نمایه نویسندگان

آ

  • آریایی، پیمان استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 25-11]
  • آریایی، پیمان تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 49-33]
  • آزادفر، الهام بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 47-29]
  • آصفی، نارملا تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 84-71]
  • آصفی، نارملا مقایسه اثر خشک کردن همرفت و تحت خلاء بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی لواشک زغال‌اخته‌ی فرموله شده [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 107-95]
  • آقاجانی، عبدالرضا بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 80-63]
  • آقاجانی، عبد الرضا پیش‌گویی فعالیت رادیکال‌گیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصاره‌های هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 120-101]
  • آقاجانی، عبد الرضا ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 67-51]
  • آقاخانی، علی تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین گندم با به کارگیری باکتری های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 81-69]

ا

  • ابراهیمی، ندا تاثیر زمان مایکروویو و نوع اسید بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین متوکسیل پایین استخراج شده از میوه "به" [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 84-71]
  • ابراهیمی ملاطی، علی ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 156-141]
  • احمدی، محمد تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 40-27]
  • احمدی، محمد تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 49-33]
  • استیری، سیدحسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 47-29]
  • اشرفی یورقانلو، رقیه ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 31-19]
  • اطهری، مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 47-29]
  • اعلمی، مهران تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 108-93]
  • افشار مقدم، محمد رضا کاربرد روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی، کوپل‌شده به کروماتوگرافی‌گازی به‌منظور اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 90-79]
  • الهامی راد، امیر حسین تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 17-1]
  • الهامی راد، امیر حسین ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 11-1]
  • امیری حسینی، سارا بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 52-41]
  • انصاری، سارا تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-123]
  • اولیایی، احمد رضا مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 129-121]

ب

  • باشی، عباس بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 141-131]
  • بحری، بهرام تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-123]
  • بشارتی، زهرا اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 78-65]
  • بشیری، پرویز بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 80-63]
  • بصیری، شادی تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 62-49]
  • بوژمهرانی، ابولفضل مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 91-81]

پ

  • پاینده، خوشناز ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 152-144]
  • پدرام نیا، احمد بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 47-29]
  • پدرام نیا، احمد ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 67-51]
  • پیراوی، زهرا ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 156-141]
  • پرندوارمنش، منیره مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 129-121]
  • پورعاشوری، پرستو اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 78-65]
  • پورفرزاد، امیر ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 156-141]

ج

  • جاهد، عیسی بررسی ویژگی های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول های گیاه چای سفید [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 176-163]
  • جعفرپور، درنوش ارزیابی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی سس مایونز کم چرب [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 100-85]
  • جعفرپور، درنوش تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 157-143]
  • جلالی، مهدی تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 17-1]
  • جلالوند، پگاه بررسی تأثیر مقادیر مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 146-133]
  • جلیلی، سحر مقاسیه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 28-13]

چ

  • چرمچیان لنگرودی، مهدی استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 25-11]

ح

  • حاجی رستملو، بهاره مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 91-81]
  • حاجی زاده، مرجان تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-123]
  • حبیبی، نادر بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی کیتوزان و نانوذره کیتوزان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی بادام زمینی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 52-41]
  • حداد خدا پرست، محمد حسین تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 17-1]
  • حسینی خصال، معصومه مقایسه اثر خشک کردن همرفت و تحت خلاء بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی لواشک زغال‌اخته‌ی فرموله شده [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 107-95]
  • حقایق، غلامحسین مدل‏سازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بسته‏بندی اتمفسر اصلاح شده [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 166-153]
  • حقیقی، مریم تاثیر پوشش دهی ماهی قزل آلا با عصاره های چای، کیتوزان، و چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 32-19]
  • حقیقت خواجوی، شبنم بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilusfrisiikutum) به روش هیدرولیز آنزیمی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 132-121]
  • حمزه، شبنم تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 40-27]

خ

  • خادمی شورمستی، داریوش تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 121-107]
  • خاقانی، رقیه مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 161-147]
  • خمیری، مرتضی تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 108-93]
  • خندقی، جلیل کاربرد روش میکرواستخراج مایع-مایع پخشی مبتنی بر تمرکزسازی سرمایشی، کوپل‌شده به کروماتوگرافی‌گازی به‌منظور اندازه‌گیری تعدادی از آفت‌کش‌های ارگانوفسفره در نمونه‌های آب‌میوه [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 90-79]

د

  • داوری، فاطمه شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 69-55]
  • دیدار، راضیه تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 157-143]
  • دیدار، زهره بررسی ویژگی های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول های گیاه چای سفید [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 176-163]
  • دلفان، پریسا ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 11-1]
  • دیوان خسروشاهی، احسان تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین گندم با به کارگیری باکتری های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 81-69]

ر

  • رحیمی، ابراهیم بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 123-109]
  • رضایی سرشت، اسماعیل مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 129-121]
  • رضایی سرشت، حسن مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 129-121]
  • رضایی سوادکوهی، نگین استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 25-11]
  • رضائی، کرامت الله ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 156-141]
  • رضوی، سید محمد علی اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 140-125]
  • رضوی، سید هادی تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین گندم با به کارگیری باکتری های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 81-69]
  • رگینستین، جو مک تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 40-27]
  • رنجبر، منیره مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 63-53]
  • روفه گری نژاد، لیلا ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 31-19]
  • رئیسی، مجتبی غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 106-91]

ز

  • زاوه زاد، نفیسه مدل‏سازی نرخ تنفس پرتقال رقم والنسیا حاوی پوشش اسانس آویشن شیرازی به منظور طراحی سیستم بسته‏بندی اتمفسر اصلاح شده [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 166-153]

س

  • سید النگی، سیده زهرا اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی های عملکردی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن-گیری شده زیره سیاه (Bunium persicum Bioss) [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 94-83]
  • سرحدی، حمید بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 184-173]
  • سعیدی اصل، محمد رضا ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 67-51]
  • سنجری، سمیه بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 184-173]
  • سنگ سفیدی، محجوبه بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 42-33]

ش

  • شاکر اردکانی، احمد بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 9-1]
  • شاکریان، امیر بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 123-109]
  • شاهی، زهرا اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی های عملکردی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن-گیری شده زیره سیاه (Bunium persicum Bioss) [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 94-83]
  • شیخ الاسلامی، زهرا تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 17-1]
  • شرافتی چالشتری، رضا بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 123-109]
  • شریفی، اکرم بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-1]
  • شریفی سلطانی، مهدی تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 49-33]
  • شیرمحمدی، مجید تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 108-93]
  • شعایی، سونا بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 120-109]
  • شعبان پور، بهاره اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 78-65]
  • شفافی زنوزیان، مسعود ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 11-1]
  • شکری تومتری، سارا تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 49-33]
  • شهاب لواسانی، علیرضا بررسی تأثیر مقادیر مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 146-133]
  • شهبازی، سمیه بررسی ویژگی های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول های گیاه چای سفید [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 176-163]
  • شهیدی، سید احمد تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 40-27]
  • شهدادی، فاطمه بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 184-173]
  • شهیدی نوقابی، مصطفی بررسی ویژگی های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول های گیاه چای سفید [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 176-163]

ص

  • صادقی ماهونک، علیرضا غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 106-91]
  • صفری، رضا بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilusfrisiikutum) به روش هیدرولیز آنزیمی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 132-121]

ط

  • طباطبایی یزدی، فریده پیش‌گویی فعالیت رادیکال‌گیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصاره‌های هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 120-101]

ع

  • عربی، معالم مقاسیه عملکرد ویتامین (ث) و بوتیل هیدروکسی آنیزول بر کنترل شاخص های فساد چربی در فیله ماهی دریایی ( Diagramma pictum) درطول دوره انجماد(18ċ-) به مدت 4 ماه [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 28-13]
  • عطای صالحی، اسماعیل بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 120-109]
  • علیزاده، آیناز ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 31-19]
  • علینقیان، مریم مقایسه ترکیبات زیست فعال چای سیاه، سبز و سفید ایرانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 63-53]
  • عمارلو، علی بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-1]
  • عیوض زاده، اورنگ بررسی تأثیر مقادیر مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 146-133]

ف

  • فتحی مقدم، الهام بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 123-109]
  • فرجی، علیرضا بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 172-157]

ق

  • قناد، ترگل بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 172-157]

ک

  • کاراژیان، حجت بررسی تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 141-131]
  • کاشانی نژاد، مرتضی اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 140-125]
  • کیانی، حسین تولید پودر تخمیری و پروبیوتیک غیرلبنی برپایه جنین گندم با به کارگیری باکتری های لاکتیکی اسیدوفیلوس و پلانتاروم [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 81-69]
  • کاوه، شیما غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 106-91]
  • کریمی، روح الله ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 156-141]
  • کریمی، مهدی تأثیرآرد ذرت پیش‌ژلاتینه شده با مایکروویو بر ویژگی‌های بافتی و حسی نان قالبی بدون گلوتن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 17-1]
  • کرمانی، مهدی ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 67-51]
  • کرمی رباطی، فائزه بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 9-1]
  • کزازی، علی بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 54-43]

گ

  • گلی، محمد بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 171-159]
  • گوشه، محی الدین ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 152-144]

م

  • مرادی، بینا بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه چویل (Ferulago angulate) بر خواص شیمیایی و پایدارسازی حرارتی روغن آفتابگردان [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 80-63]
  • مرتضوی، سید علی پیش‌گویی فعالیت رادیکال‌گیرندگی، شمارش آغازگرها و خواص حسی ماست پروبیوتیک حاوی عصاره‌های هیدروالکلی اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل با شبکه عصبی مصنوعی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 120-101]
  • مرتضوی، علی ارزیابی ترکیبات فنولی و فعالیت مهارکنندگی رادیکال‌های آزاد عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس حاصل از روش‌های مختلف استخراج [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 11-1]
  • میرچولی، عبدالرضا بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 42-33]
  • میرزایی، فرهاد ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 67-51]
  • مصلحی شاد، مریم بررسی خصوصیات فیزیکی-شیمیایی، میکروبی و حسی آب آشامیدنی قلیایی حاوی اسانس طبیعی دارچین به عنوان جایگزین ازن [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 54-43]
  • معتمدزادگان، علی تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 40-27]
  • مقصودلو، یحیی تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 108-93]
  • ملک یار، معصومه ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 31-19]
  • منیرنژاد، سپیده مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 161-147]
  • مهدوی، بهنام مقایسه ترکیبات عمده و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ریشه هفت‌بند ژاپنی (Polygonum cuspidatum) با ریشه هفت‌بند افغانی (Polygonum afghanicum) [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 129-121]
  • موسوی مورد غفاری، سید مهران ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 152-144]

ن

  • نجفیان، لیلا اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی های عملکردی پروتئین های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن-گیری شده زیره سیاه (Bunium persicum Bioss) [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 94-83]
  • نجف نجفی، مسعود بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 120-109]
  • نیری، هاشم شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 69-55]
  • نعمت شاهی، محمد مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ گیاه کرچک( Ricinus communis) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 47-29]
  • نقی پور، فریبا بررسی تأثیر جایگزینی تخم ‏مرغ با کنجاله ارده و امولسیفایر لستین بر خصوصیات کمی و کیفی کیک کم ‏کلسترول فراسودمند [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 172-157]
  • نقوی، نفیسه سادات شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 69-55]
  • نوری، مرجان مقایسه برخی ویژگی‌های بیولوژیک عسل‌های تولیدی مناطق دماوند و ایذه با بکارگیری تصاویر ماهواره‌ای جهت پایش گونه‌های گون و آویشن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 161-147]
  • نوروزی چاکلی، مریم بررسی خواص عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده اندرونه ماهی سفید(Rutilusfrisiikutum) به روش هیدرولیز آنزیمی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 132-121]

و

  • وظیفه دوست، محسن مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 91-81]
  • وظیفه دوست، محسن بررسی ویژگی های شکلات تلخ حاوی عصاره و میکروکپسول های گیاه چای سفید [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 176-163]

ه

  • هاشمی دولابی، فاطمه سادات تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 121-107]
  • هفت برادران اصفهانی، مریم بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 171-159]
  • هوشمند دلیر، موسی الرضا بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 42-33]

ی

  • یزدان پناه، صدیقه تاثیر پوشش دهی ماهی قزل آلا با عصاره های چای، کیتوزان، و چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی آن [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 32-19]