نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرسنیک بررسی میزان فلزات سنگین در نمونه‌های کنجد خام و پوست‌گیری شده‌ی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 19-24]
  • آسپرژیلوس بررسی میزان آفلاتوکسین توتال در برنج مصرفی مشهد در دو فصل تابستان و زمستان [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 11-17]
  • آسپرژیلوس فلاووس اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه‌ی کنسانتره‌ی پروتئینی آب پنیر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 53-65]
  • آفلاتوکسین بررسی میزان آفلاتوکسین توتال در برنج مصرفی مشهد در دو فصل تابستان و زمستان [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 11-17]
  • آفلاتوکسین اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه‌ی کنسانتره‌ی پروتئینی آب پنیر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 53-65]
  • آنتی اکسیدان ارزیابی تاثیر فرمولاسیون‌های ترکیبی از آنتی اکسیدان‌های طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 55-65]
  • آنتوسیانین بهینه‌سازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 45-52]
  • آهن بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیه‌ای نان بربرى [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 1-11]
  • آویشن شیرازی اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه‌ی کنسانتره‌ی پروتئینی آب پنیر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 53-65]

ا

  • ایزوله ی پروتئینی ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی‌های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 25-39]
  • استخراج بهینه‌سازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 45-52]
  • اسیدسیتریک ارزیابی تاثیر فرمولاسیون‌های ترکیبی از آنتی اکسیدان‌های طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 55-65]
  • اسید فیتیک بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیه‌ای نان بربرى [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 1-11]
  • اسید فسفاتیدیک بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 9-22]
  • اسیدگالیک ارزیابی تاثیر فرمولاسیون‌های ترکیبی از آنتی اکسیدان‌های طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 55-65]
  • اسید گالیک بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 9-22]
  • امواج فرا صوت بهینه‌سازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 45-52]
  • امولسیون بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگی‌های امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 35-45]
  • امولسیون تأثیر ویژگی‌های امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 45-55]
  • امولسیون‌های بازسازی شده بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 45-52]
  • انتروسین بررسی نقش بیولوژیک عصاره‌ی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 25-38]
  • انتروکوکوس هایرائی بررسی نقش بیولوژیک عصاره‌ی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 25-38]
  • انرژی فعال‌سازی ضریب پخش موثر و انرژی فعال‌سازی ریحان در خشک کردن لایه‌ی نازک با هوای داغ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 9-20]

ب

  • بار میکروبی ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 35-46]
  • برنج بررسی میزان آفلاتوکسین توتال در برنج مصرفی مشهد در دو فصل تابستان و زمستان [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 11-17]
  • بسته بندی بررسی تاثیر دما و بسته‌بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 1-9]
  • بسته‌بندی بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بسته‌بندی مورد استفاده در نگه‌داری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دوره‌ی انبارداری [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 1-11]
  • بیفیدوباکترلاکتیس بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه‌ی تخمیر نشده [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 29-35]
  • بنزوات سدیم بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیله‌ی ماهی سفید [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 19-29]
  • بهبود دهنده بررسی اثرکنسانتره‌ی کشمش بر کیفیت نان حجیم [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 65-76]

پ

  • پری بیوتیک بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه‌ی تخمیر نشده [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 29-35]
  • پروبیوتیک بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه‌ی تخمیر نشده [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 29-35]
  • پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگی‌های امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 35-45]
  • پروتئین آب پنیر تغلیظ شده تأثیر ویژگی‌های امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 45-55]
  • پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 45-52]
  • پوشش خوراکی اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه‌ی کنسانتره‌ی پروتئینی آب پنیر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 53-65]

ت

  • تالو اولئین بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 9-22]
  • تغییرات میکروبی بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بسته‌بندی مورد استفاده در نگه‌داری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دوره‌ی انبارداری [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 1-11]
  • تون ماهیان تعیین میزان فلزات سنگین سمی در کنسرو ماهی تون شهرهای اصفهان، شوشتر و چابهار [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 17-24]

ج

  • جذب قند تعادلی بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوه‌ی بِه [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 65-76]
  • جذب مجدد آب تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 53-66]
  • جو بدون پوشینه بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیه‌ای نان بربرى [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 1-11]

چ

  • چای ارتدکس مقایسه‌ی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمده‌ی وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388 [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 65-72]
  • چای سیاه مقایسه‌ی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمده‌ی وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388 [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 65-72]
  • چای کله مورچه مقایسه‌ی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمده‌ی وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388 [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 65-72]

خ

  • خرما بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بسته‌بندی مورد استفاده در نگه‌داری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دوره‌ی انبارداری [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 1-11]
  • خشک کردن تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 53-66]
  • خشک کردن ضریب پخش موثر و انرژی فعال‌سازی ریحان در خشک کردن لایه‌ی نازک با هوای داغ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 9-20]
  • خشک کردن اسمزی بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوه‌ی بِه [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 65-76]
  • خشک کردن پاششی تأثیر ویژگی‌های امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 45-55]
  • خصوصیات رئولوژیکی بررسی اثرکنسانتره‌ی کشمش بر کیفیت نان حجیم [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 65-76]
  • خواص مکانیکی ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی‌های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 25-39]

د

  • دفع آب تعادلی بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوه‌ی بِه [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 65-76]
  • د- لیمونن تأثیر ویژگی‌های امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 45-55]
  • دمای نگهداری بررسی تاثیر دما و بسته‌بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 1-9]
  • دوره‌ی نگه‌داری ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 35-46]
  • دوغ بررسی تاثیر دما و بسته‌بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 1-9]

ر

  • ریحان ضریب پخش موثر و انرژی فعال‌سازی ریحان در خشک کردن لایه‌ی نازک با هوای داغ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 9-20]
  • ریزپوشانی تأثیر ویژگی‌های امولسیون بر خصوصیات پودرهای حاصل از فرایند ریزپوشانی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 45-55]
  • ریزپوشانی بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 45-52]
  • رطوبت نسبی ضریب پخش موثر و انرژی فعال‌سازی ریحان در خشک کردن لایه‌ی نازک با هوای داغ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 9-20]
  • رنگ ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی‌های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 25-39]
  • روغن کره ارزیابی تاثیر فرمولاسیون‌های ترکیبی از آنتی اکسیدان‌های طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 55-65]

ز

  • زرشک بهینه‌سازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 45-52]
  • زرشک دانه‌دار کوهی (بربریس ولگاریس) بررسی تأثیر عصاره‌ی آبی میوه‌ی زرشک دانه‌دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 37-44]
  • زعفران ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 35-46]
  • زمان ماندگاری بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیله‌ی ماهی سفید [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 19-29]

س

  • سرب بررسی میزان فلزات سنگین در نمونه‌های کنجد خام و پوست‌گیری شده‌ی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 19-24]
  • سن بیوتیک بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه‌ی تخمیر نشده [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 29-35]
  • سینرژیسم بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 9-22]

ش

  • شاخص بس پاشیدگی بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگی‌های امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 35-45]
  • شیر بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه‌ی تخمیر نشده [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 29-35]
  • شفافیت ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی‌های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 25-39]

ض

  • ضریب پخش ضریب پخش موثر و انرژی فعال‌سازی ریحان در خشک کردن لایه‌ی نازک با هوای داغ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 9-20]

ط

  • طب سنتی بررسی تأثیر عصاره‌ی آبی میوه‌ی زرشک دانه‌دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 37-44]
  • طیف سنجی جذب اتمی پیوسته بررسی میزان فلزات سنگین در نمونه‌های کنجد خام و پوست‌گیری شده‌ی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 19-24]

ع

  • عصاره ی زعفران بررسی نقش بیولوژیک عصاره‌ی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 25-38]

ف

  • فیبر بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیه‌ای نان بربرى [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 1-11]
  • فسفاتیدیل اتانول آمین بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 9-22]
  • فسفاتیدیل کولین بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 9-22]
  • فشار خون بالا (هیپرتانسیون) بررسی تأثیر عصاره‌ی آبی میوه‌ی زرشک دانه‌دار کوهی بر کاهش فشار خون بیماران مبتلا به هیپرتانسیون [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 37-44]
  • فلزات سنگین تعیین میزان فلزات سنگین سمی در کنسرو ماهی تون شهرهای اصفهان، شوشتر و چابهار [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 17-24]

ک

  • کادمیم بررسی میزان فلزات سنگین در نمونه‌های کنجد خام و پوست‌گیری شده‌ی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 19-24]
  • کروسین ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره‌ی نگه‌داری یکساله [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 35-46]
  • کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا بررسی میزان آفلاتوکسین توتال در برنج مصرفی مشهد در دو فصل تابستان و زمستان [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 11-17]
  • کنجد بررسی میزان فلزات سنگین در نمونه‌های کنجد خام و پوست‌گیری شده‌ی مصرفی در سطح استان خراسان با استفاده از دستگاه جذب اتمی با لامپ پیوسته [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 19-24]
  • کنسانتره‌ی کشمش بررسی اثرکنسانتره‌ی کشمش بر کیفیت نان حجیم [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 65-76]
  • کنسرو تعیین میزان فلزات سنگین سمی در کنسرو ماهی تون شهرهای اصفهان، شوشتر و چابهار [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 17-24]
  • کوئرستین ارزیابی تاثیر فرمولاسیون‌های ترکیبی از آنتی اکسیدان‌های طبیعی، سنتزی و اسید سیتریک در پایدارسازی روغن کره [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 55-65]

ل

  • لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتری‌های پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزه‌ی تخمیر نشده [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 29-35]
  • لیستریا مونوسیتوجنز بررسی نقش بیولوژیک عصاره‌ی زعفران در تحریک فعالیت ضد میکروبی انتروکوکوس هایرائی [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 25-38]
  • لیمونن بررسی عوامل موثر بر ماندگاری ریزکپسول‌های حاصل از ریزپوشانی لیمونن توسط پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 45-52]

م

  • مایکروویو تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 53-66]
  • ماندگاری بررسی تاثیر دما و بسته‌بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 1-9]
  • ماهی سفید بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیله‌ی ماهی سفید [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 19-29]
  • مدل فیک ضریب پخش موثر و انرژی فعال‌سازی ریحان در خشک کردن لایه‌ی نازک با هوای داغ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 9-20]
  • مغز پسته اثر بازدارندگی پوشش خوراکی مغز پسته با پایه‌ی کنسانتره‌ی پروتئینی آب پنیر و عصاره‌ی آویشن شیرازی بر تولید سم آفلاتوکسین [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 53-65]
  • موز تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 53-66]
  • میوه‌ی بِه بررسی پروفایل انتقال جرم در فرآیند خشک کردن اسمزی میوه‌ی بِه [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 65-76]

ن

  • نایسین Z بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیله‌ی ماهی سفید [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 19-29]
  • نان بررسی اثر اختلاط آرد جو بدون پوشینه با آرد گندم بر خصوصیّات حسّی و تغذیه‌ای نان بربرى [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 1-11]
  • نان حجیم بررسی اثرکنسانتره‌ی کشمش بر کیفیت نان حجیم [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 65-76]
  • نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بسته‌بندی مورد استفاده در نگه‌داری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دوره‌ی انبارداری [دوره 2، شماره 1، 1389، صفحه 1-11]
  • نخود ارزیابی خواص مکانیکی و ویژگی‌های نوری فیلم خوراکی بر پایه ی ایزوله ی پروتئین نخود(Cicer arietinum L.) حاوی اسانس آویشن به کمک روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 3، 1389، صفحه 25-39]

و

  • ویژگی‌های رئولوژیکی بررسی تأثیر پارامترهای زمان هموژنیزاسیون و غلظت بر ویژگی‌های امولسیون کنندگی پروتئین آب پنیر تغلیظ شده [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 35-45]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی مقایسه‌ی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سه نوع چای عمده‌ی وارداتی موجود در سطح شهر مشهد در طی سال 1388 [دوره 2، شماره 2، 1389، صفحه 65-72]