نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب پرتقال بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]
  • آب‌پنیر ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه‌ور ناپیوسته بر روی محیط آب‌پنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]
  • آبگیری اسمزی مطالعه تاثیر محلول‌های اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روش‌شناسی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 14-23]
  • آبگیری اسمزی بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئه‌ورا با پیش تیمار اسمزی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 35-42]
  • آرد چاودار تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
  • آرد سنجد بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 55-63]
  • آرد سورگوم بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-34]
  • آرد گندم تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
  • آزادسازی نمک بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • آکریل‌آمید تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
  • آلو بخارا تأثیرپیش فرآیندهای پوست‌گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 79-88]
  • آنالیز بافت تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
  • آنتی اکسیدان ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
  • آنتی اکسیدان های طبیعی بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو ( Laurus nobilis L.) و تأثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگه‌داری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 63-73]
  • آنتی اکسیدان‌های طبیعی ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]
  • آنتوسیانین تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
  • آنزیم بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
  • آنزیم بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
  • آنزیم آسپارژیناز تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
  • آنزیم‌های صنعتی تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
  • آون گذاری ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]

ا

  • اجزای تشکیل دهنده فیله بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
  • اجزای تشکیل دهنده لاشه بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 83-89]
  • ارزیابی حسی بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-34]
  • ارزیابی حسی بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
  • اسانس بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]
  • اسپرید لیمو فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]
  • استافیلوکوکوس ارئوس بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]
  • استخراج لیکوپن بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
  • اسید چرب آزاد بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
  • اسید لاکتیک ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه‌ور ناپیوسته بر روی محیط آب‌پنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]
  • اشریشیاکلی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]
  • اضطرار بررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-133]
  • افزودنی های غذایی اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 45-54]
  • انبارمانی تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
  • انتشار بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • انتقال جرم تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 104-110]
  • انجماد تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
  • اندیس پراکسید بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]

ب

  • بیاتی تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • بادمجان تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 104-110]
  • بادمجان بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
  • بافت بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
  • بافت تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
  • بانک شیر بررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-133]
  • بتاکاروتن تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
  • برگ گیاه برگ بو بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو ( Laurus nobilis L.) و تأثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگه‌داری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 63-73]
  • برگ گیاه پنج انگشت ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]

پ

  • پایداری اکسایشی ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]
  • پایداری اکسایشی بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو ( Laurus nobilis L.) و تأثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگه‌داری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 63-73]
  • پایداری امولسیون بررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 115-124]
  • پایدار کننده کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]
  • پارامترهای رنگ سنجی بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
  • پاستای فاقد گلوتن بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
  • پالم اولئین بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
  • پردازش تصویر تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
  • پردازش تصویر بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
  • پروزوپیس فارکتا بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 45-55]
  • پروفایل اسیدهای چرب بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 57-63]
  • پکتین بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
  • پنیر خامه ای بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
  • پنیر کم چرب تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 91-99]
  • پودر آب پنیر تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
  • پودرخرمالو بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]
  • پودر دوغ بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]

ت

  • تثبیت آنزیم بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
  • تحلیلگر سریع ویسکوزیته بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]
  • ترکیبات دانه بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 45-55]
  • ترکیبات فنلی بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]
  • ترکیبات فنولی بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
  • ترکیبات قطبی استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]
  • تغذیه بررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-133]
  • تغلیظ بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]
  • تفاله گوجه فرنگی بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
  • توت فرنگی تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
  • تولید بیوتکنولوژیکی تولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 75-81]

ج

  • جاذب اشعه ماورا بنفش ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 57-67]
  • جایگزین تخم مرغ بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 65-75]
  • جایگزین چربی بررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 115-124]
  • جذب روغن بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
  • جذب مواد جامد مطالعه تاثیر محلول‌های اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روش‌شناسی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 14-23]
  • جو تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
  • جوانه زنی بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]

چ

  • چای سفید ارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-54]
  • چروکیدگی بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئه‌ورا با پیش تیمار اسمزی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 35-42]

ح

  • حسی تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • حلالیت بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]
  • حلالیت بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]

خ

  • خامه کم چرب بررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 115-124]
  • خشک کردن تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
  • خشک‌کردن اسمزی تأثیرپیش فرآیندهای پوست‌گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 79-88]
  • خشک کردن کف پوشی بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]
  • خصوصیات تغذیه ای بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
  • خصوصیات خمیری شدن بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]
  • خصوصیات فیزیکوشیمایی تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 55-63]
  • خصوصیات کیفی فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 111-125]
  • خواص ارگانولیپتیکی تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
  • خواص حسی بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 55-63]
  • خواص رئولوژی بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-34]
  • خوشاریزه بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]

د

  • دانسیته بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]
  • دانسیته مکعب بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئه‌ورا با پیش تیمار اسمزی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 35-42]
  • دانه بالنگوی شیرازی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 91-99]
  • دمای دم آوری ارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-54]
  • دمای گذار شیشه ای بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]

ر

  • ریزپوشانی مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
  • رنسیمت ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
  • رنگ تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
  • رنگ تاثیر فرایند ترکیبی خشک‌کردن اسمزی توسط خشک‌کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه‌های توت‌فرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
  • رنگ های مصنوعی اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 45-54]
  • روش رویه پاسخ بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
  • روش سطح پاسخ تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
  • روش سطح پاسخ بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]
  • روغن بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 45-55]
  • روغن سویا ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]
  • روغن سویا ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
  • روغن کانولا بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گیاه برگ بو ( Laurus nobilis L.) و تأثیر آن برپایداری روغن کانولا در طی نگه‌داری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 63-73]
  • روغن های سرخ کردنی استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]
  • رئولوژی بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]
  • رئولوژی تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 91-99]
  • رئولوژی بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
  • رئولوژی خمیر تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]

ز

  • زایلیتول تولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 75-81]
  • زایلوز تولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 75-81]
  • زمان پایداری روغن بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
  • زمان دم آوری ارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-54]
  • زمان نگهداری بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 83-89]

ژ

  • ژلاتین بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • ژلاتین ماهی سرد آبی ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 57-67]
  • ژل آلوئه ورا بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئه‌ورا با پیش تیمار اسمزی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 35-42]

س

  • ساکارز تأثیرپیش فرآیندهای پوست‌گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 79-88]
  • سانست یلو اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 45-54]
  • سیب زمینی سرخ شده تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
  • سبوس برنج تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • سدیم اکتنیل سوکسینات بررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 115-124]
  • سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 65-75]
  • سرخ کردن عمیق تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 104-110]
  • سرخ کردن عمیق بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
  • سس مایونز بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 65-75]
  • سطح پاسخ مطالعه تاثیر محلول‌های اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روش‌شناسی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 14-23]
  • سطح پاسخ بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]
  • سفیده تخم مرغ بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]
  • سفورا ژاپونیکا بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
  • سلیاک بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
  • سنجد بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]

ش

  • شیره انگور بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]

ص

  • صمغ تاثیر صمغ دانه بالنگوی شیرازی(Lallemanti royleana) بر خواص حسی و فیزیکو شیمیایی پنیر کم چرب و مقایسه آن با پنیر پر چرب سفید ایرانی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 91-99]
  • صمغ بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
  • صمغ ژلان بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • صمغ کتیرا بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیب‌زمینی توسط دستگاه تحلیل‌گر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]
  • صمغ گزانتان بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]

ض

  • ضریب بهره وری مطالعه تاثیر محلول‌های اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روش‌شناسی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 14-23]

ط

  • طراحی آزمایش‌ها بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
  • طول موج شاخص استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]

ظ

  • ظرفیت آنتی اکسیدانی بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]

ع

  • عدس قرمز بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
  • عصاره بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتری‌های اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]
  • عصاره چوبک بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]
  • عصاره متانولی ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
  • علم پزشکی بررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-133]

ف

  • فارینوگراف بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
  • فیبرچغندرقند تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • فراصوت بررسی اثر زمان و فرکانس فراصوت بر فرآیند خشک کردن ژل آلوئه‌ورا با پیش تیمار اسمزی [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 35-42]
  • فراصوت تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
  • فرمولاسیون فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]
  • فشردگی چند مرحله‌ای بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
  • فعالیت آنزیم بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
  • فعالیت رادیکال گیرندگی بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانه‌گذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
  • فعالیت ضد میکروبی فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 111-125]
  • فیلم خوراکی ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 57-67]

ق

  • قزل آلای رنگین کمان بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 83-89]
  • قزل آلای رنگین کمان بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]

ک

  • کاتچین ارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-54]
  • کافئین ارزیابی تاثیر دما و زمان دم آوری بر میزان کاتچین کل، اپی گالو کاتشین گالات و کافئین انواع مختلف چای سفید [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 43-54]
  • کاندیدا تولید زایلیتول توسط مخمر جداسازی شده از برگ گیاهان [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 75-81]
  • کدوتنبل فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 111-125]
  • کدوحلوایی تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
  • کدوی حلوایی مطالعه تاثیر محلول‌های اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روش‌شناسی سطح پاسخ [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 14-23]
  • کربوکسی متیل سلولز بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
  • کرواسان تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • کروماتوگرافی مایع اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 45-54]
  • کشت غوطه‌ور ناپیوسته ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه‌ور ناپیوسته بر روی محیط آب‌پنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]
  • کیفیت تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
  • کیفیت گوشت سینه مرغ بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 105-113]
  • کیک بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 55-63]
  • کیک فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 111-125]
  • کنجاله کنجد ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
  • کهور بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 45-55]

گ

  • گندم تاثیر فرایند مالت‌سازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه‌‌ها‌ی غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
  • گوار کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]
  • گوانیدینو استیک اسید بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 105-113]
  • گوشت شتر بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 57-63]

ل

  • لاکتوباسیلوس ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه‌ور ناپیوسته بر روی محیط آب‌پنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]
  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
  • لیپاز بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]

م

  • ماست پروبیوتیک مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]
  • مایونز کم چرب کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]
  • مدت زمان ماندگاری فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]
  • مدل پیج تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]

ن

  • نان حجیم بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 26-34]
  • نانو اکسید روی ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 57-67]
  • نانوفیبر سلولز کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]
  • نشاسته اصلاح شده بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 65-75]
  • نشاسته ذرت مومی بررسی تأثیر نشاسته خام و اصلاح شده ذرت مومی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خامه کم چرب [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 115-124]
  • نظریه شیعه بررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-133]
  • نقطه دور ریز استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]
  • نمک تأثیرپیش فرآیندهای پوست‌گیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 79-88]
  • نوشیدنی غنی شده بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]

و

  • ویژگی های رئولوژیک تاثیر افزودن فیبر چغندرقند و سبوس برنج بر رئولوژی خمیر و خواص کیفی شیرینی لایه ای تخمیری (کرواسان) [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 1-12]
  • ویژگی‌های رئولوژیکی کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار‌ کننده در مایونز کم‌ چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]
  • ویژگی های شیمیایی و حسی فرمولاسیون و بررسی ویژگی های شیمیایی، حسی و ماندگاری اسپرید (فرآورده مالیدنی) لیمو [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 55-62]
  • ویژگی های فیزیکوشیمیایی بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]
  • ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی مطالعه روند تغییرات فیزیکو شیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس پلانتاروم (1058= PTCC) آزاد و ریزپوشانی شده در طول زمان نگهداری [دوره 8، شماره 1، 1395، صفحه 101-114]

ه

  • همبرگر بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 57-63]
  • هوادهی بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]