آ
-
آذرپژوه، الهام
بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
-
آریایی، پیمان
بررسی مقایسهای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]
-
آرمین، محمد
تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]
ا
-
احمدی کمازانی، ندا
استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]
-
اسماعیلی، مهرو
بررسی مقایسهای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]
-
اقحوانی شجری، سمیه
تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
-
الهامی راد، امیرحسین
تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]
-
الهامی راد، امیر حسین
بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
-
امیری، صدیقه
استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]
ب
-
بهمدی، هما
تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 15-1]
پ
-
پدرام نیا، احمد
بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
-
پردیس کیان، صدیقه
تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 15-1]
-
پریشانی، الهه
استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]
-
پورابراهیم، نسیم
تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]
ت
-
تاج الدین، بهجت
تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 15-1]
ج
-
جعفری راد، سارا
تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]
-
جوادیان، سید روح الله
بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]
چ
-
چوبکار، نسرین
ارزیابی عصاره گیاه پونهکوهیMentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگیهای میکروبی سوسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 129-117]
ح
-
حبیبی نجفی، محمد باقر
تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
خ
-
خادمی شورمستی، داریوش
تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]
د
-
دستان، لیلا
استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]
ر
-
رادی، محسن
استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتابگردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]
-
روزبه نصیرایی، لیلا
بررسی مقایسهای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]
س
-
سجادی، علیرضا
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]
-
سیدالنگی، سیده زهرا
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
-
سرحدی، حمید
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]
-
سلطانی، مصطفی
تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کمچرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]
ش
-
شاه حسینی، سید رسول
بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]
-
شرایعی، پروین
بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
-
شریفی، اکرم
فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]
-
شریفی، اکرم
تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 29-15]
-
شهیدی، سید احمد
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
ص
-
صفری، رضا
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
-
صفری، رضا
بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]
-
صفرزائی، عبدالواحد
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]
ع
-
عسن افشار، سودابه
تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتیاکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]
غ
-
غریبی تهرانی، مهرانوش
بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
ق
-
قربانی حسن سرایی، آزاده
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
-
قوامی، مهرداد
استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]
گ
-
گنجی جامه شورانی، شیوا
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
م
-
محمدی، سوده
تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کمچرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]
-
محمدی ثانی، علی
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
-
مدنی، عادله
ارزیابی عصاره گیاه پونهکوهیMentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگیهای میکروبی سوسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 129-117]
-
معتمدزادگان، علی
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
-
مقیمانی، ماندانا
فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]
-
مهاجر، فرشته
تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 29-15]
-
مهدیان، الهام
بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
-
مهدی پور دامیری، غلامرضا
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
-
مهرجو، نیلوفر
تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کمچرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]
ی
-
یاورمنش، مسعود
تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
-
یوسف پور، مریم
بررسی مقایسهای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد