آب انگوربررسی تأثیر مواد مختلف شفافسازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیرهی انگور [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 35-45]
آب توتبهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 91-103]
آبگیری اسمزیاستفاده از اسمز در بهینهسازی فرآیند خشک کردن موز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 83-89]
آزمایشات شیمیایی و حسیتأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 29-38]
آسپارتامتعیین سینیتیک تجزیه آسپارتام در شربت آلبالوی رژیمی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 33-41]
آفلاتوکسین1Bحذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 99-104]
آلکالازاثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سرماهی تون زردباله ((Thunus albacara با آنزیم آلکالاز [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 55-62]
آلکالازاثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئینهای هیدرولیز شده [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 47-54]
آنتی اکسیدان طبیعیمقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-22]
آنزیمتأثیر امولسیونها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 105-115]
آنزیم بتاگلوکانازبررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 21-27]
آنزیم بتاگلوکانازبررسی تأثیر مدت زمان جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 31-37]
آهنبررسی امکان غنیسازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 39-46]
ا
اتصال سطحیحذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 99-104]
اثر بازدارندگیاثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتریهای پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 13-22]
ارقام نخودبررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 51-62]
اسپیرولینا پلاتنسیسبررسی امکان غنیسازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 39-46]
اسیدهای چربمقایسهی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 39-49]
اصطکاک ایستاییبررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 51-62]
الکتروفورزارزیابی تنوع فراکسیونهای نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود(Cicer arietinum L. ) [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 93-103]
امولسیفایرتأثیر امولسیونها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 105-115]
انجیربهینهسازی فرآیند تولید عصارهی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-68]
اندام باردهبررسی تأثیر نور تک رنگ (آبی و قرمز) و پرتو فرا بنفش (UV) بر میزان رشد، محتوی پروتئینی و تولید اندام بارده در قارچ Pleurotus florida [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 63-69]
اندام باردهبررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 101-107]
اندیس یدیارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 23-29]
انگوربهینهسازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 65-75]
انگور بیدانه قرمزتأثیر خشک کردن دو مرحلهای انگور بیدانه قرمز بر کیفیت کشمش [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 105-113]
اینولینبررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 85-90]
اینولیناستخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 91-100]
اینولینبررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 43-51]
اورتو فنیل فنولتأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-78]
ب
بیاتیتأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 1-11]
بافتبررسی امکان غنیسازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 39-46]
بستنی کم چرببررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 43-51]
بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیر گونه لاکتیساثر بازدارندگی اسانس سرسم(Mentha spicata) بر قابلیت بقای باکتریهای پروبیوتیک در کشک مایع صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 13-22]
بیفیدوباکتریوم لاکتیسماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 105-114]
بهینه سازیتاثیر پوششهای مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه"به" [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
بهینهسازیبهینهسازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 65-75]
بیونانوکامپوزیتمطالعهی ریختشناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریبپذیر نشاسته -CMC - نانورس [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 83-92]
پ
پایداری حرارتیمقایسه تغییرات کیفی روغنهای سویا، پالماولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 91-98]
پارامترهای رنگبهینهسازی فرآیند تولید عصارهی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-68]
پیاز زعفرانبررسی و مقایسهی برخی ویژگیهای بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 69-81]
پاستیلبررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آنها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 75-81]
پذیرش حسیبررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آنها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 75-81]
پری بیوتیکارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 9-19]
پری بیوتیکاستخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 91-100]
پرتقالتأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-78]
پرتو فرابنفشبررسی تأثیر نور تک رنگ (آبی و قرمز) و پرتو فرا بنفش (UV) بر میزان رشد، محتوی پروتئینی و تولید اندام بارده در قارچ Pleurotus florida [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 63-69]
پروبیوتیکارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلهای جدا شده از مواد غذایی بومی ایران [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 79-84]
پروبیوتیکارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 9-19]
پروبیوتیکماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 105-114]
پروتئینبررسی امکان غنیسازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 39-46]
پروتئین تک سلولی SCPبررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 101-107]
پروتئینهای آب پنیربررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئینهای آب پنیر [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 1-8]
پروتئین هیدرولیز شدهاثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سرماهی تون زردباله ((Thunus albacara با آنزیم آلکالاز [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 55-62]
پروفیل اسید چربارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 23-29]
پلی ساکاریدتاثیر پوششهای مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه"به" [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
پوششهای خوراکیتاثیر پوششهای مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه"به" [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
ت
تحلیل مولفههای اصلیبررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آنها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 75-81]
تریتیکالهبررسی خصوصیات مالتسازی سه دانهی غلاتی جو پوشینهدار، گندم و تریتیکاله [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 25-32]
ترکیبات فنلیارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 23-29]
ترکیب شیمیاییبررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-7]
توت سفیدبهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 91-103]
توکوفرول هاارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 23-29]
تون زردبالهاثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سرماهی تون زردباله ((Thunus albacara با آنزیم آلکالاز [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 55-62]
ج
جایگزین چربیبررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 85-90]
جایگزین چربیبررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 43-51]
جایگزین ساکاروزبهینهسازی فرآیند تولید عصارهی انجیر به منظور کاربرد در جایگزینی ساکاروز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 63-68]
جانشین چربیبررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 77-90]
جذب رطوبتمطالعهی ریختشناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریبپذیر نشاسته -CMC - نانورس [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 83-92]
جذب مواد جامداستفاده از اسمز در بهینهسازی فرآیند خشک کردن موز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 83-89]
جوبررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 21-27]
جوبررسی خصوصیات مالتسازی سه دانهی غلاتی جو پوشینهدار، گندم و تریتیکاله [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 25-32]
ح
حداقل غلظت کشندگی (MBC)بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 9-15]
حداقل غلظت مهارکنندگی(MIC)بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 9-15]
خ
خشک کردن جابجاییتأثیر خشک کردن دو مرحلهای انگور بیدانه قرمز بر کیفیت کشمش [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 105-113]
خصوصیات رنگیبرخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه خرمالو رقم خرمندی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 67-73]
خصوصیات رئولوژیکیبررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 43-51]
خصوصیات عملکردیبررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئینهای آب پنیر [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 1-8]
خصوصیات فیزیکیبررسی تاثیر میزان رطوبت بر خصوصیات فیزیکی ارقام نخود استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 51-62]
خصوصیات فیزیکی و حسیبررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 77-90]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییبهینه سازی فرآیند شفاف سازی آب میوه دو واریته بومی [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 91-103]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییبررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 21-27]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییبررسی تأثیر مدت زمان جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 31-37]
خصوصیات کیفیبهینهسازی زمان برداشت و مدت نگهداری در سردخانه جهت بهبود خصوصیات کیفی انگور [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 65-75]
خصوصیات کمی و کیفیبررسی خصوصیات مالتسازی سه دانهی غلاتی جو پوشینهدار، گندم و تریتیکاله [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 25-32]
خمیربررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 85-90]
خمیر کیکبررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-7]
خمیر منجمدتأثیر امولسیونها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 105-115]
خواص اصطکاکیبررسی و مقایسهی برخی ویژگیهای بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 69-81]
خواص آئرودینامیکیبررسی و مقایسهی برخی ویژگیهای بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 69-81]
خواص ثقلیبررسی و مقایسهی برخی ویژگیهای بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 69-81]
خواص رئولوژیکیبررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-7]
خواص فیزیکیبرخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه خرمالو رقم خرمندی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 67-73]
خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکیبررسی تأثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوهای توتفرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 23-34]
خواص مکانیکیبرخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه خرمالو رقم خرمندی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 67-73]
