نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب انگور بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 83-90]
  • آبگیری اسمزی بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 37-46]
  • آب مادون بحرانی بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 15-22]
  • آب هویج ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 23-32]
  • آرد جوانه‌گندم چربی گرفته تاثیر افزودن آرد جوانه‌گندم چربی گرفته بر ویژگی‌های کیفی سوسیس [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 55-63]
  • آرد گندم تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 43-55]
  • آرد گندم تاثیر افزودن آرد جوانه‌گندم چربی گرفته بر ویژگی‌های کیفی سوسیس [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 55-63]
  • آزینوفوس متیل تعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 83-88]
  • آسپرژیلوس فلاووس بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 45-53]
  • آفت‌زدگی بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 45-53]
  • آفلاتوکسین بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 45-53]
  • آلفا آمیلاز تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 43-55]
  • آنتی اکسیدان بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 15-22]
  • آنتی‌اکسیدان مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتی‌اکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 67-74]
  • آنتی‌اکسیدان طبیعی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی واریته‌های ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 1-6]
  • آنتوسیانین بهینه‌سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی‌دانه به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 11-23]
  • آنزیم بری ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 23-32]

ا

  • اثرات ضد میکروبی بررسی تاثیرات سینرژیستی اسانس های آویشن (Thymus vulgaris)، نعناع (.Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 19-30]
  • از دست دادن آب بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 37-46]
  • اسانس روغنی زیره تولید نانوکپسول‌های اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانت‌های غیریونی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 75-82]
  • اسانس مورد مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتی‌اکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 67-74]
  • استافیلوکوک‌های کواگولاز مثبت و سالمونلا ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 83-93]
  • استان گلستان بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 65-71]
  • استویا بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 97-107]
  • اسیدآسکوربیک مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 103-110]
  • اکسیداسیون چربی مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتی‌اکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 67-74]
  • امعاء و احشاء ماهی سرگنده بررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 17-26]
  • امولسیفایر بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 41-47]
  • امولسیون بررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 99-111]
  • اندازه ذرات امولسیون بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 27-35]
  • اندیس پراکسید بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 55-59]
  • انرژی شکست تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان‌بسته (ارقام بومی قزوین) [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 93-102]
  • اینولین بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 67-73]
  • اولتراسونیک ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 75-81]

ب

  • بادام رقم مامایی مطالعه‌ی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی‌ [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 57-64]
  • بازیافت پروتئین بررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 17-26]
  • باگاس نیشکر بررسی اثر بستر کشت و مکمل‌های غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 91-98]
  • بتاگلوکان بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن‌ها [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 33-43]
  • بخار دادن تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 59-65]
  • برشته کردن تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 59-65]
  • برنج تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 83-89]
  • بیودیزل ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 75-81]

پ

  • پدیده های انتقال جرم پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
  • پراکسید بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 45-53]
  • پری بیوتیک بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 48-58]
  • پردازش تصویر ارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 33-41]
  • پرس سرد بهینه‌سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی‌دانه به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 11-23]
  • پروبیوتیک بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 48-58]
  • پروبیوتیک تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی‌شده با کازئینات سدیم [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 89-96]
  • پروبیوتیک بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 91-97]
  • پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 27-35]
  • پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 67-73]
  • پسته بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 45-53]
  • پسته تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان‌بسته (ارقام بومی قزوین) [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 93-102]
  • پسته بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 9-17]
  • پلی فنل بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 15-22]
  • پنیرسنتی کردی ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 83-93]
  • پودر هسته خرما بررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 9-18]
  • پوست بنه بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 15-22]
  • پوشش کاهش جذب روغن در سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش‌های خوراکی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 73-81]
  • پوشش های خوراکی پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]

ت

  • تخمیر الکلی بررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 9-18]
  • تری‌استئارین تولید نانوذرات تری‌استئارین [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 9-14]
  • ترانس گلوتامیناز تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی‌شده با کازئینات سدیم [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 89-96]
  • ترکیبات غیر صابونی شونده بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 55-59]
  • ترکیب اسیدهای چرب بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 55-59]
  • ترکیب اسیدهای چرب بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 9-17]
  • تغییر شکل تا نقطه شکست تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان‌بسته (ارقام بومی قزوین) [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 93-102]
  • تغلیظ های متوالی محلول پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
  • تکنیک پراکنش نوری تولید نانوذرات تری‌استئارین [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 9-14]
  • تیوسیانات تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]

ج

  • جداسازی سر ارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 33-41]
  • جذب ماده جامد بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 37-46]
  • جذب مجدد آب مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 103-110]
  • جو بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن‌ها [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 33-43]
  • جوانه گندم تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 59-65]

چ

  • چای محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 99-103]
  • چیپس سیب‌زمینی مقایسه فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتی‌اکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 67-74]
  • چرخش نور قطبیده بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 65-71]
  • چروکیدگی مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 103-110]

ح

  • حبوبات بررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 99-111]
  • حلالیت بررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 61-71]
  • حلالیت در آب بررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 1-8]

خ

  • خیساندن بررسی ترکیبات فنولی عصاره‌های استخراج شده از میوه زرشک بی‌دانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]
  • خشک کردن مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 103-110]
  • خشک کردن اسمزی پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
  • خصوصیات آنتی اکسیدانی ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 23-32]
  • خصوصیات بافتی و حسی تاثیر افزودن آرد جوانه‌گندم چربی گرفته بر ویژگی‌های کیفی سوسیس [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 55-63]
  • خصوصیات حسی بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 31-39]
  • خصوصیات فیزیکی تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 83-89]
  • خصوصیات کیفی بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن‌ها [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 33-43]
  • خصوصیات مکانیکی بررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 1-8]
  • خلال سیب‌زمینی کاهش جذب روغن در سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش‌های خوراکی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 73-81]
  • خواص حسی بررسی تاثیر جوانه‌ی هسته‌ی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 25-32]
  • خواص رئولوژیکی بررسی تاثیر جوانه‌ی هسته‌ی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 25-32]
  • خواص فیزیکی مطالعه‌ی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی‌ [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 57-64]
  • خواص فیزیکوشیمیایی بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 65-71]
  • خواص کیفی وکمی بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 41-47]
  • خواص مکانیکی تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان‌بسته (ارقام بومی قزوین) [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 93-102]
  • خواص مکانیکی مطالعه‌ی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی‌ [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 57-64]

د

  • دیازینون تعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 83-88]
  • دانسیته تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 83-89]
  • دریای خزر تعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 83-88]

ر

  • ریزپوشانی بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 67-73]
  • رژیمی بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 97-107]
  • رنگ بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 65-71]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی‌دانه به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 11-23]
  • روغن بذرک بررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 1-8]
  • روغن پسته بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 9-17]
  • روغن سرخ کردنی ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 75-81]
  • روغن مغز هسته انبه بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی روغن مغز هسته انبه [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 55-59]
  • رئولوژی خمیر تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 43-55]

ز

  • زاویه ریپوز تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 83-89]
  • زرشک بهینه‌سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی‌دانه به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 11-23]
  • زرشک بی دانه بررسی ترکیبات فنولی عصاره‌های استخراج شده از میوه زرشک بی‌دانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]
  • زمان نگهداری ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 23-32]

ژ

  • ژلاتین بررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 1-8]
  • ژل آلوئه ورا بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 37-46]
  • ژن سیتوکروم b میتوکندریایی بررسی تطابق مواد اولیه اصلی درج شده در برچسب همبرگرهای ممتاز شهر تهران توسط آنالیز مولکولی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 49-56]
  • ژن لکتین بررسی تطابق مواد اولیه اصلی درج شده در برچسب همبرگرهای ممتاز شهر تهران توسط آنالیز مولکولی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 49-56]

س

  • ساکارز بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 67-73]
  • ساکارومایسز سرویزیه بررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 9-18]
  • سیال مادون بحرانی بررسی ترکیبات فنولی عصاره‌های استخراج شده از میوه زرشک بی‌دانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]
  • ساورکرات تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]
  • سیب زمینی مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 103-110]
  • سرخ کردن عمیق کاهش جذب روغن در سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش‌های خوراکی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 73-81]
  • سرکه سیب بررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 9-18]
  • سویا بررسی تطابق مواد اولیه اصلی درج شده در برچسب همبرگرهای ممتاز شهر تهران توسط آنالیز مولکولی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 49-56]
  • سوسیس تاثیر افزودن آرد جوانه‌گندم چربی گرفته بر ویژگی‌های کیفی سوسیس [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 55-63]

ش

  • شاخص بس پاشیدگی بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 27-35]
  • شبکه عصبی بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 15-22]
  • شیرینی سنتی قطاب بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 97-107]
  • شیره انگور بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 83-90]
  • شفاف‌سازی بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 83-90]
  • شلتوک تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 83-89]

ض

  • ضریب اصطکاک تأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 83-89]
  • ضریب اصکاک استاتیکی مطالعه‌ی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی‌ [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 57-64]

ع

  • عسل بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 65-71]
  • عسلک بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 65-71]
  • عناصر ضروری بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 83-90]

غ

  • غلظت یونی بررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 99-111]
  • غنی‌سازی بستر بررسی اثر بستر کشت و مکمل‌های غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 91-98]

ف

  • فیبر تفاله چغندرقند بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 48-58]
  • فیبر رژیمی بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 48-58]
  • فیبر هویج و ماست میوه‌ای تاثیر فیبر هویج در زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و کیفیت ماست میوه ای زردآلو با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 113-122]
  • فیزیکی بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 31-39]
  • فشار بالا بررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 27-35]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بهینه‌سازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بی‌دانه به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 11-23]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 99-103]
  • فیلم های خوراکی بررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 1-8]
  • فولین سیکالتو محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 99-103]

ق

  • قدرت احیاء آهن فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی واریته‌های ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 1-6]
  • قدرت احیاکنندگی بررسی ترکیبات فنولی عصاره‌های استخراج شده از میوه زرشک بی‌دانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]

ک

  • کاتالیزور هتروژن ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 75-81]
  • کاتالیزور هموژن ارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 75-81]
  • کازئینات سدیم تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی‌شده با کازئینات سدیم [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 89-96]
  • کاهش وزن بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 37-46]
  • کپک و مخمر ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 83-93]
  • کتیرا بررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 97-107]
  • کف بررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 61-71]
  • کیفیت نان تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 43-55]
  • کف کنندگی بررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 99-111]
  • کیک روغنی تأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 59-65]
  • کلرید سدیم بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 31-39]
  • کلش گندم بررسی اثر بستر کشت و مکمل‌های غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 91-98]
  • کلی‌فرم ارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 83-93]
  • کلم سفید تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]
  • کلم قرمز تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]
  • کنسانتره پروتئینی بررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 61-71]

گ

  • گیاهان تیره نعناع (آویشن بررسی تاثیرات سینرژیستی اسانس های آویشن (Thymus vulgaris)، نعناع (.Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 19-30]
  • گلابی پدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
  • گلرنگ فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی واریته‌های ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 1-6]
  • گلوکز بررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 67-73]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 91-97]
  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم بررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 17-26]
  • لاکتوباسیلوس کازیی تاثیر فیبر هویج در زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و کیفیت ماست میوه ای زردآلو با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 113-122]

م

  • ماست تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی بر خواص کیفی ماست پروبیوتیک غنی‌شده با کازئینات سدیم [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 89-96]
  • ماست منجمد بررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 48-58]
  • ماکارونی بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 31-39]
  • مالاتیون تعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 83-88]
  • مالت‌سازی بررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانه‌زنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آن‌ها [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 33-43]
  • ماهی قزل آلا ارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 33-41]
  • ماهی کپور تعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 83-88]
  • مایونز کم چرب بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 91-97]
  • محتوای فنولی محتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 99-103]
  • مقاومت حرارتی بررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 9-17]
  • میکروامولسیون تولید نانوکپسول‌های اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانت‌های غیریونی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 75-82]
  • مکمل‌های غذایی و قارچ صدفی فلوریدا بررسی اثر بستر کشت و مکمل‌های غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 91-98]
  • منودی گلیسرید بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 41-47]
  • مواد کمک صافی بررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 83-90]
  • موزارلا بررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 41-47]

ن

  • نان بربری بررسی تاثیر جوانه‌ی هسته‌ی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 25-32]
  • نان تست تاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 43-55]
  • نانوذرات چربی تولید نانوذرات تری‌استئارین [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 9-14]
  • نانوکپسول تولید نانوکپسول‌های اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانت‌های غیریونی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 75-82]
  • نیترات تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]
  • نیتریت تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]
  • نیروی شکست تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان‌بسته (ارقام بومی قزوین) [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 93-102]
  • نشاسته مطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 103-110]
  • نشاسته اکسید شده کاهش جذب روغن در سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش‌های خوراکی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 73-81]
  • نشاسته خام کاهش جذب روغن در سیب‌زمینی سرخ شده با استفاده از پوشش‌های خوراکی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 73-81]
  • نعناع و کاکوتی) بررسی تاثیرات سینرژیستی اسانس های آویشن (Thymus vulgaris)، نعناع (.Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 19-30]
  • نفوذ پذیری نسبت به بخار آب بررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 1-8]
  • نقطه بهینه برش ارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 33-41]
  • نگهدارنده طبیعی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی واریته‌های ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 1-6]

و

  • ویتامین ث تأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]
  • ویژگی‌های عملکردی بررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 61-71]
  • ویژگی‌های فیزیکی تاثیر افزودن آرد جوانه‌گندم چربی گرفته بر ویژگی‌های کیفی سوسیس [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 55-63]

ه

  • هیدرولیز آنزیمی بررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 17-26]
  • هسته خرما بررسی تاثیر جوانه‌ی هسته‌ی خرما بر رئولوژی خمیر و خواص حسی نان بربری [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 25-32]
  • همبرگر ممتاز بررسی تطابق مواد اولیه اصلی درج شده در برچسب همبرگرهای ممتاز شهر تهران توسط آنالیز مولکولی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 49-56]