آب پرتقالبررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]
آبپنیرارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطهور ناپیوسته بر روی محیط آبپنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]
آبگیری اسمزیمطالعه تاثیر محلولهای اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روششناسی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 14-23]
آبگیری اسمزیبررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئهورا با پیش تیمار اسمزی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 35-42]
آرد چاودارتاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
آرد سورگومبررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-34]
آرد گندمتاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
آزادسازی نمکبررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
آکریلآمیدتاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
آلو بخاراتأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 79-88]
آنالیز بافتتغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
آنتی اکسیدانارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
آنتی اکسیدان های طبیعیبررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو ( Laurus nobilis L.) و تأثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 63-73]
آنتی اکسیدانهای طبیعیارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]
آنتوسیانینتأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
آنزیمبررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
آنزیمبررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
آنزیم آسپارژینازتاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
آنزیمهای صنعتیتأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
آون گذاریارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
ا
اجزای تشکیل دهنده فیلهبررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
اجزای تشکیل دهنده لاشهبررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 83-89]
ارزیابی حسیبررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-34]
ارزیابی حسیبررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
اسانسبررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتریهای اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]
اسپرید لیموفرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]
استافیلوکوکوس ارئوسبررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتریهای اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]
استخراج لیکوپنبررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
اسید چرب آزادبررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
اسید لاکتیکارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطهور ناپیوسته بر روی محیط آبپنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]
اشریشیاکلیبررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتریهای اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]
اضطراربررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-133]
افزودنی های غذاییاندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 45-54]
انبارمانیتأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
انتشاربررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
انتقال جرمتأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 104-110]
انجمادتاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
اندیس پراکسیدبررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
ب
بیاتیتاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
بادمجانتأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 104-110]
بادمجانبررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
بافتبررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
بافتتاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
بانک شیربررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-133]
بتاکاروتنتغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
برگ گیاه برگ بوبررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو ( Laurus nobilis L.) و تأثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 63-73]
برگ گیاه پنج انگشتارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]
پ
پایداری اکسایشیارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]
پایداری اکسایشیبررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو ( Laurus nobilis L.) و تأثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 63-73]
پایداری امولسیونبررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 115-124]
پایدار کنندهکاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]
پارامترهای رنگ سنجیبررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
پاستای فاقد گلوتنبررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
پالم اولئینبررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
پردازش تصویرتغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
پردازش تصویربررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
پروزوپیس فارکتابررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 45-55]
پکتینبررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
پنیر خامه ایبررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
پنیر کم چربتاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 91-99]
پودر آب پنیرتاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
پودرخرمالوبهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]
پودر دوغبهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]
ت
تثبیت آنزیمبررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
تحلیلگر سریع ویسکوزیتهبررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیبزمینی توسط دستگاه تحلیلگر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]
ترکیبات دانهبررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 45-55]
ترکیبات فنلیبررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]
ترکیبات فنولیبررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
ترکیبات قطبیاستفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]
تغذیهبررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-133]
تغلیظبررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]
تفاله گوجه فرنگیبررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
توت فرنگیتاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
تولید بیوتکنولوژیکیتولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 75-81]
ج
جاذب اشعه ماورا بنفشارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 57-67]
جایگزین تخم مرغبررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 65-75]
جایگزین چربیبررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 115-124]
جذب روغنبررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
جذب مواد جامدمطالعه تاثیر محلولهای اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روششناسی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 14-23]
جوتاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
جوانه زنیبررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
چ
چای سفیدارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-54]
چروکیدگیبررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئهورا با پیش تیمار اسمزی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 35-42]
ح
حسیتاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
حلالیتبهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]
حلالیتبهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]
خ
خامه کم چرببررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 115-124]
خشک کردنتاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
خشککردن اسمزیتأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 79-88]
خشک کردن کف پوشیبهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]
خصوصیات تغذیه ایبررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
خصوصیات خمیری شدنبررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیبزمینی توسط دستگاه تحلیلگر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]
خصوصیات فیزیکوشیماییتاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
خصوصیات کیفیفرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 111-125]
خواص ارگانولیپتیکیتاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
خواص رئولوژیبررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-34]
خوشاریزهبررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتریهای اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]
د
دانسیتهبهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]
دانسیته مکعببررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئهورا با پیش تیمار اسمزی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 35-42]
دانه بالنگوی شیرازیتاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 91-99]