خواص هندسیبررسی و مقایسهی برخی ویژگیهای بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 69-81]
خوراک دامحذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 99-104]
د
دی استیلتأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 29-38]
دانه کفیربررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 53-66]
درجه هیدرولیزاثر شرایط هیدرولیز بر اندازه مولکولی و درجه هیدرولیز پروتئین سرماهی تون زردباله ((Thunus albacara با آنزیم آلکالاز [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 55-62]
دکسترانبررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئینهای آب پنیر [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 1-8]
دمای دومرحلهایتأثیر خشک کردن دو مرحلهای انگور بیدانه قرمز بر کیفیت کشمش [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 105-113]
دوغماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 105-114]
دوناتتأثیر امولسیونها و آنزیم لیپاز بر خواص کیفی دونات تهیه شده از خمیر منجمد [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 105-115]
ر
رقمبررسی خصوصیات رویشی و فیزیکوشیمیایی 4 رقم جو استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 21-27]
رنگبررسی امکان غنیسازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 39-46]
روغن زیتونمقایسهی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 39-49]
روغن زیتونارزیابی و مقایسهی ویژگیهای شیمیایی روغن زیتون در ارقام زرد، روغنی، شنگه،کنسروالیا و ماری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 23-29]
روغن سویامقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-22]
روغن سویامقایسه تغییرات کیفی روغنهای سویا، پالماولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 91-98]
رئولوژی خمیرتأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 1-11]
ز
زردچوبهمقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-22]
زمان جوانهزنیبررسی تأثیر مدت زمان جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 31-37]
زمان نگهداریبررسی تأثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوهای توتفرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 23-34]
ژ
ژل عربیتأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 1-11]
س
ساکارومایسس سرویزیهحذف بیولوژیکی آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه در خوراک دام [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 99-104]
سبوس برنجبررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-7]
سدیم تری پلی فسفاتبررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 47-53]
سرخ کردن عمیقمقایسه تغییرات کیفی روغنهای سویا، پالماولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 91-98]
صمغ ژلانبررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-11]
ض
ضایعات کشاورزیبررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 101-107]
ضایعات ماهی تناثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئینهای هیدرولیز شده [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 47-54]
ط
طالبیبررسی ویژگی های بافتی و پذیرش پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی و روابط بین آنها با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مؤلفه های اصلی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 75-81]
طرح مرکب مرکزیتاثیر پوششهای مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه"به" [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
ع
عمر انباریتأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-78]
عمر انبارداریبررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 53-66]
غ
غذاهای سنتیارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلهای جدا شده از مواد غذایی بومی ایران [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 79-84]
ف
فیبر پرتقالبررسی تأثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوهای توتفرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 23-34]
فرایند اسمزتاثیر پوششهای مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه"به" [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
ق
قانون اول ترمودینامیکتحلیل انرژی خشک کن ترکیبی بستر سیال-ثابت [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 17-23]
ک
کاتیونبررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-11]
کاسنیاستخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 91-100]
کاهش آباستفاده از اسمز در بهینهسازی فرآیند خشک کردن موز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 83-89]
کپسوله کردنماندگاری بیفیدوباکتریوم لاکتیس (LAFTI-B94) آزاد و کپسوله شده و تأثیر آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ ایرانی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 105-114]
کیتوزانتأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-78]
کروماتوگرافی مایع با کارایی زیادتعیین سینیتیک تجزیه آسپارتام در شربت آلبالوی رژیمی با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی زیاد [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 33-41]
کیفیتتأثیر پوشش سطحی کیتوزان و اورتو فنیل فنول بر عمر انباری پرتقال تامسون [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 71-78]
کیفیتتأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 1-11]
کیفیت کشمشتأثیر خشک کردن دو مرحلهای انگور بیدانه قرمز بر کیفیت کشمش [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 105-113]
کیفیت نان حجیمبررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 53-66]
کفیرانبررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 53-66]
کیکبررسی تأثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 85-90]
کیک روغنیبررسی اثر افزودن سبوس برنج بر خواص رئولوژیکی خمیر و ترکیب شیمیایی کیک روغنی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-7]
کلوچهبررسی امکان غنیسازی کلوچه صنعتی با استفاده از ریز جلبک Spirulina platensis [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 39-46]
کنسانتره پروتئینی شیربررسی اثر جایگزینی چربی شیر با اینولین و کنسانتره پروتئینی شیر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 43-51]
کورکومینمقایسه کارایی آنتی اکسیدانی کورکومین زردچوبه با آنتی اکسیدان های طبیعی و سنتزی در سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-22]
گ
گازکروماتوگرافیمقایسه تغییرات کیفی روغنهای سویا، پالماولئین و ذرت در طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 91-98]
گاز کروماتوگرافیمقایسهی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در مناطق مختلف ایران [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 39-49]
گزنهبررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 9-15]
گلیکوزیله کردنبررسی تأثیر کانژوگه کردن با دکستران در شرایط واکنش مایلارد، بر خواص عملکردی و کاربردی پروتئینهای آب پنیر [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 1-8]
گندمبررسی خصوصیات مالتسازی سه دانهی غلاتی جو پوشینهدار، گندم و تریتیکاله [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 25-32]
گندم ضعیفبررسی تأثیر کفیران بر کیفیت و ماندگاری نان حجیم [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 53-66]
گوارتأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 29-38]
گوشت گاوبررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 47-53]
ل
لاکتوباسیلوسارزیابی اثر آنتاگونیستی لاکتوباسیلهای جدا شده از مواد غذایی بومی ایران [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 79-84]
لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوسارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 9-19]
لاکتوباسیلوس رامنوسوساستخراج اینولین از گیاه دارویی کاسنی و بررسی اثرآن بر رشد Lactobacillus rhamnosus [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 91-100]
ماریناد کردن آنزیمیبررسی اثر ماریناد کردن آنزیمی و سدیم تری پلی فسفات بر نیروی برش، pH و افت پخت گوشت گاو [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 47-53]
ماست توت فرنگیبررسی تأثیر فیبر پرتقال بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست میوهای توتفرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 23-34]
ماست چکیدهارزیابی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست چکیده سین بیوتیک به کمک روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 9-19]
ماست کم چربتأثیر صمغ گوار به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات شیمیایی و حسی ماست کم چرب [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 29-38]
ماکارونیبررسی تاثیر غلظتهای مختلف آب ماکارونی در رشد قارچ صدفی Pleurotus florida و تولید پروتئین تک سلولی [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 101-107]
مالتبررسی تأثیر مدت زمان جوانهزنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت حاصل از دو واریته جو استان گلستان [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 31-37]
مالتبررسی خصوصیات مالتسازی سه دانهی غلاتی جو پوشینهدار، گندم و تریتیکاله [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 25-32]
محتوی پروتئینیبررسی تأثیر نور تک رنگ (آبی و قرمز) و پرتو فرا بنفش (UV) بر میزان رشد، محتوی پروتئینی و تولید اندام بارده در قارچ Pleurotus florida [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 63-69]
مدلسازیبررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 77-90]
مرزنگوشبررسی اثر ضد باکتریایی عصاره آبی گزنه و مرزنگوش بر Escherichia coli، Salmonella typhi و Pseudomonas aeruginosa [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 9-15]
میزان رشدبررسی تأثیر نور تک رنگ (آبی و قرمز) و پرتو فرا بنفش (UV) بر میزان رشد، محتوی پروتئینی و تولید اندام بارده در قارچ Pleurotus florida [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 63-69]
میزان زبریمطالعهی ریختشناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریبپذیر نشاسته -CMC - نانورس [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 83-92]
مواد کمک صافیبررسی تأثیر مواد مختلف شفافسازی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی شیرهی انگور [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 35-45]
موزاستفاده از اسمز در بهینهسازی فرآیند خشک کردن موز [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 83-89]
میوهی بهتاثیر پوششهای مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز- پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه"به" [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 109-120]
میوه خرمالوبرخی خواص فیزیکی و مکانیکی میوه خرمالو رقم خرمندی [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 67-73]
ن
نان بربریتأثیر ژل عربی به عنوان بهبود دهنده ویژگیهای رئولوژیکی خمیر آرد گندم و عامل ضد بیاتی نان بربری [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 1-11]
نانورسمطالعهی ریختشناسی و خواص بازدارندگی نسبت به رطوبت فیلم بیونانوکامپوزیت زیست تخریبپذیر نشاسته -CMC - نانورس [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 83-92]
نخودارزیابی تنوع فراکسیونهای نیتروژنی و خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئین نخود(Cicer arietinum L. ) [دوره 5، شماره 4، 1392، صفحه 93-103]
هیدرولیز آنزیمیاثر زمان هیدرولیز ضایعات پس از پخت ماهی تن هوور (Skipjack tuna) با آنزیم آلکالاز بر راندمان بازیافت و اندازه مولکولی پروتئینهای هیدرولیز شده [دوره 5، شماره 3، 1392، صفحه 47-54]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد