نمایه نویسندگان

آ

  • آذرپژوه، الهام بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
  • آریایی، پیمان بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]
  • آرمین، محمد تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]

ا

  • احمدی کمازانی، ندا استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]
  • اسماعیلی، مهرو بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]
  • اقحوانی شجری، سمیه تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
  • الهامی راد، امیرحسین تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]
  • الهامی راد، امیر حسین بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
  • امیری، صدیقه استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]

ب

  • بهمدی، هما تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 15-1]

پ

  • پدرام نیا، احمد بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
  • پردیس کیان، صدیقه تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 15-1]
  • پریشانی، الهه استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]
  • پورابراهیم، نسیم تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]

ت

  • تاج الدین، بهجت تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 15-1]

ج

  • جعفری راد، سارا تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]
  • جوادیان، سید روح الله بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]

چ

  • چوبکار، نسرین ارزیابی عصاره گیاه پونه‌کوهیMentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگی‌های میکروبی سوسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 129-117]

ح

  • حبیبی نجفی، محمد باقر تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]

خ

  • خادمی شورمستی، داریوش تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیله مرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 169-157]

د

  • دستان، لیلا استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]

ر

  • رادی، محسن استفاده از سامانه میکروامولسیونی برای افزودن عصاره آبی پوست انار به عنوان یک منبع ضداکسایشی به روغن آفتاب‌گردان [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 30-17]
  • روزبه نصیرایی، لیلا بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]

س

  • سجادی، علیرضا خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]
  • سیدالنگی، سیده زهرا بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
  • سرحدی، حمید خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]
  • سلطانی، مصطفی تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم‌چرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]

ش

  • شاه حسینی، سید رسول بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]
  • شرایعی، پروین بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]
  • شریفی، اکرم فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]
  • شریفی، اکرم تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 29-15]
  • شهیدی، سید احمد ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]

ص

  • صفری، رضا ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
  • صفری، رضا بررسی خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده امعاء و احشاء ماهی بیاح (Liza abu) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 155-143]
  • صفرزائی، عبدالواحد خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی یک نوع فیلم فعال بر پایه کیتوزان و اسانس باریجه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 76-61]

ع

  • عسن افشار، سودابه تاثیر روش استخراج به کمک فراصوت بر میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گل محمدی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 14-1]

غ

  • غریبی تهرانی، مهرانوش بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-41]

ق

  • قربانی حسن سرایی، آزاده ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
  • قوامی، مهرداد استخراج عصاره آنتی اکسیدانی دانه جو دو سر (.Avena sativa L) توسط اولتراسوند و ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در تالو [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 48-31]

گ

م

  • محمدی، سوده تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم‌چرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]
  • محمدی ثانی، علی بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
  • مدنی، عادله ارزیابی عصاره گیاه پونه‌کوهیMentha pulegium و ورکوآز بومی ایران Allium sativum controversum بر ویژگی‌های میکروبی سوسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 129-117]
  • معتمدزادگان، علی ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
  • مقیمانی، ماندانا فرمولاسیون ماءالشعیر ریواس و بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن طی دوره نگهداری [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 39-31]
  • مهاجر، فرشته تاثیر جایگزینی ساکارز با شربت ذرت حاوی فروکتوز بالا روی خواص بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 29-15]
  • مهدیان، الهام بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده شاهدانه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 101-91]
  • مهدی پور دامیری، غلامرضا ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی کلروفیل استخراج شده از گیاه شبدر ایرانی (Trifolium resupinatum L.) [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 142-131]
  • مهرجو، نیلوفر تأثیر استفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم‌چرب [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 116-103]

ی

  • یاورمنش، مسعود تأثیر فرآیند تولید پنیر سفید ایرانی در تفکیک و زنده مانی ویروس های روده ای در دلمه و آب پنیر با استفاده از باکتریوفاژ MS2 [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 58-49]
  • یوسف پور، مریم بررسی مقایسه‌ای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی پوشش و نانو پوشش ترکیبی کیتوزان-صمغ دانه شاهی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 89-77]