ثعلب بر خواص فیزیک و شیمیایی و حسی خامه زده کم چرب [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 9-18]
  • صمغ عربی بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 85-94]

ض

  • ضایعات تأثیراستفاده از پودر تفاله گوجه فرنگی به عنوان منبع پروتئینی غیر گوشتی بر ویژگی های شیمیایی، میکروبی وحسی سوسیس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 89-96]

ط

  • طیف‌سنجی جذب اتمی ارزیابی و تعیین مقادیر سرب و کادمیوم موجود در شکر سفید تولید شده در استان خوزستان [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 79-84]

ع

  • عصاره آبی سیر بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 31-36]
  • عصاره انجیر بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 85-94]
  • عصاره تمشک بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 85-94]
  • عصاره زرشک بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 109-119]
  • عضله مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]

غ

  • غذای فراسودمند بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 105-116]
  • غذاهای آماده مصرف بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 97-103]
  • غنی سازی کیک ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]

ف

  • فارینوگراف بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 55-63]
  • فارینوگراف بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 19-26]
  • فایکوسیانین بهینه سازی کشت فدبچ منابع دو کربنی جدید (اتانول و اسید استیک) در تولید فایکوسیانین بوسیله ریزجلبک اسپیرولینا [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-89]
  • فیبر رژیمی بررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 57-67]
  • فراسودمند بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نوشیدنی کیوی فراسودمند حاوی سبوس برنج [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 35-44]
  • فراصوت بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 45-54]
  • فراصوت مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجه‏فرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن به‏روش رویه‎پاسخ [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 105-118]
  • فرمولاسیون فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 1-8]
  • فرمولاسیون مطالعه فرایندتولید پودر خرما بر پایه افزودنیهای آرد گندم، ذرت و مالتو دکسترین و اندازه گیری پارامترهای فیزیکو شیمیایی آن [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 19-30]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 45-54]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ تمشک سیاه در روغن آفتابگردان طی شرایط حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 67-75]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 109-119]
  • فعالیت آنتی‎اکسیدانی مطالعه و بررسی برخی خواص فیزیکی و شیمیایی چهار رقم آلو(Prunus domestica L.) [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 45-56]
  • فعالیت ضد میکروبی بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
  • فلفل قرمز بررسی خصوصیات آنتی اکسیدانی عصاره فلفل قرمز رایج در ایران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 45-54]
  • فلفل قرمز مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 48-57]

ق

  • قابلیت زیستی تأثیر اسیدی کردن مستقیم شیر بر قابلیت زیستی بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI B94) در طول نگهداری پنیر سفید ایرانی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 26-31]
  • قارچ دکمه ای تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 85-95]
  • قدرت احیا کنندگی ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 91-98]

ک

  • کادمیوم ارزیابی و تعیین مقادیر سرب و کادمیوم موجود در شکر سفید تولید شده در استان خوزستان [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 79-84]
  • کاندیدا آلبیکنس بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره ریشه زرشک بی‌دانه حاصل از استخراج توسط آب مادون بحرانی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 95-103]
  • کانژوگه شدن تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 103-112]
  • کربوکسی متیل سلولز بررسی تاثیر افزودن پودر آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی خمیر آرد گندم [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 55-63]
  • کربوکسی متیل‌سلولز بررسی تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده آن در مقایسه با پوشش‌های مختلف بر میزان جذب روغن خلال سیب‌زمینی طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 69-75]
  • کیک ترکیبی (گندم – سورگوم) بررسی تأثیر صمغ اسفرزه بر ماندگاری و کیفیت کیک روغنی ترکیبی (گندم – سورگوم) [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 1-9]
  • کیک جعبه ای بررسی اثر جایگزینی شیره انجیر بر خواص فیزیکی کیک جعبه ای [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-110]
  • کلزا تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه‌ی کلزا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 77-84]
  • کنجاله تاثیر دمای پخت دانه بر برخی از خصوصیات کیفی روغن و کنجاله حاصل از دانه‌ی کلزا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 77-84]
  • کنجاله کلزا تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 21-29]
  • کنسانتره پروتئین آب پنیر ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک غنی شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر و اینولین [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]

گ

  • گلوکوزینولات تهیه ایزوله پروتئینی از کنجاله کلزا به دو روش فرآوری شده صنعتی و آزمایشگاهی [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 21-29]
  • گوجه فرنگی بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-46]
  • گوجه ‏فرنگی مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجه‏فرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن به‏روش رویه‎پاسخ [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 105-118]
  • گوشت بوقلمون بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بررسی امکان تولید و نگهداری پنیر فراپالایش شده پروبیوتیکی با لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و آغازگر پنیر فتا [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 27-34]
  • لیستریا بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 97-103]
  • لیکوپن مقایسه استخراج لیکوپن از پوست گوجه‏فرنگی با کاربرد فراصوت و عدم اعمال آن به‏روش رویه‎پاسخ [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 105-118]

م

  • ماده کمک خشک کن بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 85-94]
  • ماریناد کردن بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 33-38]
  • ماست بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 105-116]
  • ماست بررسی اثر فرایند ریزپوشانی در بستر آلژینات کلسیم و افزودن فیبر حاصل از تفاله چغندرقند بر قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01 و خصوصیات کیفی ماست پروبیوتیک [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 57-67]
  • ماست پروبیوتیک طعم دار بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 109-119]
  • مالتودکسترین بررسی خصوصیات فیزیکی ریزکپسول های عصاره تمشک سیاه وحشی تهیه شده با روش خشک کن پاششی [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 85-94]
  • ماندگاری تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 85-95]
  • ماهی قباد مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]
  • ماهی کفشک زبان گاوی مقایسه ترکیبات شیمیایی عضله دو ماهی قباد (Scomberomorus guttatus) و کفشک زبان گاوی (Cynoglossus arel) [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 71-78]
  • متیل سلولز بهینه سازی فرمولاسیون پوشش خوراکی متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی بر کیفیت وعمر انباری انگور [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 15-24]
  • مدلسازی مطالعه تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر روی فرآیند آبزدایی فلفل قرمز چیلی (Capsicum annum) و بررسی مدلسازی سینتیک خشک کردن [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 48-57]
  • مشهد تشخیص باقی مانده تتراسایکلین و سولفونامیدها در شیر خام شهرستان مشهد به روش الایزای رقابتی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 77-83]
  • مقاومت ضد میکروبی بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 97-103]
  • مهارکننده اتیلن بررسی اثر 1- متیل سیکلو پروپن(MCP) برخصوصیات حسی، بافتی و تغذیه ای گوجه فرنگی رقم ”راپسونا“ [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-46]

ن

  • ناگت مرغ بررسی میزان شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی گونه های لیستریا جدا شده از نمونه های ناگت مرغ عرضه شده در استان اصفهان [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 97-103]
  • نان بربری بررسی تأثیر ترکیب گلوتن و نشاسته بر خصوصیات رئولوژیک خمیر و بافت نان بربری [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 19-26]
  • نخود بررسی خواص مهندسی و بهینه‌سازی وزن هزار دانه نخود با استفاده از الگوریتم ژنتیک [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-14]
  • نگهدارنده تأثیر آلوئه ورا بعنوان یک نگهدارنده طبیعی بر ویژگی های میکروبی قارچ دکمه ای [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 85-95]
  • نوشیدنی کیوی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ورئولوژیکی نوشیدنی کیوی فراسودمند حاوی سبوس برنج [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 35-44]

و

  • واکنش مایلارد ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی کانژوگه های پروتئین های سویا-دکستران [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 91-98]
  • واکنش مایلارد تأثیر دما، pH و زمان بر پیشرفت کانژوگه شدن پروتئین های سویا با دکستران از طریق واکنش مایلارد [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 103-112]
  • ویژگی های حسی بررسی ویژگی های ماست پروبیوتیک طعم دار قالبی و همزده با استفاده از عصاره زرشک بیدانه [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 109-119]
  • ویژگی های فیزیکی و شیمیایی بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر های شیره انگور و خرما و عصاره انجیر خشک شده در یک خشک کن غلتکی [دوره 7، شماره 3، 1394، صفحه 85-94]

ه

  • همبرگر بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی سیر بر همبرگر خام [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 31-36]
  • همبرگر بررسی تاثیر ماریناد کردن گوشت با استفاده از اسید لاکتیک بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی همبرگر [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 33-38]

ی

  • یرسینیا انتروکولیتیکا بیوتایپینگ و بررسی فراوانی سروتیپ O:3 یرسینیا انتروکولیتیکا جدا شده از گوشت بوقلمون عرضه شده به بازار مصرف شهرستان شهرکرد [دوره 7، شماره 4، 1394، صفحه 41-47]