آذری آنپار، مجتبی ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 119-136]
آریایی، پیمان بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 1-11]
آرمین، محمد بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
احمدی، رضا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
احمدی، محمد بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 1-11]
احمدزاده قویدل، ریحانه تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 123-136]
اخلاقی فیض آباد، سید هاشم بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-10]
اخلاقی فیض اباد، سید هاشم سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 131-140]
استیری، سید حسین بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]
اسحاقی، محمدرضا اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 55-64]
اشرفی پورقانلو، رقیه بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 65-77]
اعتمادیان، یاسمن مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
اکبربگلو، زهرا اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
الماسی، هادی تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 35-41]
الهامی راد، امیر حسین شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 63-74]
امینی، حسنیه بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 13-30]
انصاری، سارا مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 71-85]
ب
بادفرسا، حسین تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 123-136]
بحرینی، معصومه بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 43-54]
بخش آبادی، حمید بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]
بدبدک، صمد بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعالسازی مسیر فنیلپروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیهای آن [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 56-61]
برزگر، حسن بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 119-129]
بیگ بابایی، عادل بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
پاکدین، علی جداسازی، شناسایی و توصیف باکتریهای اسید لاکتیک از فرآوردههای لبنی سنتی استان مازندران [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 21-25]
پدرام نیا، احمد بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-10]
پیروزی فرد، میرخلیل تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 35-41]
پوراحمد، رضوان اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 55-64]
پورحاجی، فاطمه بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
پورعاشوری، پرستو مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
ت
ترابی، اصغر ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 87-101]
توکلی پور، حمید مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 37-45]
ج
جاهد، عیسی ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 119-136]
جمشیدی، انیسه مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
جنتی زاده، عباسعلی بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعالسازی مسیر فنیلپروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیهای آن [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 56-61]
جوانمرد داخلی، مجید مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 37-45]
ح
حبیبی نجفی، محمد باقر بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 43-54]
حجازی، پریسا بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 1-13]
حجازی، پریسا بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویهی جهشیافتهی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 9-19]
حداد خداپرست، محمدحسین تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 115-122]
حداد خداپرست، محمدحسین بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 43-54]
حسینی، اشرف السادات بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 109-117]
حسنی تبار، مهشید بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 73-83]
حسین زاده، محمد جواد شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 63-74]
حسینی قابوس، حسین امکانسنجی غنیسازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 57-71]
حسینی قابوس، سید حسین بررسی خصوصیات کیفی و سینتیک خشک کردن کدوحلوایی به روش آبگیری اسمزی- مایکروویو [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 25-36]
حکیم زاده، وحید سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 131-140]
حمیدی اصفهانی، زهره بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 1-13]
حمیدی اصفهانی، زهره بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویهی جهشیافتهی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 9-19]
خ
خدری، سارا اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 23-31]
خزائی، علی اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 97-108]
خزائی فدافن، مسعود آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 15-21]
د
دادور، پیمان فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 57-70]
داراب زاده، نازنین بررسی تاثیر نوع سوبسترا و سویه قارچی تریکودرما ریزیی بر تولید سلولاز و اعمال جهش با هدف بهبود تولید آنزیم در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 1-13]
داراب زاده، نازنین بررسی تأثیر میزان رطوبت سوبسترا و املاح فسفره، بر تولید سلولاز توسط سویهی جهشیافتهی جدید تریکودرما ریزئی در سامانه تخمیر حالت جامد [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 9-19]
دولت آبادی، زهرا بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]
ر
رجایی، پیمان اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
رجبی، زهرا بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 65-77]
رحمن، علیرضا بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 11-24]
رستگار، سمیه استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 85-96]
رضایی رودبره، الهام بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 11-24]
رضوی، محمد آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 15-21]
روفه گری نژاد، لیلا بهینه سازی تولید دوغ حاوی آنزیم ترانس گلوتامیناز با استفاده از کنسانتره پروتئین شیر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 13-30]
ز
زارع، صمد بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 65-77]
زارعی، محسن رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 161-170]
زاهدی، یونس ارزیابی خواص شیمیایی، مکانیکی و نوری فیلمهای خوراکی بر پایه پوره کدومسمایی به کمک روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 87-101]
زیرجانی، لیلا مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 37-45]
س
سالارباشی، داوود بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
سرابندی، خشایار اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
سرباز، نجمه ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 87-105]
سرداریان، علی سنتز سبز نانوذرات نقره با استفاده از عصاره آبی بذر بادیان رومی (Pimpinella anisum) و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 131-140]
سعیدی اصل، محمدرضا بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
سلیمانی اقدم، مرتضی بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعالسازی مسیر فنیلپروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیهای آن [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 56-61]
ش
شیخ السلامی، زهرا فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 57-70]
شرایعی، پروین تاثیر فرآیند ریزپوشانی با استفاده از خشک کن انجمادی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتی اکسیدانی اسانس گلپر [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 123-136]
شعبان پور، بهاره مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
شفافیی زنوزیان، مسعود بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
شکوه صارمی، الهام بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 43-54]
شمسایی، پریسا بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بهجای ساکارز بر خصوصیات سوهان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 109-118]
شهابی قهفرخی، ایمان بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
شهیدی نوقابی، مصطفی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
ص
صادقی ماهونک، علیرضا اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
صالحی، فخرالدین اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 103-113]
صالحی، فخرالدین مدلسازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشککن فروسرخ [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 151-160]
ط
طباطبایی، فریده بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
طهماسبی، سولماز استفاده از اسانس گل راعی، مورخوش و سالویا در جلوگیری از رشد قارچ بوتریتیس سینرر در دو رقم میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 85-96]
ع
عاشورمحمدی، مرضیه امکانسنجی غنیسازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 57-71]
عبدی، سهیلا بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 109-117]
عبدالملکی، فرزانه بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 31-41]
عبدالهی، امیر بررسی تاثیر پیشتیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانههای کنجد [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
عرب، خالد بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلمهای نانوبیوکامپوزیت امولسیونی بر پایۀ کربوکسیمتیلسلولز- نانو نقره [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 43-53]
عزیزی، سیده سعادت اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
عزیزی، محمدحسین اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
عطای صالحی، اسماعیل فرمولاسیون کیک بدون گلوتن و بررسی خواص کیفی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 57-70]
علی آبادی، مجید ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 87-105]
علیرضایی، نیلوفر بررسی تاثیر هیدروکلویید های اینولین و گوار بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و بافت نان قالبی به روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 119-129]
علیزاده خالد آباد، محمد تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 35-41]
علوی خوشحال، فاطمه بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum) [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 79-86]
غ
غلامی، زهرا مدل سازی اثر برشته کردن با مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانه هندوانه آجیلی و بهینه سازی آن [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 71-85]
ف
فرمانی، بیوک آقا بررسی اثر تیمار بتا-آمینوبوتیریک اسید از طریق افزایش تجمع نیتریک اکسید درونی و فعالسازی مسیر فنیلپروپانوئید بر کاهش پوسیدگی قارچی پس از برداشت میوه توت فرنگی و حفظ کیفیت تغذیهای آن [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 56-61]
فضلی بزاز، بی بی صدیقه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
ق
قلعه موسیانی، زهره بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-95]
قلعه موسیانی، زهره اثر عصاره های آبی ریحان و مرزه بر زنده مانـی لاکتوباسیلوس پاراکازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست پروبیوتیک [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 55-64]
قنبرزاده، بابک بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلمهای نانوبیوکامپوزیت امولسیونی بر پایۀ کربوکسیمتیلسلولز- نانو نقره [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 43-53]
قهرمانی، نازنین ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 119-128]
ک
کارگزاری، مینا اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
کارنما، پیوند جداسازی، شناسایی و توصیف باکتریهای اسید لاکتیک از فرآوردههای لبنی سنتی استان مازندران [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 21-25]
کاشانی نژاد، مهدی اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 103-113]
کاظم زاده پارسی، محمد جواد شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 63-74]
کدیورزاده، گلاره بررسی اثرات جایگزینی عصاره استویا و شیره انگور جهت تهیه و فرمولاسیون نان لایه ای تخمیری [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 31-41]
کریمی، شفق بررسی خواص فیزیکی و ضد میکروبی فیلمهای نانوبیوکامپوزیت امولسیونی بر پایۀ کربوکسیمتیلسلولز- نانو نقره [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 43-53]
کوهی کمالی، سارا اثر جایگزینی نشاسته اصلاح شده بعنوان بخشی از مغز گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ،ارگانولپتیک ،ویسکوزیته و ماندگاری کنسروخورش فسنجان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 97-108]
گ
گاراژیان، حجت ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 119-128]
گلی، محمد اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 23-31]
گوهری اردبیلی، اشرف مدلسازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشککن فروسرخ [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 151-160]
م
محبی، محبت بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
محبی، محبت تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 115-122]
محمدی، ادریس بررسی اثر بازدارندگی اسانس برگ رزماری بر قارچ بوتریتیس سینرا برای افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 1-10]
محمدی، مرتضی رابطه ارزش ویژه برند مبتنی بر دیدگاه مالی، مسئولیت پذیری اجتماعی و عملکرد در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 161-170]
محمدی، مریم اثر فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروساختار پودر عصاره مالت [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
مرتضایی نژاد، فروغ اثر عرق گشنیز، شوید و رازیانه برترکیبات فنولی و فعالیت آنتی اکسیدانی عسل تولید شده به روش پروسه و بیولوژیکی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 23-31]
مرتضوی، سیدعلی بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]
مرتضوی، سید علی بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
مرتضوی، سید علی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلمهای تهیه شده حاوی نانوذرات اکسید سیلیسیوم با پایه پلی ساکارید آرد سویا [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 47-55]
مرتضوی، سید علی بهینهسازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 137-149]
مرتضوی، علی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-95]
مستقیم، تکتم بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 11-24]
مصلحی شاد، مریم بررسی اثر پلاسمای تخلیه سد دی الکتریک تک قطبی در میکروب زدائی و کیفیت پودر سیر [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 109-117]
مظاهری، مصطفی بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 37-49]
معدنی پور، محمد مهدی بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 97-107]
مقدس کیا، احسان بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 65-77]
مقیمی، معصومه بهینهسازی فرایند استخراج روغن از دانههای گلرنگ با پیشتیمار مایکروویو و تخمین پارامترهای فرایند با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 107-118]
ملکی، منا تولید مربای رژیمی زنجبیلZingiber Officinale) ) با استفاده از صمغ بامیه و استویوزید [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 35-41]
مهدیان، ریحانه ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 119-136]
مهرشاد، ناصر آشکارسازی نواقص پوسته تخم مرغ با استفاده از مدل محاسباتی تشخیص برجستگی تصاویر مبتنی بر سیستم بینایی انسان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 15-21]
موسی یی پور، محبوبه مقایسه کیفیت فیله و ناگت تولیدی از ماهی تیلاپیای منجمد وارداتی (Oreochromis niloticus) با فیله و ناگت تیلاپیای پرورشی در ایران [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 137-150]
موگویی، رکسانا اندازه گیری و مقایسه فعالیت لیپاز، لیپواکسیژناز و فیتاز در کینوا و آمارانت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 1-7]
ن
ناطقی، لیلا بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 130-149]
نجاتیان، محمد خصوصیات رئولوژیک ژل نانوامولسیونی روغن آفتابگردان تهیه شده به وسیله همگن-ساز فراصوت [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 27-34]
نشاسته گیر، محمدحسین تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی [دوره 10، شماره 2، 1397، صفحه 115-122]
نصر، شقایق جداسازی، شناسایی و توصیف باکتریهای اسید لاکتیک از فرآوردههای لبنی سنتی استان مازندران [دوره 10، کنگره ساری-اردیبهشت 97، 1397، صفحه 21-25]
نصیر مسلم، نفیسه بررسی اثر ترکیبی عصاره ی هسته انگور، اسانس گزنه و لیکوپن بر کیفیت سوسیس فرانکفورتر [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 1-11]
نکته سنج اول، مهسا ارزیابی اثر عصارة برگ زیتون به عنوان ترکیب فراسودمند بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی آب گوجهفرنگی پالپدار [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 119-136]
نوری، لیلا بررسی تأثیر جایگزینی شربت ذرت با فروکتوز بالا بهجای ساکارز بر خصوصیات سوهان [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 109-118]
و
وحیدمقدم، فریده بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره آبی مرزنگوش و اثر آن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس پلانتاروم زیـر گونه پلانتاروم در ماست پروبیوتیک کم چرب [دوره 10، شماره 1، 1397، صفحه 85-95]
وظیفه دوست، محسن ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق [دوره 10، شماره 4، 1397، صفحه 87-105]
ه
هنرور، مسعود بررسی اثرات شیمیایی، میکروبی و حسی اضافه نمودن ملاس چغندرقند تصفیه شده با روش خاک بنتونیت به فرمولاسیون حلوا ارده [دوره 10، شماره 3، 1397، صفحه 73-83]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد