Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
راهنمای ارزیابی
تماس با ما
ورود به سامانه
ثبت نام
بر اساس موضوعات
برای مشاهده مقالات مرتبط با موضوع، روی نام موضوع کلیک کنید.
اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
بهداشت مواد غذایی
بیوتکنولوژی و میکروبیولوژی موادغذایی
پوشش های خوراکی
تغذیه -پروبیوتیک ها - غذاهای فراسودمند
تکنولوژی پس از برداشت محصولات کشاورزی
تکنولوژی روغن
تکنولوژی مواد غذایی- صنایع قند
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های خشکبار
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های قنادی و شکلات
تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های گوشتی
تکنولوژی مواد غذایی- کنسرو و بسته بندی
ریز پوشانی - نانو تکنولوژی
روشهای استخراج ترکیبات موثره
روشهای نوین آزمایشگاهی
شیمی مواد غذایی-آنتی اکسیدان ها
شیمی مواد غذایی- رنگها و ترکیبات موثره
فراورده های شیر و صنایع لبنی
فرآورده های شیلات
فرمولاسیون -بهینه سازی