دمای دم آوریارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-54]
دمای گذار شیشه ایبهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]
ر
ریزپوشانیمطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
رنسیمتارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
رنگتأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
رنگتاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
رنگ های مصنوعیاندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 45-54]
روش رویه پاسخبررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
روش سطح پاسختاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
روش سطح پاسخبهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]
روغنبررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 45-55]
روغن سویاارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]
روغن سویاارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
روغن کانولابررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو ( Laurus nobilis L.) و تأثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 63-73]
روغن های سرخ کردنیاستفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]
رئولوژیبررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیبزمینی توسط دستگاه تحلیلگر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]
رئولوژیتاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 91-99]
رئولوژیبررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
رئولوژی خمیرتاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
ز
زایلیتولتولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 75-81]
زایلوزتولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 75-81]
زمان پایداری روغنبررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
زمان دم آوریارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-54]
زمان نگهداریبررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 83-89]
ژ
ژلاتینبررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
ژلاتین ماهی سرد آبیارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 57-67]
ژل آلوئه ورابررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئهورا با پیش تیمار اسمزی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 35-42]
س
ساکارزتأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 79-88]
سانست یلواندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 45-54]
سیب زمینی سرخ شدهتاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
سبوس برنجتاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
سدیم اکتنیل سوکسیناتبررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 115-124]
سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450)بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 65-75]
سرخ کردن عمیقتأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 104-110]
سرخ کردن عمیقبررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
سس مایونزبررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 65-75]
سطح پاسخمطالعه تاثیر محلولهای اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روششناسی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 14-23]
سطح پاسخبهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]
سفیده تخم مرغبررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]
سفورا ژاپونیکابررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
سلیاکبررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
سنجدبررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]
ش
شیره انگوربررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]
ص
صمغتاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 91-99]
صمغبررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
صمغ ژلانبررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
صمغ کتیرابررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیبزمینی توسط دستگاه تحلیلگر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]
صمغ گزانتانبررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
ض
ضریب بهره وریمطالعه تاثیر محلولهای اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روششناسی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 14-23]
ط
طراحی آزمایشهابررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
طول موج شاخصاستفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]
ظ
ظرفیت آنتی اکسیدانیبررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]
ع
عدس قرمزبررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
عصارهبررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتریهای اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]
عصاره چوبکبررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]
عصاره متانولیارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
علم پزشکیبررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-133]
ف
فارینوگرافبررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
فیبرچغندرقندتاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
فراصوتبررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئهورا با پیش تیمار اسمزی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 35-42]
فراصوتتاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
فرمولاسیونفرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]
فشردگی چند مرحلهایبررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
فعالیت آنتی اکسیدانیبررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
فعالیت آنزیمبررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
فعالیت رادیکال گیرندگیبررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
فعالیت ضد میکروبیفرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 111-125]
فیلم خوراکیارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 57-67]
ق
قزل آلای رنگین کمانبررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 83-89]
قزل آلای رنگین کمانبررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
ک
کاتچینارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-54]
کافئینارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-54]
کاندیداتولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 75-81]
کدوتنبلفرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 111-125]
کدوحلواییتغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
کدوی حلواییمطالعه تاثیر محلولهای اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روششناسی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 14-23]
کربوکسی متیل سلولزبررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
کرواسانتاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
کروماتوگرافی مایعاندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 45-54]
کشت غوطهور ناپیوستهارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطهور ناپیوسته بر روی محیط آبپنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]
کیفیتتأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
کیفیت گوشت سینه مرغبررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 105-113]
لاکتوباسیلوسارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطهور ناپیوسته بر روی محیط آبپنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]
لاکتوباسیلوس پلانتاروممطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
لیپازبررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
م
ماست پروبیوتیکمطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
مایونز کم چربکاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]
مدت زمان ماندگاریفرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]
مدل پیجتغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
ن
نان حجیمبررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-34]
نانو اکسید رویارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 57-67]
نانوفیبر سلولزکاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]
نشاسته اصلاح شدهبررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 65-75]
نشاسته ذرت مومیبررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 115-124]
نظریه شیعهبررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-133]
نقطه دور ریزاستفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]
نمکتأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 79-88]
نوشیدنی غنی شدهبررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]
و
ویژگی های رئولوژیکتاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
ویژگیهای رئولوژیکیکاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]
ویژگی های شیمیایی و حسیفرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]
ویژگی های فیزیکوشیمیاییبررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]
ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسیمطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]