دوره و شماره: دوره 14، شماره 1 - شماره پیاپی 51، فروردین 1401، صفحه 166-1 
1. تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن

صفحه 17-1

10.30495/jfst.2021.684118

مهدی جلالی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد حسین حداد خدا پرست؛ مهدی کریمی


2. ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین

صفحه 31-19

10.30495/jfst.2022.686387

معصومه ملک یار؛ لیلا روفه گری نژاد؛ آیناز علیزاده؛ رقیه اشرفی یورقانلو