آذرپژوه، الهام بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 51-66]
آریان فر، اکرم بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 37-55]
آریان فر، اکرم اثر دما و غلظت بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 49-58]
آرمین، محمد بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
آقاجانی، عبدالرضا ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 143-151]
ا
ابراهیم پوراحمدی، سمیرا تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 95-104]
اجاق، سید مهدی اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-134]
ایرانی، مهدی فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 13-24]
اردستانی، فاطمه غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 105-115]
ایزی، مریم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 115-123]
استیری، سیدحسین ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتیاکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-85]
استیری، سید حسین تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
استیری، سید حسین بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
اسدزاده، شروین بهینهسازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 73-86]
اسماعیل زاده کناری، رضا بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]
اشرفی یورقانلو، رقیه اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 147-160]
افتخاری یزدی، مینو بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 69-77]
افصحی، محمد مهدی بررسی امکان بکارگیری بستر سیال جهت برشته کردن دانههای کنجد [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 25-36]
الهامی، امیر حسین بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
امیری، صدیقه فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 99-112]
امیری قنددشتی، رویا اثر دما و غلظت بررفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 49-58]
امین اخلاص، سمیرا تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 27-38]
امینی فرد، محمدحسین بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
انصاری، ویدا فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 99-112]
اویسی، یگانه اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 91-105]
ب
بیات، حسن بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
باقری، فرود فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 99-112]
بخش آبادی، حمید مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 135-146]
بذرافشان، مسعود مدلسازی استخراج روغن از دانه کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 125-138]
پ
پیراوی ونک، زهرا بررسی مقایسهای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتیاکسیدان سنتزی استخراج شده از روغنهای خوراکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 139-150]
پوراحمد، رضوان اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 131-142]
ت
تخرونی، فلورا تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 11-20]
جعفری، سید مهدی مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 135-146]
جمشیدی، انیسه اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-134]
جوکار، اکبر تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانهزده و بررسی تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 29-40]
چ
چوبکار، نسرین ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 143-151]
ح
حاجی رستملو، بهاره بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 107-118]
حجت السلامی، محمد تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 67-75]
حیدری، روح الله طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
حیدری، منیژه غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 53-68]
حیدری دستجردی، منیر غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 105-115]
حسینی، سیدمهدی ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتیاکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-85]
حسینی قابوس، سید حسین کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 39-48]
خ
خیاط نوری، میرهادی تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 95-104]
د
دیدار، زهره ارزیابی تأثیر نوع روش استحصال روغن کنجد بر روی پروفایل اسیدچرب، ظرفیت آنتیاکسیدانی و پایداری اکسیداتیو آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 73-85]
دیدار، زهره بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 1-10]
دهقان تنها، راحله بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
دیواندری، نسیم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 115-123]
ر
رادی، محسن فعالیت ضداکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 99-112]
رحمن، علیرضا افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزلآلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]
رحمن، علیرضا اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 91-105]
رستم میری، لیلا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-9]
رشیدی، لادن بررسی مقایسهای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتیاکسیدان سنتزی استخراج شده از روغنهای خوراکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 139-150]
رضایی، رسول ارزیابی تأثیر نشاسته سیب زمینی پیش ژلاتینه شده و آرد نخود بر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی همبرگر 60 درصد گوشت طی زمان نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 143-151]
رضوی، سید محمد علی تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 57-71]
رمضان، یوسف بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana) [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 117-126]
روزبه نصیرایی، لیلا بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 37-48]
روفهگری نژاد، لیلا تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپسهای سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395 [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 95-104]
ز
زارع، ماشا... تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانهزده و بررسی تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 29-40]
ژ
ژیانی، راحله بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 107-118]
س
سادات رسول، محبوبه تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
سبحان اردکانی، سهیل تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 87-94]
سپه وند، اصغر طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
سرابندی، خشایار مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 77-88]
سردرودیان، مریم بررسی ترکیبات شیمیایی، خصوصیات ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس درمنه Artemisia Khorasanica در منطقه خراسان شمالی [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 37-55]
سعیدی، زریر غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 53-68]
سعیدی اصل، محمد رضا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-9]
سلیمانی فرد، منصوره طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
سها، ساحل تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 67-75]
ش
شاه امیریان، مریم تولید سوسیس با استفاده از آرد جو جوانهزده و بررسی تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفیت سوسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 29-40]
شیخ الاسلامی، زهرا بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 69-77]
شرایعی، پروین بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارة آبی پوست انار در شرایط آزمایشگاهی و غذایی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 51-66]
شریفی، اکرم بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 69-77]
شریفی، اکرم بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
شریفی، اکرم بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 127-135]
شریفی، اکرم بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 1-11]
شریفی، اکرم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 115-123]
شعبانی، ژیلا بررسی مقایسهای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتیاکسیدان سنتزی استخراج شده از روغنهای خوراکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 139-150]
شکوهی راد، علی غنی سازی ویتامین D2 در قارچ خوراکی دکمهای آگاریکوس بایسپورس با استفاده از پرتو ماورا بنفش پالسی UV-B [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 105-115]
شهاب لواسانی، علیرضا تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
ص
صادقی، علیرضا طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
صادقی ماهونک، علیرضا مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 77-88]
صالحی، فخرالدین تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 27-38]
صالحی، فخرالدین کاربرد روش بهینهسازی الگوریتم ژنتیک جهت بررسی افت وزن سیبزمینی طی خشک کردن با سامانه مادونقرمز [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 39-48]
صفری، رضا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و مدت زمان ماندگاری نوشیدنی تهیه شده از ایزوله پروتئینی سویای هیدرولیز شده توسط آنزیم آلکالاز [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 1-9]
صفری کوشالی، زهرا بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 37-48]
ض
ضیائی فر، امان محمد مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 135-146]
ط
طباطبایی، حکیمه افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزلآلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]
عابدینی، علیرضا اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 131-142]
عالیشاهی، علیرضا اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-134]
عزیزی، خسرو طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
عطای صالحی، اسماعیل فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 13-24]
عمرانی، شکوفه بیوسنتز نانوذرات نقره توسط عصاره مریم گلی و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی آن ها علیه باکتری های فساد غذایی [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 107-118]
غ
غراوی، شکوفه مدلسازی استخراج روغن از دانه کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 125-138]
غلامی، حمید بررسی امکان بکارگیری بستر سیال جهت برشته کردن دانههای کنجد [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 25-36]
غلامی، زهرا بررسی مقایسهای پایداری اکسیداتیو، عدد پراکسید، عدد یدی با نوع، مقدار و فعالیت آنتیاکسیدان سنتزی استخراج شده از روغنهای خوراکی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 139-150]
ف
فتح الهی آقایی، مهسا تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 59-72]
فقیه زاده گرجی، الهه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، میکروبی و رئولوژیکی دسر ژلاتینی حاوی شیرین کننده استویا [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 1-11]
ق
قادری، سجاد تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 11-20]
قدس ولی، علیرضا مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 135-146]
قربانی، محمد طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
قربانی، محمد مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 77-88]
قره خانی، مهدی تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 59-72]
قطبی، معصومه بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 37-48]
ک
کارگذار، الهه بررسی تأثیر عصاره قاصدک بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست کمکالری پروبیوتیک [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 127-135]
کیان پور، سامان تعیین شاخص مخاطره سلامت فلزات سنگین در نان مصرفی برخی مناطق شهر همدان [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 87-94]
کاوه، شیما مقایسهی ویژگیهای آنتیاکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه شنبلیله با آلکالاز و پانکراتین [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 77-88]
کردجزی، معظمه اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-134]
کرمی، اصغر بررسی امکان بکارگیری بستر سیال جهت برشته کردن دانههای کنجد [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 25-36]
کریم پور، فرزاد تحلیل روش سنتی استفاده از مشک در فرآوری و نگهداری فرآورده شیری ریچال و بررسی فلورمیکروبی آن [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 11-20]
کفیلی، تیوا تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های اسید لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 103-114]
گ
گاراژیان، رضا بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
م
محمدی، عصمت اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-134]
میری، سید محمد ارزیابی مقایسهای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمکسود و حرارت دیده توسط مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
میرزایی، حبیب الله مقایسهی توابع لگاریتم سیگموئید و تانژانت هیپربولیپک در مدلسازی استخراج روغن از سیاه دانه به کمک پیشتیمار میدان الکتریکی متناوب(PEF) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 135-146]
مستقیم، تکتم افزایش عمرماندگاری فیله ماهی قزلآلا پوشش داده شده با فیلم کازئینات سدیم همراه با عصاره بذر چای [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 15-28]
مستقیم، تکتم اثر پوشش خوراکی نشاسته همراه با عصاره زنجبیل بر کیفیت میگوی تازه در طول دوره نگهداری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 91-105]
مظاهری، مصطفی فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوهای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 13-24]
مقیمی، معصومه مدلسازی استخراج روغن از دانه کتان با پیش تیمار میدان الکتریکی پالسی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 125-138]
مکاری، جلال الدین بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشابه رژیمی تولید شده با قند استویا(Stevia rebaudiana) [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 117-126]
ملکی، مریم بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی سس انار تحت تاثیر دما، غلظت های مختلف و هیدروکلوئیدهای زانتان و گوار [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 115-123]
مهدیان، الهام بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 87-97]
مهریار، لاله اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 147-160]
مهربانی، زهرا تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 27-38]
موسوی، سیده حدیثه تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی جدایه های اسید لاکتیک پنیرسنتی تالشی تولید شده از شیر خام [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 103-114]
موسوی بنی، سحر السادات اثر قوامیابی و افزودن صمغهای CMC و کتیرا بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کوفته تولیدی از ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 11، شماره 1، 1398، صفحه 121-134]
مولوی، هومان غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 53-68]
ناطقی، لیلا تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوسپاراکازئی و فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 1-14]
نظری فر، الناز بهینهسازی عوامل مؤثر(گلوکز اکسیداز، اسیدآسکوربیک و صمغ گوار) بر خواص رئولوژیکی خمیر حاصل از آرد گندم با بکارگیری روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 73-86]
نوری، فهیمه بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 119-129]
ه
هاشمی، سید پیمان طراحی و بررسی ویژگیهای فیزیکی حاملهای لیپیدی نانوساختار حاوی اولئوروپئین [دوره 11، شماره 3، 1398، صفحه 11-26]
هاشمی، سید جعفر بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]
هاشمیان، سعیده بررسی اثر فیبر حاصل از ضایعات باغی برگ چای بر خصوصیات کیفی ماست همزده [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 41-51]
هاشمی روان، مهناز اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 131-142]
هدایتی فرد، مسعود ارزیابی مقایسهای ترکیبات چربی و اسیدهای چرب فیله ماهی کپور علفخوار Ctenopharyngodon idella در شرایط خام، نمکسود و حرارت دیده توسط مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 79-89]
همتی اردلی، زهرا تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 67-75]
ی
یادگاری، مژگان بررسی اثرات جدا و متقابل صمغ های دانه قدومه شیرازی و متیل سلولز بر خصوصیات کیفی سیب زمینی سرخ شده [دوره 11، شماره 4، 1398، صفحه 89-101]
یادگاری، مهراب غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان [دوره 11، شماره 2، 1398، صفحه 53-68]