Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای ارزیابی
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
دوره و شماره:
دوره 2، شماره 1 - شماره پیاپی 4، خرداد 1389
1.
بررسی تاثیر استفاده از نانو کامپوزیت نقره و دی اکسید تیتانیوم در بستهبندی مورد استفاده در نگهداری خرمای مضافتی بر تغییرات میکروبی آن طی دورهی انبارداری
صفحه
1-11
مشاهده مقاله
اصل مقاله 679.53 K
2.
بررسی اثرات سینرژیستی فسفولیپیدها بر اسید گالیک در محیط تالو اولئین
صفحه
9-22
مشاهده مقاله
اصل مقاله 217.89 K
3.
بررسی تاثیر باکتریوسین Z و بنزوات سدیم بر افزایش زمان ماندگاری فیلهی ماهی سفید
صفحه
19-29
مشاهده مقاله
اصل مقاله 141.04 K
4.
بررسی اثر چند ترکیب پری بیوتیکی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک بیفیدو باکترلاکتیس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر پاستوریزهی تخمیر نشده
صفحه
29-35
مشاهده مقاله
اصل مقاله 220.02 K
5.
ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دورهی نگهداری یکساله
صفحه
35-46
مشاهده مقاله
اصل مقاله 282.81 K
6.
بهینهسازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت
صفحه
45-52
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.13 MB
7.
تأثیر پیش فرآیندهای مختلف در فرآیند خشک کردن موز توسط مایکروویو
صفحه
53-66
مشاهده مقاله
اصل مقاله 222.59 K
8.
بررسی اثرکنسانترهی کشمش بر کیفیت نان حجیم
صفحه
65-76
مشاهده مقاله
اصل مقاله 381.47 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 1 (1388)