آبتعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیرهای پلیمراز [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 17-22]
آبگیری اسمزیکاربرد روش ترکیبی اولتراسوند-اسمز جهت افزایش فرآیند انتقال جرم در بافت ترب [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 23-35]
آبگیری اسمزیپایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 25-35]
آرد سورگومبررسی روشهای پوستگیری سورگوم دانهای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیهی نان [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 43-51]
آزمونهای کیفیتاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 37-45]
آکریلآمیدتعیین آکریلآمید در نانهای مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 7-15]
آلبالوتولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوهی آلبالو- زرشک [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 35-45]
آلژیناتبررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزولهی پروتئین سویا، کنستانترهی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقههای گلابی (Pyrus communis) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 47-55]
ارزیابی حسیکاربرد شبکهی عصبی مصنوعی در پیشبینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیهای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 55-66]
ارزیابی حسیاثر صمغ دانهی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 101-108]
ایزولهی پروتئین سویابررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزولهی پروتئین سویا، کنستانترهی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقههای گلابی (Pyrus communis) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 47-55]
استافیلوکوکوس ارئوستعیین انتروتوکسین های استافیلوکوکوس ارئوس در شیر گاو، گوسفند، بز و شتر به روش الایزا [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 27-32]
استافیلوکوکوس اورئوسبررسی اثرات ضدباکتریایی عصارهی تازهی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 63-70]
استخراج بهینهبهینهسازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 1-6]
اسیدیتهارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپسهای سیبزمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
اسطوخودوسبررسی و مقایسهی اثر عصارهی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 1-6]
اشرشیاکلیبررسی و مقایسهی اثر عصارهی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 1-6]
اشرشیاکلیبررسی اثرات ضدباکتریایی عصارهی تازهی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 63-70]
اکستروژن پسروبررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهندهی نان بربری با استفاده از روششناسی رویهی پاسخ [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 11-24]
امواج صوتیکاربرد روش ترکیبی اولتراسوند-اسمز جهت افزایش فرآیند انتقال جرم در بافت ترب [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 23-35]
امولسیوناثر صمغ دانهی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 101-108]
انبارداریبررسی تاثیر جنس بستهبندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پستهی خام خشک شده در طی انبارداری [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 65-71]
انتروتوکسینتعیین انتروتوکسین های استافیلوکوکوس ارئوس در شیر گاو، گوسفند، بز و شتر به روش الایزا [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 27-32]
انتقال جرمپایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 51-61]
انجمادتاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-65]
اندیس جذب آببررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 1-7]
اندیس حلالیت آببررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 1-7]
اینولینارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگیهای کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 87-96]
ب
بادام درختیبررسی ویژگیهای فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری) [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 17-26]
باسیلوس سرئوسبررسی و مقایسهی اثر عصارهی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 1-6]
بافت سنجیبررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهندهی نان بربری با استفاده از روششناسی رویهی پاسخ [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 11-24]
باکتری پروبیوتیکارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگیهای کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 87-96]
بتالائینهافرمولاسیون ماست طعمدار میوهای قالبی با استفاده از رنگ دانهی طبیعی و بررسی ویژگیهای آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 1-9]
بسنتیتعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیرهای پلیمراز [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 17-22]
پ
پایداریاثر صمغ دانهی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 101-108]
پراکسیدارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپسهای سیبزمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
پری بیوتیکارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگیهای کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 87-96]
پروتئینارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپسهای سیبزمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
پستهبررسی تاثیر جنس بستهبندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پستهی خام خشک شده در طی انبارداری [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 65-71]
پستهتعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 91-100]
پنیرسنتیتعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیرهای پلیمراز [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 17-22]
پوستگیریبررسی روشهای پوستگیری سورگوم دانهای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیهی نان [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 43-51]
پوششهای خوراکیبررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزولهی پروتئین سویا، کنستانترهی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقههای گلابی (Pyrus communis) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 47-55]
ت
ترکیبات فنولیفرمولاسیون ماست طعمدار میوهای قالبی با استفاده از رنگ دانهی طبیعی و بررسی ویژگیهای آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 1-9]
ترکیبات فنولیکتولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوهی آلبالو- زرشک [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 35-45]
ج
جایگزین چربیاثر صمغ دانهی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 101-108]
جذب مواد جامدپایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 51-61]
جنس بستهبندیبررسی تاثیر جنس بستهبندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پستهی خام خشک شده در طی انبارداری [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 65-71]
چ
چیپس سیبزمینیارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپسهای سیبزمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
خشک کردن فلفل دلمهایمدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایهی نازک فلفل دلمهای [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 33-42]
خشک کردن هوای داغکاربرد شبکهی عصبی مصنوعی در پیشبینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیهای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 55-66]
خصوصیات آئرودینامیکیخصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانهی جو لاینهای برتر استان گلستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-54]
خصوصیات رئولوژیکیتاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-65]
خصوصیات فیزیکیخصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانهی جو لاینهای برتر استان گلستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-54]
خصوصیات فیزیکو شیمیاییارزیابی اثر فرآیند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریتهی جو استان گلستان [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 83-89]
خواص ثقلیتعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 91-100]
خواص عملکردیبررسی خواص عملکردی کنسانترهی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطهی ایزوالکتریک [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 71-79]
خواص فیزیکیارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 69-78]
خواص فیزیکیتعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 91-100]
خواص مکانیکیبررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهندهی نان بربری با استفاده از روششناسی رویهی پاسخ [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 11-24]
خواص مکانیکیارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 69-78]
خواص هندسیتعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 91-100]
د
دانسیتهخصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانهی جو لاینهای برتر استان گلستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-54]
دانسیتهی تودهایبررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 1-7]
دسی و کابلیبررسی خواص عملکردی کنسانترهی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطهی ایزوالکتریک [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 71-79]
راندمان عصارهارزیابی اثر فرآیند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریتهی جو استان گلستان [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 83-89]
رزماریبررسی و مقایسهی اثر عصارهی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 1-6]
رزماریتعیین آکریلآمید در نانهای مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 7-15]
رطوبتبررسی ویژگیهای فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری) [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 17-26]
رنسیمتارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپسهای سیبزمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
روش اسیدیبهینهسازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 67-74]
روش قلیاییبهینهسازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 67-74]
روغنارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپسهای سیبزمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
روغن هستهی انارتعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هستهی انار منطقهی سبزوار [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 97-107]
سرعت حدخصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانهی جو لاینهای برتر استان گلستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-54]
سساثر صمغ دانهی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 101-108]
سینتیک خشک کردنبررسی سینتیک خشک کردن برشهای میوهی به (Cydoniaoblonga) با روش جابهجایی هوای داغ [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 55-64]
سورگومبررسی روشهای پوستگیری سورگوم دانهای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیهی نان [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 43-51]
ش
شبکهی عصبی مصنوعیکاربرد شبکهی عصبی مصنوعی در پیشبینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیهای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 55-66]
شبکهی عصبی مصنوعیپایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 51-61]
شیر خامتعیین انتروتوکسین های استافیلوکوکوس ارئوس در شیر گاو، گوسفند، بز و شتر به روش الایزا [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 27-32]
شیرخام گاوتعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیرهای پلیمراز [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 17-22]
شیر سویاتولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوهی آلبالو- زرشک [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 35-45]
شیمیاییخصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانهی جو لاینهای برتر استان گلستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-54]
شیوع فصلیبررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش PCR.M [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 81-86]
ص
صمغ دانهی شاهیتاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-65]
ض
ضایعات شیلاتبهینهسازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 1-6]
طرح آماری مرکب مرکزیبررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهندهی نان بربری با استفاده از روششناسی رویهی پاسخ [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 11-24]
ع
عدد فوریهکاربرد روش ترکیبی اولتراسوند-اسمز جهت افزایش فرآیند انتقال جرم در بافت ترب [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 23-35]
عصارهی پیاز(آلیوم سپا)بررسی اثرات ضدباکتریایی عصارهی تازهی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 63-70]
عصارهی سیر(آلیوم ساتیووم)بررسی اثرات ضدباکتریایی عصارهی تازهی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 63-70]
عصارهی متانولی و آبیبررسی و مقایسهی اثر عصارهی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 1-6]
عناصر سنگینآنالیز شیمیایی محتوای گوگردی و عناصر سنگین موجود در چند نشان تجاری از نوشابههای گازدار [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 29-34]
فعالیت آنتی اکسیدانیفرمولاسیون ماست طعمدار میوهای قالبی با استفاده از رنگ دانهی طبیعی و بررسی ویژگیهای آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 1-9]
فعالیت آنتی اکسیدانیتولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوهی آلبالو- زرشک [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 35-45]
فعالیت آنزیم بتاگلوکانازارزیابی اثر فرآیند مالتسازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریتهی جو استان گلستان [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 83-89]
فیلم ژلاتینیبررسی اثرات ضدباکتریایی عصارهی تازهی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 63-70]
فندقارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 69-78]
ک
کاراگینانبررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزولهی پروتئین سویا، کنستانترهی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقههای گلابی (Pyrus communis) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 47-55]
کاسنیارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگیهای کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 87-96]
کامکواتمدلسازی ریاضی و محاسبهی ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایهی نازک برشهای میوهی کامکوات [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 47-56]
کدوی حلواییپایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 25-35]
کدوی سبزپایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 51-61]
کیکتاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 37-45]
کمپیلوباکتر ججونایبررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش PCR.M [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 81-86]
کمپیلوباکتر کولایبررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش PCR.M [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 81-86]
کنسانترهی پروتئینیبررسی خواص عملکردی کنسانترهی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطهی ایزوالکتریک [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 71-79]
کنستانترهی آب پنیربررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزولهی پروتئین سویا، کنستانترهی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقههای گلابی (Pyrus communis) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 47-55]
گ
گرم کردنتاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-65]
گلابیبررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزولهی پروتئین سویا، کنستانترهی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقههای گلابی (Pyrus communis) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 47-55]
ل
لاینخصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانهی جو لاینهای برتر استان گلستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-54]
لایه ای نازکبررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 79-84]
مدل سازی ریاضی لایهی نازکمدلسازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایهی نازک فلفل دلمهای [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 33-42]
مغز فندقارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 69-78]
ملاستاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 37-45]
میوهی بهبررسی سینتیک خشک کردن برشهای میوهی به (Cydoniaoblonga) با روش جابهجایی هوای داغ [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 55-64]
ن
نانبررسی روشهای پوستگیری سورگوم دانهای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیهی نان [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 43-51]
نان نیمه حجیمبررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگیهای کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 9-16]
نانهای سنتیتعیین آکریلآمید در نانهای مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 7-15]
نخودبررسی خواص عملکردی کنسانترهی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطهی ایزوالکتریک [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 71-79]
نیروی شکستارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 69-78]
نعناعبررسی و مقایسهی اثر عصارهی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 1-6]
نقطهی ایزوالکتریکبررسی خواص عملکردی کنسانترهی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطهی ایزوالکتریک [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 71-79]
نمکارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپسهای سیبزمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
نوشابه گازدارآنالیز شیمیایی محتوای گوگردی و عناصر سنگین موجود در چند نشان تجاری از نوشابههای گازدار [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 29-34]
و
ویژگی های حرارتیتعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هستهی انار منطقهی سبزوار [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 97-107]
ویژگیهای شیمیایی و فیزیکیکاربرد شبکهی عصبی مصنوعی در پیشبینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیهای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 55-66]
ویژگی های فیزیکیبررسی ویژگیهای فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری) [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 17-26]
ویژگیهای فیزیکوشیمیاییبررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 1-7]
ویژگیهای فیزیکی و شیمیاییتعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هستهی انار منطقهی سبزوار [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 97-107]
ه
هیدروکلوئیدتاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-65]
هلیکوباکتر پیلوریتعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیرهای پلیمراز [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 17-22]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد