نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب انگور بررسی تأثیر مواد مختلف شفاف‌سازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره‌ی‌ انگور [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 35-45]
  • آب توت بهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 91-103]
  • آبگیری اسمزی استفاده از اسمز در بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن موز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 83-89]
  • آزمایشات شیمیایی و حسی تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 29-38]
  • آسپارتام تعیین سینیتیک تجزیه آسپارتام در شربت آلبالوی رژیمی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 33-41]
  • آفلاتوکسین1B حذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 99-104]
  • آلکالاز اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سرماهی تون زردباله ((Thunus albacara با آنزیم آلکالاز [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 55-62]
  • آلکالاز اثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئین‌های هیدرولیز شده [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 47-54]
  • آنتی اکسیدان طبیعی مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-22]
  • آنزیم تأثیر امولسیون‌ها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 105-115]
  • آنزیم بتاگلوکاناز بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 21-27]
  • آنزیم بتاگلوکاناز بررسی تأثیر مدت زمان جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 31-37]
  • آهن بررسی امکان غنی‌سازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 39-46]

ا

  • اتصال سطحی حذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 99-104]
  • اثر بازدارندگی اثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری‌های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 13-22]
  • ارقام نخود بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 51-62]
  • ایزوله پروتئین ارزیابی تنوع فراکسیون‌های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود(Cicer arietinum L. ) [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 93-103]
  • اسانس سرسم اثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری‌های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 13-22]
  • اسپیرولینا پلاتنسیس بررسی امکان غنی‌سازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 39-46]
  • اسیدهای چرب مقایسه‌ی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 39-49]
  • اصطکاک ایستایی بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 51-62]
  • الکتروفورز ارزیابی تنوع فراکسیون‌های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود(Cicer arietinum L. ) [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 93-103]
  • امولسیفایر تأثیر امولسیون‌ها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 105-115]
  • انجیر بهینه‌سازی فرآیند تولید عصاره‌ی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-68]
  • اندام بارده بررسی تأثیر نور تک رنگ (آبی و قرمز) و پرتو فرا بنفش (UV) بر میزان رشد، محتوی پروتئینی و تولید اندام بارده در قارچ Pleurotus florida [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 63-69]
  • اندام بارده بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 101-107]
  • اندیس یدی ارزیابی و مقایسه‌ی ویژگی‌های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 23-29]
  • انگور بهینه‌سازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 65-75]
  • انگور بی‌دانه قرمز تأثیر خشک کردن دو مرحله‌ای انگور بی‌دانه قرمز بر کیفیت کشمش [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 105-113]
  • اینولین بررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 85-90]
  • اینولین استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 91-100]
  • اینولین بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 43-51]
  • اورتو فنیل فنول تأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-78]

ب

  • بیاتی تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 1-11]
  • بافت بررسی امکان غنی‌سازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 39-46]
  • بستر ثابت تحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 17-23]
  • بستر سیال تحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 17-23]
  • بستنی کم چرب بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 43-51]
  • بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیر گونه لاکتیس اثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری‌های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 13-22]
  • بیفیدوباکتریوم لاکتیس ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 105-114]
  • بهینه سازی تاثیر پوشش‌های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه‌"به" [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 65-75]
  • بیونانوکامپوزیت مطالعه‌ی ریخت‌شناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریب‌پذیر نشاسته -CMC - نانورس [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 83-92]

پ

  • پایداری حرارتی مقایسه تغییرات کیفی روغن‌های سویا، پالم‌اولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 91-98]
  • پارامترهای رنگ بهینه‌سازی فرآیند تولید عصاره‌ی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-68]
  • پیاز زعفران بررسی و مقایسه‌ی برخی ویژگی‌های بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 69-81]
  • پاستیل بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آن‌ها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 75-81]
  • پذیرش حسی بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آن‌ها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 75-81]
  • پری بیوتیک ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 9-19]
  • پری بیوتیک استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 91-100]
  • پرتقال تأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-78]
  • پرتو فرابنفش بررسی تأثیر نور تک رنگ (آبی و قرمز) و پرتو فرا بنفش (UV) بر میزان رشد، محتوی پروتئینی و تولید اندام بارده در قارچ Pleurotus florida [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 63-69]
  • پروبیوتیک ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل‌های جدا شده از مواد غذایی بومی ایران [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 79-84]
  • پروبیوتیک ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 9-19]
  • پروبیوتیک ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 105-114]
  • پروتئین بررسی امکان غنی‌سازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 39-46]
  • پروتئین تک سلولی SCP بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 101-107]
  • پروتئین‌های آب پنیر بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئین‌های آب پنیر [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 1-8]
  • پروتئین هیدرولیز شده اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سرماهی تون زردباله ((Thunus albacara با آنزیم آلکالاز [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 55-62]
  • پروفیل اسید چرب ارزیابی و مقایسه‌ی ویژگی‌های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 23-29]
  • پلی ساکارید تاثیر پوشش‌های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه‌"به" [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
  • پوشش‌های خوراکی تاثیر پوشش‌های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه‌"به" [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]

ت

  • تحلیل مولفه‌های اصلی بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آن‌ها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 75-81]
  • تریتیکاله بررسی خصوصیات مالت‌سازی سه دانه‌ی غلاتی جو پوشینه‌دار، گندم و تریتیکاله [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 25-32]
  • ترکیبات فنلی ارزیابی و مقایسه‌ی ویژگی‌های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 23-29]
  • ترکیب شیمیایی بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-7]
  • توت سفید بهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 91-103]
  • توکوفرول ها ارزیابی و مقایسه‌ی ویژگی‌های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 23-29]
  • تون زردباله اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سرماهی تون زردباله ((Thunus albacara با آنزیم آلکالاز [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 55-62]

ج

  • جایگزین چربی بررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 85-90]
  • جایگزین چربی بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 43-51]
  • جایگزین ساکاروز بهینه‌سازی فرآیند تولید عصاره‌ی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-68]
  • جانشین چربی بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 77-90]
  • جذب رطوبت مطالعه‌ی ریخت‌شناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریب‌پذیر نشاسته -CMC - نانورس [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 83-92]
  • جذب مواد جامد استفاده از اسمز در بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن موز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 83-89]
  • جو بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 21-27]
  • جو بررسی خصوصیات مالت‌سازی سه دانه‌ی غلاتی جو پوشینه‌دار، گندم و تریتیکاله [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 25-32]

ح

  • حداقل غلظت کشندگی (MBC) بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 9-15]
  • حداقل غلظت مهارکنندگی(MIC) بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 9-15]

خ

  • خشک کردن جابجایی تأثیر خشک کردن دو مرحله‌ای انگور بی‌دانه قرمز بر کیفیت کشمش [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 105-113]
  • خشک کن تحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 17-23]
  • خصوصیات بافتی بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-11]
  • خصوصیات بافتی بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 47-53]
  • خصوصیات بافتی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 55-64]
  • خصوصیات رنگی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه خرمالو رقم خرمندی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 67-73]
  • خصوصیات رئولوژیکی بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 43-51]
  • خصوصیات عملکردی بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئین‌های آب پنیر [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 1-8]
  • خصوصیات عملکردی ارزیابی تنوع فراکسیون‌های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود(Cicer arietinum L. ) [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 93-103]
  • خصوصیات فیزیکی بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 51-62]
  • خصوصیات فیزیکی و حسی بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 77-90]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 91-103]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 21-27]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی تأثیر مدت زمان جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 31-37]
  • خصوصیات کیفی بهینه‌سازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 65-75]
  • خصوصیات کمی و کیفی بررسی خصوصیات مالت‌سازی سه دانه‌ی غلاتی جو پوشینه‌دار، گندم و تریتیکاله [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 25-32]
  • خمیر بررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 85-90]
  • خمیر کیک بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-7]
  • خمیر منجمد تأثیر امولسیون‌ها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 105-115]
  • خواص اصطکاکی بررسی و مقایسه‌ی برخی ویژگی‌های بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 69-81]
  • خواص آئرودینامیکی بررسی و مقایسه‌ی برخی ویژگی‌های بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 69-81]
  • خواص ثقلی بررسی و مقایسه‌ی برخی ویژگی‌های بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 69-81]
  • خواص رئولوژیکی بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-7]
  • خواص فیزیکی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه خرمالو رقم خرمندی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 67-73]
  • خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی بررسی تأثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوه‌ای توت‌فرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 23-34]
  • خواص مکانیکی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه خرمالو رقم خرمندی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 67-73]
  • خواص هندسی بررسی و مقایسه‌ی برخی ویژگی‌های بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 69-81]
  • خوراک دام حذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 99-104]

د

  • دی استیل تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 29-38]
  • دانه شاهی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 55-64]
  • دانه کفیر بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 53-66]
  • درجه هیدرولیز اثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سرماهی تون زردباله ((Thunus albacara با آنزیم آلکالاز [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 55-62]
  • دکستران بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئین‌های آب پنیر [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 1-8]
  • دمای دو‌مرحله‌ای تأثیر خشک کردن دو مرحله‌ای انگور بی‌دانه قرمز بر کیفیت کشمش [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 105-113]
  • دوغ ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 105-114]
  • دونات تأثیر امولسیون‌ها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 105-115]

ر

  • رقم بررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 21-27]
  • رنگ بررسی امکان غنی‌سازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 39-46]
  • روغن زیتون مقایسه‌ی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 39-49]
  • روغن زیتون ارزیابی و مقایسه‌ی ویژگی‌های شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 23-29]
  • روغن سویا مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-22]
  • روغن سویا مقایسه تغییرات کیفی روغن‌های سویا، پالم‌اولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 91-98]
  • رئولوژی خمیر تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 1-11]

ز

  • زردچوبه مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-22]
  • زمان جوانه‌زنی بررسی تأثیر مدت زمان جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 31-37]
  • زمان نگهداری بررسی تأثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوه‌ای توت‌فرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 23-34]

ژ

  • ژل عربی تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 1-11]

س

  • ساکارومایسس سرویزیه حذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 99-104]
  • سبوس برنج بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-7]
  • سدیم تری پلی فسفات بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 47-53]
  • سرخ کردن عمیق مقایسه تغییرات کیفی روغن‌های سویا، پالم‌اولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 91-98]
  • سس مایونز ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 55-64]
  • سس مایونز بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 77-90]
  • سطوح رطوبت بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 51-62]
  • سین بیوتیک ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 9-19]
  • سینیتیک تجزیه تعیین سینیتیک تجزیه آسپارتام در شربت آلبالوی رژیمی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 33-41]
  • سوسیس بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-11]

ش

  • شربت رژیمی تعیین سینیتیک تجزیه آسپارتام در شربت آلبالوی رژیمی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 33-41]
  • شیرین کننده طبیعی بهینه‌سازی فرآیند تولید عصاره‌ی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-68]
  • شیره‌ی انگور بررسی تأثیر مواد مختلف شفاف‌سازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره‌ی‌ انگور [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 35-45]
  • شفاف سازی بررسی تأثیر مواد مختلف شفاف‌سازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره‌ی‌ انگور [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 35-45]
  • شفاف سازی بهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 91-103]

ص

  • صمغ ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 55-64]
  • صمغ ژلان بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-11]

ض

  • ضایعات کشاورزی بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 101-107]
  • ضایعات ماهی تن اثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئین‌های هیدرولیز شده [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 47-54]

ط

  • طالبی بررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آن‌ها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 75-81]
  • طرح مرکب مرکزی تاثیر پوشش‌های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه‌"به" [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]

ع

  • عمر انباری تأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-78]
  • عمر انبارداری بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 53-66]

غ

  • غذاهای سنتی ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل‌های جدا شده از مواد غذایی بومی ایران [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 79-84]

ف

  • فیبر پرتقال بررسی تأثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوه‌ای توت‌فرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 23-34]
  • فرایند اسمز تاثیر پوشش‌های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه‌"به" [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]

ق

ک

  • کاتیون بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-11]
  • کاسنی استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 91-100]
  • کاهش آب استفاده از اسمز در بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن موز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 83-89]
  • کپسوله کردن ماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 105-114]
  • کیتوزان تأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-78]
  • کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد تعیین سینیتیک تجزیه آسپارتام در شربت آلبالوی رژیمی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 33-41]
  • کشک مایع صنعتی اثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری‌های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 13-22]
  • کیفیت تأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-78]
  • کیفیت تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 1-11]
  • کیفیت کشمش تأثیر خشک کردن دو مرحله‌ای انگور بی‌دانه قرمز بر کیفیت کشمش [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 105-113]
  • کیفیت نان حجیم بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 53-66]
  • کفیران بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 53-66]
  • کیک بررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 85-90]
  • کیک روغنی بررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-7]
  • کلوچه بررسی امکان غنی‌سازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 39-46]
  • کنسانتره پروتئینی شیر بررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 43-51]
  • کورکومین مقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-22]

گ

  • گازکروماتوگرافی مقایسه تغییرات کیفی روغن‌های سویا، پالم‌اولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 91-98]
  • گاز کروماتوگرافی مقایسه‌ی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 39-49]
  • گزنه بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 9-15]
  • گلیکوزیله کردن بررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئین‌های آب پنیر [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 1-8]
  • گندم بررسی خصوصیات مالت‌سازی سه دانه‌ی غلاتی جو پوشینه‌دار، گندم و تریتیکاله [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 25-32]
  • گندم ضعیف بررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 53-66]
  • گوار تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 29-38]
  • گوشت گاو بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 47-53]

ل

  • لاکتوباسیلوس ارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیل‌های جدا شده از مواد غذایی بومی ایران [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 79-84]
  • لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 9-19]
  • لاکتوباسیلوس رامنوسوس استخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 91-100]
  • لاکتوباسیلوس روتری اثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتری‌های پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 13-22]

م

  • ماریناد کردن آنزیمی بررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 47-53]
  • ماست توت فرنگی بررسی تأثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوه‌ای توت‌فرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 23-34]
  • ماست چکیده ارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 9-19]
  • ماست کم چرب تأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 29-38]
  • ماکارونی بررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 101-107]
  • مالت بررسی تأثیر مدت زمان جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 31-37]
  • مالت بررسی خصوصیات مالت‌سازی سه دانه‌ی غلاتی جو پوشینه‌دار، گندم و تریتیکاله [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 25-32]
  • محتوی پروتئینی بررسی تأثیر نور تک رنگ (آبی و قرمز) و پرتو فرا بنفش (UV) بر میزان رشد، محتوی پروتئینی و تولید اندام بارده در قارچ Pleurotus florida [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 63-69]
  • مدلسازی بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 77-90]
  • مرزنگوش بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 9-15]
  • میزان رشد بررسی تأثیر نور تک رنگ (آبی و قرمز) و پرتو فرا بنفش (UV) بر میزان رشد، محتوی پروتئینی و تولید اندام بارده در قارچ Pleurotus florida [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 63-69]
  • میزان زبری مطالعه‌ی ریخت‌شناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریب‌پذیر نشاسته -CMC - نانورس [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 83-92]
  • مواد کمک صافی بررسی تأثیر مواد مختلف شفاف‌سازی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیره‌ی‌ انگور [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 35-45]
  • موز استفاده از اسمز در بهینه‌سازی فرآیند خشک کردن موز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 83-89]
  • میوه‌ی به تاثیر پوشش‌های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه‌"به" [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
  • میوه خرمالو برخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه خرمالو رقم خرمندی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 67-73]

ن

  • نان بربری تأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 1-11]
  • نانورس مطالعه‌ی ریخت‌شناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریب‌پذیر نشاسته -CMC - نانورس [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 83-92]
  • نخود ارزیابی تنوع فراکسیون‌های نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود(Cicer arietinum L. ) [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 93-103]
  • نسبت مصرف انرژی تحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 17-23]
  • نشاسته مطالعه‌ی ریخت‌شناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریب‌پذیر نشاسته -CMC - نانورس [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 83-92]
  • نگهداری بهینه‌سازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 65-75]
  • نمک بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-11]

و

  • ویژگی‌های ثقلی بررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 51-62]
  • ویژگی‌های رئولوژیکی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی سس مایونز حاوی صمغ دانه شاهی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 55-64]

ه

  • هیدرولیز آنزیمی اثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئین‌های هیدرولیز شده [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 47-54]