نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب نبات بجنوردی بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال 1388 [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 64-79]
  • آرد ماهی کیلکا ارزیابی تاثیر مهار کننده‌ی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 41-50]
  • آفلاتوکسین ارزیابی تاثیر مهار کننده‌ی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 41-50]
  • آلودگی‌های انگلی بررسی آلودگی‌های انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شست و شو) [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 15-26]
  • آنزیم بری تأثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 71-89]

ا

  • اختلاط بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 1-13]
  • ارزش تغذیه ای تأثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 71-89]
  • اسانس های روغنی اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 31-42]
  • امولسیفایر بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 50-63]
  • امولسیون غلیظ بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 14-34]
  • انجماد اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 80-93]

ب

  • باسیلوس لیکنی فورمیس ارزیابی تاثیر مهار کننده‌ی باسیلوس لیکنی فورمیس بر آفلاتوکسین های B1 و B2 در محیط کشت آزمایشگاهی و آرد ماهی کیلکا [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 41-50]
  • بلانکیت بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال 1388 [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 64-79]
  • بیوراکتور کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 102-112]
  • بیورئولوژی کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 102-112]

پ

  • پارامترهای رئولوژیکی تعیین همبستگی میان قوام‌سنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در ارزیابی ویسکوزیته ی رب‌گوجه‌فرنگی [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 1-14]
  • پرتودهی گاما اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 80-93]

ت

  • تخمیر استیکی ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته ی توت سفید در منطقه‌ی سبزوار [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 27-43]
  • ترکیب اسید چرب تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 94-101]
  • ترکیب شیمیایی بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص‌های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik) [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 63-78]
  • تری گلیسرید پلیمریزه ارزیابی خلوص روغن‌های زیتون بر اساس سنجش میزان‌تری گلیسریدهای پلیمریزه [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 49-54]
  • تیمار شیمیایی تأثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 71-89]
  • توت سفید ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته ی توت سفید در منطقه‌ی سبزوار [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 27-43]

چ

  • چیپس موز تأثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 71-89]

خ

  • خردل زرد پودری بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 14-34]
  • خشک کردن جابجایی تأثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 71-89]
  • خصوصیات اصطکاکی بررسی خواص فیزیکی دانه‌ی سویا [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 9-17]
  • خصوصیات تغذیه‌ای بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص‌های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik) [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 63-78]
  • خصوصیات ثقلی بررسی خواص فیزیکی دانه‌ی سویا [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 9-17]
  • خصوصیات رئولوژیکی کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 102-112]
  • خصوصیات فیزیکی بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص‌های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik) [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 63-78]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته ی توت سفید در منطقه‌ی سبزوار [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 27-43]
  • خصوصیات هندسی بررسی خواص فیزیکی دانه‌ی سویا [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 9-17]
  • خمیر خرما بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 35-49]
  • خواص رئولوژیکی بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 35-49]
  • خواص رئولوژیکی اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجه‌فرنگی [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 1-8]

د

  • دانه ی سویا بررسی خواص فیزیکی دانه‌ی سویا [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 9-17]
  • درصدخلوص ارزیابی خلوص روغن‌های زیتون بر اساس سنجش میزان‌تری گلیسریدهای پلیمریزه [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 49-54]
  • دوغ اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 31-42]

ر

  • رب گوجه فرنگی تعیین همبستگی میان قوام‌سنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در ارزیابی ویسکوزیته ی رب‌گوجه‌فرنگی [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 1-14]
  • رب گوجه فرنگی تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام رب‌گوجه‌فرنگی اسپتیک [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 43-51]
  • رب‌گوجه‌فرنگی اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجه‌فرنگی [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 1-8]
  • رفتار جربان بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 35-49]
  • روغن پالم سوپر اولئین بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 50-63]
  • روغن زیتون بکر ارزیابی خلوص روغن‌های زیتون بر اساس سنجش میزان‌تری گلیسریدهای پلیمریزه [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 49-54]
  • روغن های نباتی تشخیص تقلب در روغن زیتون به روش گازکروماتوگرافی [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 94-101]

ز

  • زمان ماندگاری بررسی تاثیر نایسینZ واستات سدیم بر زمان ماندگاری فیله‌ی کپور نقره‌ای( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگه‌داری در دمای 4 درجه‌ی سانتیگراد [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 55-65]

ژ

  • ژلاتیناسیون بررسی عوامل مؤثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته‌ی گندم [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 23-31]

س

  • سیالات غیر نیوتنی کاربرد بیورئولوژی در طراحی فرآیندهای زیستی [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 102-112]
  • سبزیجات بررسی آلودگی‌های انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شست و شو) [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 15-26]
  • سدیم استات بررسی تاثیر نایسینZ واستات سدیم بر زمان ماندگاری فیله‌ی کپور نقره‌ای( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگه‌داری در دمای 4 درجه‌ی سانتیگراد [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 55-65]
  • سرکه ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته ی توت سفید در منطقه‌ی سبزوار [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 27-43]
  • سس مایونز بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 14-34]
  • سولفیت بررسی میزان بلانکیت در آب نبات تولیدی در کارگاه های شهرستان بجنورد طی سال 1388 [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 64-79]

ش

  • شیر تعیین میزان فلزات سنگین در کشک مایع و خشک تولیدی در کارخانجات استان خراسان رضوی [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 17-23]
  • شیر خام بررسی تغییر مقدار ویتامین D3 در شیر گاو منطقه ی ساری در سه ماه اول سال [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 53-62]
  • شست و شو بررسی آلودگی‌های انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شست و شو) [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 15-26]

ص

  • صمغ گوار اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 31-42]

ع

  • عدس بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخص‌های فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik) [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 63-78]

ف

  • فراریت اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 31-42]
  • فرایند ترکیبی اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 80-93]
  • فرایند حرارتی اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجه‌فرنگی [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 1-8]
  • فرایند کلد بریک تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام رب‌گوجه‌فرنگی اسپتیک [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 43-51]
  • فلزات سنگین تعیین میزان فلزات سنگین در کشک مایع و خشک تولیدی در کارخانجات استان خراسان رضوی [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 17-23]

ق

  • قوام‌سنج بوستویک تعیین همبستگی میان قوام‌سنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در ارزیابی ویسکوزیته ی رب‌گوجه‌فرنگی [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 1-14]
  • قوام‌سنج بوستویک تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام رب‌گوجه‌فرنگی اسپتیک [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 43-51]

ک

  • کپور نقره‌ای بررسی تاثیر نایسینZ واستات سدیم بر زمان ماندگاری فیله‌ی کپور نقره‌ای( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگه‌داری در دمای 4 درجه‌ی سانتیگراد [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 55-65]
  • کربوکسی متیل نشاسته بررسی عوامل مؤثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته‌ی گندم [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 23-31]
  • کروماتوگرافی مایع با فشار بالا بررسی تغییر مقدار ویتامین D3 در شیر گاو منطقه ی ساری در سه ماه اول سال [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 53-62]
  • کشک تعیین میزان فلزات سنگین در کشک مایع و خشک تولیدی در کارخانجات استان خراسان رضوی [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 17-23]
  • کیفیت بررسی تاثیر نایسینZ واستات سدیم بر زمان ماندگاری فیله‌ی کپور نقره‌ای( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگه‌داری در دمای 4 درجه‌ی سانتیگراد [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 55-65]
  • کلزای نیمه هیدروژنه بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 50-63]

گ

  • گرانروی بررسی اثر پودر خردل زرد بر گرانروی ، پایداری تعلیق ، تندی و ویژگی های حسی سس مایونز [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 14-34]
  • گندم دوروم بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 1-13]
  • گندم نان بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 1-13]

م

  • مارگارین بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 50-63]
  • ماست تعیین میزان فلزات سنگین در کشک مایع و خشک تولیدی در کارخانجات استان خراسان رضوی [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 17-23]
  • ماهی قزل آلا اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 80-93]
  • محصولات خمیری بررسی ویژگی های مخلوط آرد گندم ارقام مختلف وسمولینای گندم دوروم با هدف افزایش کیفیت محصولات خمیری [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 1-13]
  • مدت زمان ماندگاری اثرات اشعه ی گاما و انجماد بر بار میکروبی و خواص فیزیکو شیمیایی گوشت ماهی قزل آلا [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 80-93]
  • مدل آرنیوس بررسی خصوصیات جریان پذیری خمیر خرما [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 35-49]
  • مدل‌سازی ریاضی اثر فرآیند حرارتی بر خصوصیات رئولوژیکی رب گوجه‌فرنگی [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 1-8]
  • منوکلرواستات سدیم بررسی عوامل مؤثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته‌ی گندم [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 23-31]

ن

  • نایسینZ بررسی تاثیر نایسینZ واستات سدیم بر زمان ماندگاری فیله‌ی کپور نقره‌ای( Hypophthalmichthys molitrix ) در طی نگه‌داری در دمای 4 درجه‌ی سانتیگراد [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 55-65]
  • نشاسته‌ی اصلاح شده بررسی عوامل مؤثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته‌ی گندم [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 23-31]
  • نشاسته گندم بررسی عوامل مؤثر بر کربوکسی متیلاسیون نشاسته‌ی گندم [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 23-31]

و

  • ویتامین D3 بررسی تغییر مقدار ویتامین D3 در شیر گاو منطقه ی ساری در سه ماه اول سال [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 53-62]
  • ویژگی های فیزیکوشیمیایی بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی [دوره 1، شماره 2، 1388، صفحه 50-63]
  • ویسکوزیته اثر صمغ گوار بر بافت و فراریت اسانس‌های اضافه شده به دوغ ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1388، صفحه 31-42]
  • ویسکومتر دورانی تعیین همبستگی میان قوام‌سنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در ارزیابی ویسکوزیته ی رب‌گوجه‌فرنگی [دوره 1، شماره 1، 1388، صفحه 1-14]