آ
-
آرسنیک
بررسی میزان فلزات سنگین در نمونههای کنجد خام و پوستگیری شدهی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 19-24]
-
آسپرژیلوس
بررسی میزان آفلاتوکسین توتال در برنج مصرفی مشهد در دو فصل تابستان و زمستان [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 11-17]
-
آسپرژیلوس فلاووس
اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایهی کنسانترهی پروتئینی آب پنیر و عصارهی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 53-65]
-
آفلاتوکسین
بررسی میزان آفلاتوکسین توتال در برنج مصرفی مشهد در دو فصل تابستان و زمستان [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 11-17]
-
آفلاتوکسین
اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایهی کنسانترهی پروتئینی آب پنیر و عصارهی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 53-65]
-
آنتی اکسیدان
ارزیابی تاثیر فرمولاسیونهای ترکیبی از آنتی اکسیدانهای طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 55-65]
-
آنتوسیانین
بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 45-52]
-
آهن
بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیهای نان بربرى [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 1-11]
-
آویشن شیرازی
اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایهی کنسانترهی پروتئینی آب پنیر و عصارهی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 53-65]
ا
-
ایزوله ی پروتئینی
ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگیهای نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 25-39]
-
استخراج
بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 45-52]
-
اسیدسیتریک
ارزیابی تاثیر فرمولاسیونهای ترکیبی از آنتی اکسیدانهای طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 55-65]
-
اسید فیتیک
بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیهای نان بربرى [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 1-11]
-
اسید فسفاتیدیک
بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 9-22]
-
اسیدگالیک
ارزیابی تاثیر فرمولاسیونهای ترکیبی از آنتی اکسیدانهای طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 55-65]
-
اسید گالیک
بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 9-22]
-
امواج فرا صوت
بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 45-52]
-
امولسیون
بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگیهای امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 35-45]
-
امولسیون
تأثیر ویژگیهای امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 45-55]
-
امولسیونهای بازسازی شده
بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 45-52]
-
انتروسین
بررسی نقش بیولوژیک عصارهی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 25-38]
-
انتروکوکوس هایرائی
بررسی نقش بیولوژیک عصارهی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 25-38]
-
انرژی فعالسازی
ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی ریحان در خشک کردن لایهی نازک با هوای داغ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 9-20]
ب
-
بار میکروبی
ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دورهی نگهداری یکساله [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 35-46]
-
برنج
بررسی میزان آفلاتوکسین توتال در برنج مصرفی مشهد در دو فصل تابستان و زمستان [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 11-17]
-
بسته بندی
بررسی تاثیر دما و بستهبندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 1-9]
-
بستهبندی
بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بستهبندی مورد استفاده در نگهداری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دورهی انبارداری [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 1-11]
-
بیفیدوباکترلاکتیس
بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 29-35]
-
بنزوات سدیم
بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیلهی ماهی سفید [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 19-29]
-
بهبود دهنده
بررسی اثرکنسانترهی کشمش بر کیفیت نان حجیم [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 65-76]
پ
-
پری بیوتیک
بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 29-35]
-
پروبیوتیک
بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 29-35]
-
پروتئین آب پنیر تغلیظ شده
بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگیهای امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 35-45]
-
پروتئین آب پنیر تغلیظ شده
تأثیر ویژگیهای امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 45-55]
-
پروتئین آب پنیر تغلیظ شده
بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 45-52]
-
پوشش خوراکی
اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایهی کنسانترهی پروتئینی آب پنیر و عصارهی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 53-65]
ت
-
تالو اولئین
بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 9-22]
-
تغییرات میکروبی
بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بستهبندی مورد استفاده در نگهداری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دورهی انبارداری [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 1-11]
-
تون ماهیان
تعیین میزان فلزات سنگین سمی در کنسرو ماهی تون شهرهای اصفهان، شوشتر و چابهار [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 17-24]
ج
-
جذب قند تعادلی
بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوهی بِه [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 65-76]
-
جذب مجدد آب
تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 53-66]
-
جو بدون پوشینه
بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیهای نان بربرى [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 1-11]
چ
-
چای ارتدکس
مقایسهی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمدهی وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388 [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 65-72]
-
چای سیاه
مقایسهی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمدهی وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388 [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 65-72]
-
چای کله مورچه
مقایسهی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمدهی وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388 [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 65-72]
خ
-
خرما
بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بستهبندی مورد استفاده در نگهداری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دورهی انبارداری [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 1-11]
-
خشک کردن
تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 53-66]
-
خشک کردن
ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی ریحان در خشک کردن لایهی نازک با هوای داغ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 9-20]
-
خشک کردن اسمزی
بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوهی بِه [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 65-76]
-
خشک کردن پاششی
تأثیر ویژگیهای امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 45-55]
-
خصوصیات رئولوژیکی
بررسی اثرکنسانترهی کشمش بر کیفیت نان حجیم [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 65-76]
-
خواص مکانیکی
ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگیهای نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 25-39]
د
-
دفع آب تعادلی
بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوهی بِه [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 65-76]
-
د- لیمونن
تأثیر ویژگیهای امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 45-55]
-
دمای نگهداری
بررسی تاثیر دما و بستهبندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 1-9]
-
دورهی نگهداری
ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دورهی نگهداری یکساله [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 35-46]
-
دوغ
بررسی تاثیر دما و بستهبندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 1-9]
ر
-
ریحان
ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی ریحان در خشک کردن لایهی نازک با هوای داغ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 9-20]
-
ریزپوشانی
تأثیر ویژگیهای امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 45-55]
-
ریزپوشانی
بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 45-52]
-
رطوبت نسبی
ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی ریحان در خشک کردن لایهی نازک با هوای داغ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 9-20]
-
رنگ
ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگیهای نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 25-39]
-
روغن کره
ارزیابی تاثیر فرمولاسیونهای ترکیبی از آنتی اکسیدانهای طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 55-65]
ز
-
زرشک
بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 45-52]
-
زرشک دانهدار کوهی (بربریس ولگاریس)
بررسی تأثیر عصارهی آبی میوهی زرشک دانهدار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 37-44]
-
زعفران
ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دورهی نگهداری یکساله [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 35-46]
-
زمان ماندگاری
بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیلهی ماهی سفید [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 19-29]
س
-
سرب
بررسی میزان فلزات سنگین در نمونههای کنجد خام و پوستگیری شدهی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 19-24]
-
سن بیوتیک
بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 29-35]
-
سینرژیسم
بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 9-22]
ش
-
شاخص بس پاشیدگی
بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگیهای امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 35-45]
-
شیر
بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 29-35]
-
شفافیت
ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگیهای نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 25-39]
ض
-
ضریب پخش
ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی ریحان در خشک کردن لایهی نازک با هوای داغ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 9-20]
ط
-
طب سنتی
بررسی تأثیر عصارهی آبی میوهی زرشک دانهدار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 37-44]
-
طیف سنجی جذب اتمی پیوسته
بررسی میزان فلزات سنگین در نمونههای کنجد خام و پوستگیری شدهی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 19-24]
ع
-
عصاره ی زعفران
بررسی نقش بیولوژیک عصارهی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 25-38]
ف
-
فیبر
بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیهای نان بربرى [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 1-11]
-
فسفاتیدیل اتانول آمین
بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 9-22]
-
فسفاتیدیل کولین
بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 9-22]
-
فشار خون بالا (هیپرتانسیون)
بررسی تأثیر عصارهی آبی میوهی زرشک دانهدار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 37-44]
-
فلزات سنگین
تعیین میزان فلزات سنگین سمی در کنسرو ماهی تون شهرهای اصفهان، شوشتر و چابهار [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 17-24]
ک
-
کادمیم
بررسی میزان فلزات سنگین در نمونههای کنجد خام و پوستگیری شدهی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 19-24]
-
کروسین
ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دورهی نگهداری یکساله [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 35-46]
-
کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
بررسی میزان آفلاتوکسین توتال در برنج مصرفی مشهد در دو فصل تابستان و زمستان [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 11-17]
-
کنجد
بررسی میزان فلزات سنگین در نمونههای کنجد خام و پوستگیری شدهی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 19-24]
-
کنسانترهی کشمش
بررسی اثرکنسانترهی کشمش بر کیفیت نان حجیم [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 65-76]
-
کنسرو
تعیین میزان فلزات سنگین سمی در کنسرو ماهی تون شهرهای اصفهان، شوشتر و چابهار [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 17-24]
-
کوئرستین
ارزیابی تاثیر فرمولاسیونهای ترکیبی از آنتی اکسیدانهای طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 55-65]
ل
-
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 29-35]
-
لیستریا مونوسیتوجنز
بررسی نقش بیولوژیک عصارهی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 25-38]
-
لیمونن
بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 45-52]
م
-
مایکروویو
تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 53-66]
-
ماندگاری
بررسی تاثیر دما و بستهبندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 1-9]
-
ماهی سفید
بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیلهی ماهی سفید [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 19-29]
-
مدل فیک
ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی ریحان در خشک کردن لایهی نازک با هوای داغ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 9-20]
-
مغز پسته
اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایهی کنسانترهی پروتئینی آب پنیر و عصارهی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 53-65]
-
موز
تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 53-66]
-
میوهی بِه
بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوهی بِه [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 65-76]
ن
-
نایسین Z
بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیلهی ماهی سفید [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 19-29]
-
نان
بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیهای نان بربرى [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 1-11]
-
نان حجیم
بررسی اثرکنسانترهی کشمش بر کیفیت نان حجیم [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 65-76]
-
نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم
بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بستهبندی مورد استفاده در نگهداری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دورهی انبارداری [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 1-11]
-
نخود
ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگیهای نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 25-39]
و
-
ویژگیهای رئولوژیکی
بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگیهای امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 35-45]
-
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی
مقایسهی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمدهی وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388 [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 65-72]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد