نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیره‌ای پلیمراز [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 17-22]
  • آبگیری اسمزی کاربرد روش ترکیبی اولتراسوند-اسمز جهت افزایش فرآیند انتقال جرم در بافت ترب [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 23-35]
  • آبگیری اسمزی پایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 25-35]
  • آرد سورگوم بررسی روش‌های پوست‌گیری سورگوم دانه‌ای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیه‌ی نان [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 43-51]
  • آزمون‌های کیفی تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 37-45]
  • آکریل‌آمید تعیین آکریل‌آمید در نان‌های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 7-15]
  • آلبالو تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه‌ی آلبالو- زرشک [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 35-45]
  • آلژینات بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 47-55]
  • آماده‌سازی مدلسازی ریاضی، خشک کردن، کامکوات، ضریب نفوذ. [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 57-68]
  • آمل بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش PCR.M [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 81-86]

ا

  • ارزیابی حسی تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 37-45]
  • ارزیابی حسی بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کره‌ی کنجد [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 17-28]
  • ارزیابی حسی کاربرد شبکه‌ی عصبی مصنوعی در پیش‌بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه‌ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 55-66]
  • ارزیابی حسی اثر صمغ دانه‌ی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 101-108]
  • ایزوله‌ی پروتئین سویا بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 47-55]
  • استافیلوکوکوس ارئوس تعیین انتروتوکسین های استافیلوکوکوس ارئوس در شیر گاو، گوسفند، بز و شتر به روش الایزا [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 27-32]
  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره‌ی تازه‌ی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 63-70]
  • استخراج بهینه بهینه‌سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 1-6]
  • اسیدیته ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
  • اسطوخودوس بررسی و مقایسه‌ی اثر عصاره‌ی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 1-6]
  • اشرشیاکلی بررسی و مقایسه‌ی اثر عصاره‌ی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 1-6]
  • اشرشیاکلی بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره‌ی تازه‌ی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 63-70]
  • اکستروژن پسرو بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهنده‌ی نان بربری با استفاده از روش‌شناسی رویه‌ی پاسخ [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 11-24]
  • امواج صوتی کاربرد روش ترکیبی اولتراسوند-اسمز جهت افزایش فرآیند انتقال جرم در بافت ترب [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 23-35]
  • امولسیون اثر صمغ دانه‌ی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 101-108]
  • انبارداری بررسی تاثیر جنس بسته‌بندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پسته‌‌ی خام خشک شده در طی انبارداری [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 65-71]
  • انتروتوکسین تعیین انتروتوکسین های استافیلوکوکوس ارئوس در شیر گاو، گوسفند، بز و شتر به روش الایزا [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 27-32]
  • انتقال جرم پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 51-61]
  • انجماد تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-65]
  • اندیس جذب آب بررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 1-7]
  • اندیس حلالیت آب بررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 1-7]
  • انرژی اکتیواسیون مدل‌سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه‌ی نازک فلفل دلمه‌ای [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 33-42]
  • اینولین ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگی‌های کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 87-96]

ب

  • بادام درختی بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری) [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 17-26]
  • باسیلوس سرئوس بررسی و مقایسه‌ی اثر عصاره‌ی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 1-6]
  • بافت سنجی بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهنده‌ی نان بربری با استفاده از روش‌شناسی رویه‌ی پاسخ [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 11-24]
  • باکتری پروبیوتیک ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگی‌های کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 87-96]
  • بتالائین‌ها فرمولاسیون ماست طعم‌دار میوه‌ای قالبی با استفاده از رنگ دانه‌ی طبیعی و بررسی ویژگی‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 1-9]
  • برش‌های کدو سبز بررسی سینتیک خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 75-83]
  • بسنتی تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیره‌ای پلیمراز [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 17-22]

پ

  • پایداری اثر صمغ دانه‌ی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 101-108]
  • پراکسید ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
  • پری بیوتیک ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگی‌های کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 87-96]
  • پروتئین ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
  • پسته بررسی تاثیر جنس بسته‌بندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پسته‌‌ی خام خشک شده در طی انبارداری [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 65-71]
  • پسته تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 91-100]
  • پنیرسنتی تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیره‌ای پلیمراز [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 17-22]
  • پوست‌گیری بررسی روش‌های پوست‌گیری سورگوم دانه‌ای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیه‌ی نان [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 43-51]
  • پوشش‌های خوراکی بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 47-55]

ت

  • ترکیبات فنولی فرمولاسیون ماست طعم‌دار میوه‌ای قالبی با استفاده از رنگ دانه‌ی طبیعی و بررسی ویژگی‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 1-9]
  • ترکیبات فنولیک تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه‌ی آلبالو- زرشک [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 35-45]

ج

  • جایگزین چربی اثر صمغ دانه‌ی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 101-108]
  • جذب مواد جامد پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 51-61]
  • جنس بسته‌بندی بررسی تاثیر جنس بسته‌بندی و شرایط خلاء بر خواص کیفی پسته‌‌ی خام خشک شده در طی انبارداری [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 65-71]

چ

  • چیپس سیب‌زمینی ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
  • چروکیدگی مدل‌سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه‌ی نازک فلفل دلمه‌ای [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 33-42]

خ

  • خروج روغن بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کره‌ی کنجد [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 17-28]
  • خشک کردن مدلسازی ریاضی و محاسبه‌ی ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایه‌ی نازک برش‌های میوه‌ی کامکوات [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 47-56]
  • خشک کردن بررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 79-84]
  • خشک کردن بررسی سینتیک خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 75-83]
  • خشک کردن جابه‌جایی مدلسازی ریاضی، خشک کردن، کامکوات، ضریب نفوذ. [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 57-68]
  • خشک کردن فلفل دلمه‌ای مدل‌سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه‌ی نازک فلفل دلمه‌ای [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 33-42]
  • خشک کردن هوای داغ کاربرد شبکه‌ی عصبی مصنوعی در پیش‌بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه‌ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 55-66]
  • خصوصیات آئرودینامیکی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه‌ی جو لاین‌های برتر استان گلستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-54]
  • خصوصیات رئولوژیکی تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-65]
  • خصوصیات فیزیکی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه‌ی جو لاین‌های برتر استان گلستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-54]
  • خصوصیات فیزیکو شیمیایی ارزیابی اثر فرآیند مالت‌سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته‌ی جو استان گلستان [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 83-89]
  • خواص ثقلی تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 91-100]
  • خواص عملکردی بررسی خواص عملکردی کنسانتره‌ی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه‌ی ایزوالکتریک [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 71-79]
  • خواص فیزیکی ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 69-78]
  • خواص فیزیکی تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 91-100]
  • خواص مکانیکی بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهنده‌ی نان بربری با استفاده از روش‌شناسی رویه‌ی پاسخ [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 11-24]
  • خواص مکانیکی ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 69-78]
  • خواص هندسی تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 91-100]

د

  • دانسیته خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه‌ی جو لاین‌های برتر استان گلستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-54]
  • دانسیته‌ی توده‌ای بررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 1-7]
  • دسی و کابلی بررسی خواص عملکردی کنسانتره‌ی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه‌ی ایزوالکتریک [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 71-79]
  • دما مدلسازی ریاضی، خشک کردن، کامکوات، ضریب نفوذ. [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 57-68]
  • دمای پخت بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 9-16]

ر

  • راندمان بهینه‌سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 67-74]
  • راندمان عصاره ارزیابی اثر فرآیند مالت‌سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته‌ی جو استان گلستان [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 83-89]
  • رزماری بررسی و مقایسه‌ی اثر عصاره‌ی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 1-6]
  • رزماری تعیین آکریل‌آمید در نان‌های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 7-15]
  • رطوبت بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری) [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 17-26]
  • رنسیمت ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
  • روش اسیدی بهینه‌سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 67-74]
  • روش قلیایی بهینه‌سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 67-74]
  • روغن ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
  • روغن هسته‌ی انار تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته‌ی انار منطقه‌ی سبزوار [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 97-107]
  • رئولوژی بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کره‌ی کنجد [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 17-28]

ز

  • زانتان تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-65]
  • زرشک تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه‌ی آلبالو- زرشک [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 35-45]
  • زمان پخت بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 9-16]

ژ

  • ژلاتین بهینه‌سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 1-6]
  • ژلاتین بهینه‌سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 67-74]
  • ژل بهبوددهنده بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهنده‌ی نان بربری با استفاده از روش‌شناسی رویه‌ی پاسخ [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 11-24]

س

  • سبوس برنج بررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 1-7]
  • سختی آنالیز شیمیایی محتوای گوگردی و عناصر سنگین موجود در چند نشان تجاری از نوشابه‌های گازدار [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 29-34]
  • سرعت جابه‌جایی هوا مدلسازی ریاضی، خشک کردن، کامکوات، ضریب نفوذ. [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 57-68]
  • سرعت حد خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه‌ی جو لاین‌های برتر استان گلستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-54]
  • سس اثر صمغ دانه‌ی ریحان و گزانتان به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات سس مایونز کم چرب [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 101-108]
  • سینتیک خشک کردن بررسی سینتیک خشک کردن برش‌های میوه‌ی به (Cydoniaoblonga) با روش جابه‌جایی هوای داغ [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 55-64]
  • سورگوم بررسی روش‌های پوست‌گیری سورگوم دانه‌ای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیه‌ی نان [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 43-51]

ش

  • شبکه‌ی عصبی مصنوعی کاربرد شبکه‌ی عصبی مصنوعی در پیش‌بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه‌ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 55-66]
  • شبکه‌ی عصبی مصنوعی پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 51-61]
  • شیر خام تعیین انتروتوکسین های استافیلوکوکوس ارئوس در شیر گاو، گوسفند، بز و شتر به روش الایزا [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 27-32]
  • شیرخام گاو تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیره‌ای پلیمراز [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 17-22]
  • شیر سویا تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه‌ی آلبالو- زرشک [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 35-45]
  • شیمیایی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه‌ی جو لاین‌های برتر استان گلستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-54]
  • شیوع فصلی بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش PCR.M [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 81-86]

ص

  • صمغ دانه‌ی شاهی تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-65]

ض

  • ضایعات شیلات بهینه‌سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 1-6]
  • ضرایب انتشار آب و مواد جامد پایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 25-35]
  • ضریب اصطکاک استاتیکی تعیین برخی خواص فیزیکی پسته و مغز آن (رقم احمد آقایی) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 91-100]
  • ضریب نفوذ بررسی سینتیک خشک کردن برش‌های میوه‌ی به (Cydoniaoblonga) با روش جابه‌جایی هوای داغ [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 55-64]
  • ضریب نفوذ مدلسازی ریاضی و محاسبه‌ی ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایه‌ی نازک برش‌های میوه‌ی کامکوات [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 47-56]
  • ضریب نفوذ مدل‌سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه‌ی نازک فلفل دلمه‌ای [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 33-42]

ط

  • طرح آماری مرکب مرکزی بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهنده‌ی نان بربری با استفاده از روش‌شناسی رویه‌ی پاسخ [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 11-24]

ع

  • عدد فوریه کاربرد روش ترکیبی اولتراسوند-اسمز جهت افزایش فرآیند انتقال جرم در بافت ترب [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 23-35]
  • عصاره‌ی پیاز(آلیوم سپا) بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره‌ی تازه‌ی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 63-70]
  • عصاره‌ی سیر(آلیوم ساتیووم) بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره‌ی تازه‌ی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 63-70]
  • عصاره‌ی متانولی و آبی بررسی و مقایسه‌ی اثر عصاره‌ی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 1-6]
  • عناصر سنگین آنالیز شیمیایی محتوای گوگردی و عناصر سنگین موجود در چند نشان تجاری از نوشابه‌های گازدار [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 29-34]

غ

  • غضروف کوسه ماهی بهینه‌سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید(Carcharhinus dussumieri) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 67-74]

ف

  • فعالیت آنتی اکسیدانی فرمولاسیون ماست طعم‌دار میوه‌ای قالبی با استفاده از رنگ دانه‌ی طبیعی و بررسی ویژگی‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 1-9]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه‌ی آلبالو- زرشک [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 35-45]
  • فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز ارزیابی اثر فرآیند مالت‌سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته‌ی جو استان گلستان [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 83-89]
  • فیلم ژلاتینی بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره‌ی تازه‌ی سیر(Allium sativum) و پیاز (Allium cepa) در ساختار فیلم ژلاتینی [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 63-70]
  • فندق ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 69-78]

ک

  • کاراگینان بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 47-55]
  • کاسنی ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگی‌های کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 87-96]
  • کامکوات مدلسازی ریاضی و محاسبه‌ی ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایه‌ی نازک برش‌های میوه‌ی کامکوات [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 47-56]
  • کدوی حلوایی پایش فرآیند اسمزی کدو حلوایی در شرایط مختلف [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 25-35]
  • کدوی سبز پایش سینتیک آبگیری اولتراسوند- اسمز کدوی سبز در شرایط مختلف فرآوری [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 51-61]
  • کره‌ی کنجد بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی وخروج روغن از بافت کره‌ی کنجد [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 17-28]
  • کیفیت بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 9-16]
  • کیفیت کشمش مدلسازی ریاضی، خشک کردن، کامکوات، ضریب نفوذ. [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 57-68]
  • کیک تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 37-45]
  • کمپیلوباکتر ججونای بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش PCR.M [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 81-86]
  • کمپیلوباکتر کولای بررسی میزان شیوع فصلی کمپیلوباکتر ججونای و کمپیلوباکترکولای در شیرهای خام شهرستان آمل با استفاده از روش PCR.M [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 81-86]
  • کنسانتره‌ی پروتئینی بررسی خواص عملکردی کنسانتره‌ی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه‌ی ایزوالکتریک [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 71-79]
  • کنستانتره‌ی آب پنیر بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 47-55]

گ

  • گرم کردن تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-65]
  • گلابی بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله‌ی پروتئین سویا، کنستانتره‌ی پروتئین آب پنیر، کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه‌های گلابی (Pyrus communis) [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 47-55]

ل

  • لاین خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آئرودینامیکی دانه‌ی جو لاین‌های برتر استان گلستان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-54]
  • لایه ای نازک بررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 79-84]
  • لایه‌ای نازک بررسی سینتیک خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 75-83]

م

  • ماست طعم‌دار فرمولاسیون ماست طعم‌دار میوه‌ای قالبی با استفاده از رنگ دانه‌ی طبیعی و بررسی ویژگی‌های آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 1-9]
  • مالت ارزیابی اثر فرآیند مالت‌سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته‌ی جو استان گلستان [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 83-89]
  • ماندگاری بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 9-16]
  • محتوی گوگردی آنالیز شیمیایی محتوای گوگردی و عناصر سنگین موجود در چند نشان تجاری از نوشابه‌های گازدار [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 29-34]
  • مدلسازی دینامیکی بررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 79-84]
  • مدلسازی ریاضی مدلسازی ریاضی و محاسبه‌ی ضریب نفوذ موثر در فرآیند خشک کردن لایه‌ی نازک برش‌های میوه‌ی کامکوات [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 47-56]
  • مدل سازی ریاضی بررسی سینتیک خشک کردن برش‌های میوه‌ی به (Cydoniaoblonga) با روش جابه‌جایی هوای داغ [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 55-64]
  • مدل‌سازی ریاضی بررسی سینتیک خشک کردن لایه‌ای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 75-83]
  • مدل سازی ریاضی لایه‌ی نازک مدل‌سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه‌ی نازک فلفل دلمه‌ای [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 33-42]
  • مغز فندق ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 69-78]
  • ملاس تاثیر استفاده از ملاس به عنوان جایگزین شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 37-45]
  • میوه‌ی به بررسی سینتیک خشک کردن برش‌های میوه‌ی به (Cydoniaoblonga) با روش جابه‌جایی هوای داغ [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 55-64]

ن

  • نان بررسی روش‌های پوست‌گیری سورگوم دانه‌ای و امکان استفاده از آرد سورگوم در تهیه‌ی نان [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 43-51]
  • نان نیمه حجیم بررسی اثر دما و زمان پخت بر ویژگی‌های کمّی و کیفی نان بربری نیمه حجیم [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 9-16]
  • نان‌های سنتی تعیین آکریل‌آمید در نان‌های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 7-15]
  • نخود بررسی خواص عملکردی کنسانتره‌ی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه‌ی ایزوالکتریک [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 71-79]
  • نیروی شکست ارزیابی برخی خواص فیزیکی و مکانیکی فندق و مغز آن [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 69-78]
  • نعناع بررسی و مقایسه‌ی اثر عصاره‌ی متانولی و آبی گیاه نعناع، رزماری و اسطوخودوس بر رشد اشرشیاکلی و باسیلوس سرئوس [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 1-6]
  • نقطه‌ی ایزوالکتریک بررسی خواص عملکردی کنسانتره‌ی پروتئین نخود استخراج شده با استفاده از تکنیک رسوب در نقطه‌ی ایزوالکتریک [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 71-79]
  • نمک ارزیابی پارامترهای کیفی نمونه چیپس‌های سیب‌زمینی موجود در بازار ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 7-16]
  • نوشابه گازدار آنالیز شیمیایی محتوای گوگردی و عناصر سنگین موجود در چند نشان تجاری از نوشابه‌های گازدار [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 29-34]

و

  • ویژگی های حرارتی تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته‌ی انار منطقه‌ی سبزوار [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 97-107]
  • ویژگی‌های شیمیایی و فیزیکی کاربرد شبکه‌ی عصبی مصنوعی در پیش‌بینی نسبت رطوبت و بررسی خصوصیات حسی و تغذیه‌ای و گوجه فرنگی در طی خشک کردن [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 55-66]
  • ویژگی های فیزیکی بررسی ویژگی‌های فیزیکی دانه و مغز بادام درختی پوست سنگی و پوست کاغذی ایرانی به عنوان تابعی از رطوبت (ضریب اصطکاک و ریپوز پری) [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 17-26]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی بررسی ترکیب شیمیایی و خواص فیزیکوشیمیایی سبوس برنج ایرانی [دوره 4، شماره 3، 1391، صفحه 1-7]
  • ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته‌ی انار منطقه‌ی سبزوار [دوره 4، شماره 4، 1391، صفحه 97-107]

ه

  • هیدروکلوئید تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانه‌ی شاهی و صمغ گزانتان [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-65]
  • هلیکوباکتر پیلوری تعیین هلیکوباکتر پیلوری در آب، شیر گاو، پنیر و بستنی سنتی به دو روش کشت سطحی و واکنش زنجیره‌ای پلیمراز [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 17-22]