Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای ارزیابی
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
دوره و شماره:
دوره 1، شماره 1، خرداد 1388
1.
تعیین همبستگی میان قوامسنج بوستویک و ویسکومتر دورانی در ارزیابی ویسکوزیته ی ربگوجهفرنگی
صفحه
1-14
مشاهده مقاله
اصل مقاله 269.7 K
2.
بررسی آلودگیهای انگلی سبزیجات در استان تهران (قبل و بعد از شست و شو)
صفحه
15-26
مشاهده مقاله
اصل مقاله 175.19 K
3.
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و روند تولید سرکه از دو واریته ی توت سفید در منطقهی سبزوار
صفحه
27-43
مشاهده مقاله
اصل مقاله 402.71 K
4.
تعیین استاندارد آزمون بوستویک جهت برآورد قوام ربگوجهفرنگی اسپتیک
صفحه
43-51
مشاهده مقاله
اصل مقاله 268.91 K
5.
بررسی تغییر مقدار ویتامین D3 در شیر گاو منطقه ی ساری در سه ماه اول سال
صفحه
53-62
مشاهده مقاله
اصل مقاله 200.55 K
6.
بررسی اثر محتوای رطوبتی بر شاخصهای فیزیکوشیمیایی دو رقم عدس کشت شده در ایران (Lens culinaris Medik)
صفحه
63-78
مشاهده مقاله
اصل مقاله 3.67 MB
7.
تأثیر شرایط مختلف خشک کردن بر ویژگی های موز خشک شده در هوای داغ
صفحه
71-89
مشاهده مقاله
اصل مقاله 384.13 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)
شماره 3
شماره 2
شماره 1