آذرهوش، خورشید بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 115-123]
آریان فر، اکرم کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 11-17]
آریان فر، اکرم بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 75-87]
آرمین، محمد بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
آقاجانی اینچه کیکانلو، ساناز بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 77-87]
ا
ابراهیمی، مریم ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 81-91]
ابوالفضلی اصفهانی، جواد مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
اجاق، سیدمهدی تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 111-122]
احمدزاده، ریحانه تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 48-61]
اخلاقی، هاشم ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 37-46]
اخلاقدوست، سمانه استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 146-161]
ایزدی، زهرا مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
استادزاده، محبوبه مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
استیری، سیدحسین بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 115-123]
استیری، سیدحسین بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 125-137]
استیری، سید حسین بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 51-59]
استیری، سید حسین تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
استیری، سید حسین بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 12-26]
استیری، سید حسین بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]
اسدی، غلامحسن بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 93-102]
اسماعیل زاده، احمد بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 35-40]
افشار، مهنوش تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 101-111]
الهامی راد، امیرحسین بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 133-146]
الهامی راد، امیرحسین بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
الهامی راد، امیر حسین بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 51-59]
الهامی راد، امیر حسین تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
الهامی راد، امیر حسین ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 37-46]
امینی، عطیه بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 59-73]
انتظاری، بهناز بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتیاکسیدانی و ماندگاری دونات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 27-40]
انصاری، سارا بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 93-102]
ب
باقری، سعید بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]
بخش آبادی، حمید ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجالهکانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمهصنعتی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]
بخش آبادی، حمید بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]
بخشآبادی، حمید بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
بصیری، علیرضا تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 101-111]
بقایی، هما ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 61-69]
بهنام نیک، علی بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 133-146]
بوژمهرانی، ابولفضل بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
پ
پدرام نیا، احمد بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
پروین نژاد، سلاله ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 31-40]
پزشکی نجف آبادی، اکرم حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 41-51]
پهلوانلو، ابوالفضل بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]
ت
توکلی پور، حمید امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 135-146]
توکلی پور، حمید بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 77-87]
توکلی کردلر، سهیل بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.) [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 25-35]
ج
جعفرپور، افشین استخراج و اندازه گیری همزمان رنگهای مصنوعی از نمونه های بستنی عرضه شده در بازار به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 146-161]
جلینی، محمد تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 1-11]
جنابی، محسن بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 51-59]
جوینده، حسین تأثیر ایزوله پروتئینی آبپنیر بر ویژگیهای فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیمچرب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 147-155]
ح
حجت الاسلامی، محمد تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 89-99]
حداد خداپرست، محمدحسین بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 133-146]
حداد خداپرست، محمد حسین ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 37-46]
حسنی، مریم تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
حسینی، ابراهیم بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 93-102]
حفیظ، محمد مسعود بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]
خ
خیابانی، آزاده بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 53-62]
خدایی، محمد جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 49-58]
خضری، محمد رضا بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 29-34]
خوری، عصمت بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 29-34]
خوش گیش، مارال بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]
د
دادخواه، آیدا ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 31-40]
دولت آبادی، زهرا بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
دولت آبادی، زهرا بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]
ر
رحمانی، انوشه بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصارهگیری گرم از مالت جو به روش برنامهریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]
رستمی، محمد بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
رشیدزاده، شیلان بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
رمضان، یوسف بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.) [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 25-35]
رهبری، رامین بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 41-47]
روشن، نادر تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 48-61]
ز
زمردی، شهین تاثیر انواع پیشتیمارها بر ویژگیهای رنگی و فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان خشک شده با هوای داغ [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 13-23]
زمردیان، علی تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 41-50]
س
سید النگی، سیده زهرا بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای بستر سیال و مایکروویو [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 129-141]
سردرودیان، مریم بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 75-87]
سعیدی فر، مهدی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره بادیان رومی (Pimpinella anisum ) در سیستم های روغنی و امولسیونی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 37-46]
سکوتی فر، رقیه ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 31-40]
سلطانی نژاد، شهلا جداسازی و شناسایی مولکولی انتروکوکوس فاسیوم سویه C2 تولید کننده باکتریوسین با طیف فعالیت ضدباکتریایی وسیع از لبنیات محلی زرند [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 49-58]
سلیمانی، فرهنگ بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصارهگیری گرم از مالت جو به روش برنامهریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]
ش
شاهین فر، ریحانه تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
شاهین فر، ریحانه بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 98-109]
شیخ الاسلامی، زهرا تأثیر پوره و کنسانتره آلو بعنوان افزودنی طبیعی بر خصوصیات فیزیکی، بافتی و حسی کیک اسفنجی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 1-11]
شیخ الاسلامی، زهرا بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 12-26]
شیخ الاسلامی، زهرا تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 1-11]
شرایعی، پروین تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 48-61]
شریعتمدار طهرانی، حسین بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-13]
شریف، علی بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 41-47]
شریفی، اکرم تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 69-76]
شریفی، اکرم بررسی امکان تولید ماست سین بیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس کازیی و فیبرحاصل از ساقه ی ریحان و شوید [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 1-13]
شریفی، اکرم بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتیاکسیدانی و ماندگاری دونات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 27-40]
شریفی، اکرم ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 61-69]
شریفی، اکرم بررسی تاثیرجایگزینی ساکاروز با دوشاب خرما لوی وحشی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات فنولی وویژگی های حسی، بافتی کلوچه فراسومدمند [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 115-123]
شریفی، اکرم بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 125-137]
شریفی، اکرم تاثیر میزان سبوس و رطوبت ورودی در فرآیند پخت اکستروژن بر برخی ویژگیهای پودر فوری بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 101-111]
شعبانپور، بهاره تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 111-122]
شهیدی، سید احمد مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
شهیدی، مصطفی بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]
شهیدی نوقابی، مصطفی تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
شواخی، فروغ ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم لاکتیس و تاثیر آنها بر خواص فیزیکی شیمیایی آب سیب [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 31-40]
ص
صادقی، بلال ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 81-91]
صادقی، علیرضا ارزیابی زمان ماندگاری و خصوصیات حسّی نان باگت غنی شده با خمیرترش آرد کامل جو و پوره کدو مسمّا [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 81-91]
صادقی ماهونک، علیرضا بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
صفری، فرزانه بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای بستر سیال و مایکروویو [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 129-141]
ض
ضیائی فر، امان محمد مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
ط
طاهری، محمد بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصارهگیری گرم از مالت جو به روش برنامهریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]
ع
عالمی، هادی بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای بستر سیال و مایکروویو [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 129-141]
عباسی، هاجر بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 105-117]
عباسی، هاجر بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 59-73]
عبدالهیان نوقابی، محمد بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.) [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 25-35]
عبداله زاده، ابوالقاسم بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 89-97]
علی محمدی، لیلا بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 105-117]
عیوض زاده، اورنگ تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 89-99]
ف
فاضل، محمد بررسی تأثیر پوست انار، صمغ زانتان و آنزیم همیسلولاز بر خصوصیات کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 59-73]
فاطمیان، حامد امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 135-146]
فتح ابادی، ارزو امکان باز استفاده از محلول اسمزی در فرآیند آبگیری اسمزی سیب زرد لبنانی و بررسی ویژگی های کیفی محصول [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 135-146]
فدوی، قاسم بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]
فرجی، علیرضا بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 119-128]
فرحبخش، ایمان بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 53-62]
فرحناکی، عسگر بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 93-102]
فیروزی، رحیم بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]
ق
قیافه داوودی، مهدی تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 1-11]
قدس ولی، علیرضا ارزیابی خصوصیات عملکردی ایزوله پروتئینی تولیدی ازکنجالهکانولا به روش فراپالایش در مقیاس نیمهصنعتی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 123-131]
ک
کاراژیان، حجت بررسی اثر عصاره چوبک بر خواص آنتیاکسیدانی و ماندگاری دونات [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 27-40]
کردجزی، معظمه تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 111-122]
کشانی، مینا بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 119-128]
کشاورز، زهرا کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 11-17]
کیومرثی، مریم بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]
گ
گرایلی، زهرا ارزیابی استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی عصاره شقاقل تحت پیش تیمار فراصوت و حلال های ترکیبی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 61-69]
مجتهدی زنجیرآباد، معصومه تاثیر انواع پیشتیمارها بر ویژگیهای رنگی و فیزیکوشیمیایی برشهای بادمجان خشک شده با هوای داغ [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 13-23]
محبی، محبت مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
محمدی، مریم حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 41-51]
محمدی ثانی، علی بررسی میزان الودگی و تعیین الگوی حساسیت و مقاومت انتی بیوتیکی کلی فرم های جداشده از فراورده های لبنی و گوشتی [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 29-34]
محمدی ثانی، علی بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 35-40]
محمدی ثانی، علی بررسی خواص ضد میکروبی نانوسیال برپایه اسانس زیره سبز(CUMINUM CYMINUM) و اکسید روی (ZNO) [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 53-62]
محمدی ثانی، علی تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 97-103]
محمد حسینی، مجید تأثیر ترکیبات مختلف دیواره بر خصوصیات ریزکپسولهای حاصل از ریزپوشانی روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) به روش خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 103-114]
محمدی نافچی، عبدالرضا بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیبزمینی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 87-96]
مختاریان، محسن بررسی ویژگیهای کیفی و میکروبیولوژیکی آویشن شیرازی تحت تیمار پرتودهی [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 77-87]
مختاریان، محسن بررسی تأثیر پیش تیمارهای اتیل اولئات و فراصوت بر برخی ویژگیهای کیفی بامیه خشک شده به روش مادون قرمز [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 1-19]
مرادی، مهدی تعیین و اعتبارسنجی ضریب انتشار رطوبتی دانه گیاه زیره سبز طی فرایند خشک شدن به روش لایه نازک [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 41-50]
مرتضوی، سید علی مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
مرتضوی، سید علی تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 69-76]
مرتضوی، سید علی بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 71-80]
مرتضوی، سید علی بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 123-133]
میرزائی، سیده مرضیه تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 97-103]
مشعشعی، سید علی بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 119-128]
معتمدزادگان، علی مدلسازی جذب روغن طی فرایند سرخ کردن عمیق رشته خوشکار: مقایسه سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلأ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 19-27]
مفتون آزاد، ندا بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 93-102]
مقیمی، معصومه بررسی تأثیر زمان و توان ریزموج بر میزان ترکیبات فنلی، پایداری اکسایشی و برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گلرنگ [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 113-121]
ملا احمد زاده دستجردی، گلناز تأثیر افزودن صمغ دانههای ریحان و شاهی بر روی میزان چربی و pH کیک بدون گلوتن حاوی آرد برنج [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 69-76]
میلانی، الناز تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 48-61]
ملکی خوشنود، مریم بهینه یابی فرایند تولید پودر عصاره هل تولیدی با امواج فراصوت به روش سطح پاسخ [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 35-40]
ملکی کهکی، علیرضا بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصارهگیری گرم از مالت جو به روش برنامهریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]
منافی، صاحبعلی بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیبزمینی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 87-96]
مهدوی، وحیده بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]
مهدوی میقان، نسیم بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و پارامترهای معادلات رشد میکروبی بایوکامپوزیت نشاسته سیبزمینی [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 87-96]
ن
نیازمند، راضیه کاهش مقدار آکریلآمید و جذب روغن برشهای سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر همزمان پوششدهی و قدرت آنتی اکسیدانی روغن کنجد [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 11-17]
ناطقی، لیلا بررسی مهمترین متغییرهای موثر در فرایند صنعتی عصارهگیری گرم از مالت جو به روش برنامهریزی حرارتی [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 15-26]
ناطقی، لیلا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 27-39]
ناطقی، لیلا تاثیر استفاده از هیدروکلوئید کربوکسی متیل سلولز و امولسیفایر دی استیل تارتاریک اسید بر خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و ماندگاری نان تست غنی شده با آرد لوبیاچیتی و نخود [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 41-59]
ندیمی، افسانه تاثیر آماده سازی اولیه و زمان نگهداری در فریزر روی پارامترهای کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 111-122]
نصیرپور، علی مدلسازی پراکنده شدن ذرات فیتواسترول در امولسیون روغن/آب با استفاده از شبکه عصبی و رگرسیون چند متغیره [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
نصیری محلاتی، مهدی بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 41-47]
نعمت شاهی، محمد مهدی بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1396، صفحه 133-146]
نوربخش، رویا بررسی باقیمانده و دوره کارنس آفتکش کارباریل بر روی محصول کاهو در ایران [دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، 1396، صفحه 63-68]
و
وریدی، محمد جواد بررسی عملکرد تصفیه بیولوژیکی و تاثیر زمان های ازن زنی بر پس آب مجتمع صنعتی گوشت مشهد [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 41-47]
ه
هراتی فرزقی، مهدی بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 125-137]
همت زاده دستگردی، سینوش تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان [دوره 9، شماره 4، 1396، صفحه 89-99]
ی
یگانه زاد، سمیرا بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پریبیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول [دوره 9، شماره 3، 1396، صفحه 73-86]
یوسف زاده ثانی، سپیده بررسی اثر افزودن صمغ های دانه ریحان و زانتان و تیمار فراصوت بر میزان جذب روغن و خواص کیفی ناگت مرغ [دوره 9، شماره 1، 1396، صفحه 71-80]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد