آب انگوربررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 83-90]
آبگیری اسمزیبهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 37-46]
آب مادون بحرانیبهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 15-22]
آب هویجارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 23-32]
آرد جوانهگندم چربی گرفتهتاثیر افزودن آرد جوانهگندم چربی گرفته بر ویژگیهای کیفی سوسیس [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 55-63]
آرد گندمتاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 43-55]
آرد گندمتاثیر افزودن آرد جوانهگندم چربی گرفته بر ویژگیهای کیفی سوسیس [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 55-63]
آزینوفوس متیلتعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 83-88]
آسپرژیلوس فلاووسبررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 45-53]
آفتزدگیبررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 45-53]
آفلاتوکسینبررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 45-53]
آلفا آمیلازتاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 43-55]
آنتی اکسیدانبهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 15-22]
آنتیاکسیدانمقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتیاکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 67-74]
آنتیاکسیدان طبیعیفعالیت آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی واریتههای ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 1-6]
آنتوسیانینبهینهسازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بیدانه به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 11-23]
آنزیم بریارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 23-32]
ا
اثرات ضد میکروبیبررسی تاثیرات سینرژیستی اسانس های آویشن (Thymus vulgaris)، نعناع (.Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 19-30]
از دست دادن آببهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 37-46]
اسانس روغنی زیرهتولید نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانتهای غیریونی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 75-82]
اسانس موردمقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتیاکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 67-74]
استان گلستانبررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 65-71]
استویابررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 97-107]
اسیدآسکوربیکمطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 103-110]
اکسیداسیون چربیمقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتیاکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 67-74]
امعاء و احشاء ماهی سرگندهبررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 17-26]
امولسیفایربررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 41-47]
امولسیونبررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 99-111]
اندازه ذرات امولسیونبررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 27-35]
اینولینبررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 67-73]
اولتراسونیکارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 75-81]
ب
بادام رقم ماماییمطالعهی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 57-64]
بازیافت پروتئینبررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 17-26]
باگاس نیشکربررسی اثر بستر کشت و مکملهای غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 91-98]
بتاگلوکانبررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آنها [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 33-43]
بخار دادنتأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 59-65]
برشته کردنتأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 59-65]
برنجتأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 83-89]
بیودیزلارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 75-81]
پ
پدیده های انتقال جرمپدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
پراکسیدبررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 45-53]
پری بیوتیکبررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 48-58]
پردازش تصویرارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 33-41]
پرس سردبهینهسازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بیدانه به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 11-23]
پروبیوتیکبررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 48-58]
پستهبررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 9-17]
پلی فنلبهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 15-22]
پنیرسنتی کردیارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 83-93]
پودر هسته خرمابررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 9-18]
پوست بنهبهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 15-22]
پوششکاهش جذب روغن در سیبزمینی سرخ شده با استفاده از پوششهای خوراکی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 73-81]
پوشش های خوراکیپدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
ت
تخمیر الکلیبررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 9-18]
ترکیب اسیدهای چرببررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 9-17]
تغییر شکل تا نقطه شکستتعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهانبسته (ارقام بومی قزوین) [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 93-102]
تغلیظ های متوالی محلولپدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
تیوسیاناتتأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]
ج
جداسازی سرارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 33-41]
جذب ماده جامدبهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 37-46]
جذب مجدد آبمطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 103-110]
جوبررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آنها [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 33-43]
جوانه گندمتأثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 59-65]
چ
چایمحتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 99-103]
چیپس سیبزمینیمقایسه فعالیت آنتیاکسیدانی اسانس برگ مورد (Myrtus communis) و آنتیاکسیدان های سنتزی بر خواص فیزیکوشیمیایی چیپس سیب زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 67-74]
چرخش نور قطبیدهبررسی خواص فیزیکوشیمیایی نمونه های عسل استان گلستان [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 65-71]
چروکیدگیمطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 103-110]
ح
حبوباتبررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 99-111]
حلالیتبررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 61-71]
حلالیت در آببررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 1-8]
خ
خیساندنبررسی ترکیبات فنولی عصارههای استخراج شده از میوه زرشک بیدانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]
خشک کردنمطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 103-110]
خشک کردن اسمزیپدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
خصوصیات آنتی اکسیدانیارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 23-32]
خصوصیات بافتی و حسیتاثیر افزودن آرد جوانهگندم چربی گرفته بر ویژگیهای کیفی سوسیس [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 55-63]
روش سطح پاسخبهینهسازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بیدانه به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 11-23]
روغن بذرکبررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 1-8]
روغن پستهبررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 9-17]
روغن سرخ کردنیارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 75-81]
رئولوژی خمیرتاثیر استفاده از آنزیم آلفا آمیلازبا منشاء قارچی بر ویژگیهای کیفی خمیر و نان تست [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 43-55]
ز
زاویه ریپوزتأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 83-89]
زرشکبهینهسازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بیدانه به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 11-23]
زرشک بی دانهبررسی ترکیبات فنولی عصارههای استخراج شده از میوه زرشک بیدانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]
زمان نگهداریارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 23-32]
ژ
ژلاتینبررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 1-8]
ژل آلوئه ورابهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 37-46]
ژن سیتوکروم b میتوکندریاییبررسی تطابق مواد اولیه اصلی درج شده در برچسب همبرگرهای ممتاز شهر تهران توسط آنالیز مولکولی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 49-56]
ژن لکتینبررسی تطابق مواد اولیه اصلی درج شده در برچسب همبرگرهای ممتاز شهر تهران توسط آنالیز مولکولی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 49-56]
س
ساکارزبررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 67-73]
ساکارومایسز سرویزیهبررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 9-18]
سیال مادون بحرانیبررسی ترکیبات فنولی عصارههای استخراج شده از میوه زرشک بیدانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]
ساورکراتتأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]
سیب زمینیمطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 103-110]
سرخ کردن عمیقکاهش جذب روغن در سیبزمینی سرخ شده با استفاده از پوششهای خوراکی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 73-81]
سرکه سیببررسی اثر تحریک کنندگی پودر هسته خرمای کبکاب و مرداسنگ بر رشد مخمر ساکارومایسز سرویزیه در تولید سرکه سیب [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 9-18]
سویابررسی تطابق مواد اولیه اصلی درج شده در برچسب همبرگرهای ممتاز شهر تهران توسط آنالیز مولکولی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 49-56]
سوسیستاثیر افزودن آرد جوانهگندم چربی گرفته بر ویژگیهای کیفی سوسیس [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 55-63]
ش
شاخص بس پاشیدگیبررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 27-35]
شبکه عصبیبهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 15-22]
شیرینی سنتی قطاببررسی اثر جایگزینی ساکارز با شیرین کننده رژیمی استویا وافزودن صمغ کتیرا بر خواص رئولوژیکی وریز ساختاری شیرینی سنتی قطاب [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 97-107]
شیره انگوربررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 83-90]
شفافسازیبررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 83-90]
شلتوکتأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 83-89]
ض
ضریب اصطکاکتأثیر محتوای رطوبت بر خواص فیزیکی شلتوک و برنج رقم ژاپنیکا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 83-89]
ضریب اصکاک استاتیکیمطالعهی خواص فیزیکی و مکانیکی بادام درختی رقم مامایی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 57-64]
عناصر ضروریبررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 83-90]
غ
غلظت یونیبررسی تاثیر pH و غلظت یونی بر روی کف کنندگی و امولسیون کنندگی حبوبات مختلف ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 99-111]
غنیسازی بستربررسی اثر بستر کشت و مکملهای غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 91-98]
ف
فیبر تفاله چغندرقندبررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 48-58]
فیبر رژیمیبررسی اثر افزودن فیبر حاصل از ضایعات چغندر قند بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و قابلیت زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست منجمد پروبیوتیک [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 48-58]
فیبر هویج و ماست میوهایتاثیر فیبر هویج در زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و کیفیت ماست میوه ای زردآلو با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 113-122]
فشار بالابررسی اثر فرایند فشار بالا بر خصوصیات امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیرتغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 27-35]
فعالیت آنتی اکسیدانیبهینهسازی فرآیند استخراج پرس سرد ترکیبات فنلی،آنتوسیانین و ویتامین ث از میوه زرشک بیدانه به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 11-23]
فعالیت آنتی اکسیدانیمحتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 99-103]
فیلم های خوراکیبررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 1-8]
فولین سیکالتومحتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 99-103]
ق
قدرت احیاء آهنفعالیت آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی واریتههای ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 1-6]
قدرت احیاکنندگیبررسی ترکیبات فنولی عصارههای استخراج شده از میوه زرشک بیدانه ( Berberis vulgaris ) با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 1-10]
ک
کاتالیزور هتروژنارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 75-81]
کاتالیزور هموژنارزیابی تأثیر اولتراسونیک در کیفیت بیودیزل تولیدی از روغنهای ضایعاتی رستوران [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 75-81]
کلش گندمبررسی اثر بستر کشت و مکملهای غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 91-98]
کلیفرمارزیابی تغییرات جمعیت میکروبی بیماریزا در طول دوره رسیدگی پنیر سنتی کردی [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 83-93]
کلم سفیدتأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]
کلم قرمزتأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]
کنسانتره پروتئینیبررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 61-71]
گ
گیاهان تیره نعناع (آویشنبررسی تاثیرات سینرژیستی اسانس های آویشن (Thymus vulgaris)، نعناع (.Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 19-30]
گلابیپدیده های انتقال جرم طی خشک کردن گلابی پوشش داده شده با کربوکسی متیل سلولز در محلولهای ساکارز باز تغلیظ شده [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
گلرنگفعالیت آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی واریتههای ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 1-6]
گلوکزبررسی تاثیر کربوهیدرات ها برماندگاری لیمونن ریزپوشانی شده با پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 67-73]
ل
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5بررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 91-97]
لاکتوباسیلوس پلانتارومبررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 17-26]
لاکتوباسیلوس کازییتاثیر فیبر هویج در زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و کیفیت ماست میوه ای زردآلو با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 113-122]
مالاتیونتعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 83-88]
مالتسازیبررسی تأثیر مدت زمان خیساندن و جوانهزنی ارقام جو بر میزان بتاگلوکان و خصوصیات کیفی مالت حاصل از آنها [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 33-43]
ماهی قزل آلاارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 33-41]
ماهی کپورتعیین مقدار باقیمانده حشره کشهای ارگانوفسفره در ماهی کپور(Cyprinus carpio) در مصب رودخانه های شمال ایران [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 83-88]
مایونز کم چرببررسی ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس La5 و تاثیر آن بر برخی خواص کیفی سس مایونز کم چرب پروبیوتیک [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 91-97]
محتوای فنولیمحتوای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی (روش FRAP) شش نوع چای ایرانی [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 99-103]
مقاومت حرارتیبررسی مقاومت حرارتی و ترکیب اسیدهای چرب روغن ارقام پسته(Pistacia vera L.) دامغان [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 9-17]
میکروامولسیونتولید نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانتهای غیریونی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 75-82]
مکملهای غذایی و قارچ صدفی فلوریدابررسی اثر بستر کشت و مکملهای غذایی روی ارزش غذایی قارچ صدفی فلوریدا [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 91-98]
منودی گلیسریدبررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 41-47]
مواد کمک صافیبررسی تأثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیرۀ انگور [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 83-90]
موزارلابررسی تاثیر استفاده از امولسیفایر مونو و دی گلیسرید بر خواص شیمیایی، بافتی و حسی پنیر موزارلا [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 41-47]
نانوکپسولتولید نانوکپسولهای اسانس روغنی زیره با استفاده از سورفاکتانتهای غیریونی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 75-82]
نیتراتتأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]
نیتریتتأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]
نیروی شکستتعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهانبسته (ارقام بومی قزوین) [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 93-102]
نشاستهمطالعه برخی از پارامترهای کیفی سیب زمینی در پاسخ به کاربرد روشهای خشک کردن [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 103-110]
نشاسته اکسید شدهکاهش جذب روغن در سیبزمینی سرخ شده با استفاده از پوششهای خوراکی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 73-81]
نشاسته خامکاهش جذب روغن در سیبزمینی سرخ شده با استفاده از پوششهای خوراکی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 73-81]
نعناع و کاکوتی)بررسی تاثیرات سینرژیستی اسانس های آویشن (Thymus vulgaris)، نعناع (.Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 19-30]
نفوذ پذیری نسبت به بخار آببررسی اثر روکش کردن توسط روغن بذرک بر ویژگیهای فیزیکی فیلم ژلاتینی [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 1-8]
نقطه بهینه برشارائه الگوریتم مناسب جهت تعیین نقطه بهینه جداسازی سر ماهی بر اساس خصوصیات مستخرج از پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 33-41]
نگهدارنده طبیعیفعالیت آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی واریتههای ایرانی گلرنگ (Cathamus tinctorius L.) [دوره 6، شماره 4، 1393، صفحه 1-6]
و
ویتامین ثتأثیر نوع کلم و طعم دهنده های مختلف بر ویژگیهای شیمیایی و حسی ساورکرات [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 75-81]
ویژگیهای عملکردیبررسی میزان حلالیت، تولید امولسیون و کف در کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی [دوره 6، شماره 1، 1393، صفحه 61-71]
ویژگیهای فیزیکیتاثیر افزودن آرد جوانهگندم چربی گرفته بر ویژگیهای کیفی سوسیس [دوره 6، شماره 2، 1393، صفحه 55-63]
ه
هیدرولیز آنزیمیبررسی هیدرولیز آنزیمی امعاء و احشاء ماهی سرگنده و استفاده از هیدرولیزات حاصل به عنوان منبع پپتون برای رشد لاکتوباسیلوس پلانتاروم [دوره 6، شماره 3، 1393، صفحه 17-26]