آذرپژوه، الهام بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 51-41]
آریایی، پیمان تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 145-133]
آزادمرد دمیرچی، صدیف بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 95-83]
آصفی، نارملا تاثیر فراصوت و آنزیم بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 93-79]
آقاجانی، عبدالرضا مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
ا
ابراهیمی، آناهیتا تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-101]
اجاق، سید مهدی تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 81-65]
اخلاقی فیض اباد، سید هاشم سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
استیری، سید حسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-15]
اسماعیلی دارابی، راحله تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانوسلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 87-75]
افشاری، حامد تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانوسلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 87-75]
الهامی، امیر حسین بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 51-41]
الهامی راد، امیر حسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-15]
امت محمدی، الهام بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 64-53]
امیدوار لنگرودی، لیلا بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 29-13]
امینی فرد، محمد حسین تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 11-1]
ب
بابایی، آرش ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
بیات، حسن تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 11-1]
بیرقی طوسی، شهرام استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
بی مکر، ماندانا امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 118-107]
بی مکر، ماندانا تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 170-159]
بهبهانی، لیلا تاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 107-97]
بهرام، سمیه مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 80-69]
بهرامی، سپیده تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-101]
بهزاد، خلیل بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
پ
پاینده، خوشناز بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 157-147]
پورمحمدی، اوشا بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 11-1]
ت
تجلی طهرانی، هنگامه بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 147-131]
توکلی پور، حمید مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 68-53]
توکمه چی، امیر آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 172-161]
ج
جعفرپور، درنوش بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 174-163]
جعفری زاده مالمیری، هدی بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 95-83]
جعفرزاده مقدم، مریم آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 172-161]
چ
چاجی، حسین مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 68-53]
چرمچیان لنگرودی، مهدی تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 145-133]
ح
حامدی، جواد جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 73-65]
حبیبی اصل، جعفر تاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 107-97]
حداد خداپرست، محمد حسین بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
حزباوی، عیسی مدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 98-89]
حسنی، شیرین تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 81-65]
حسنی، مریم تأثیر فرآیندهای انجماد- انجمادزدایی و خشک کردن انجمادی- رهیدراسیون بر پایداری فیزیکی نانولیپوزوم های حامل پپتیدهای زیست فعال [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 81-65]
حسینی، طیبه السادات بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 29-13]
حسینی قابوس، سید حسین بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی حاوی پودر کدوحلوایی و صمغ دانه ریحان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 11-1]
حصاری، جواد بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 95-83]
حقایق، غلامحسین بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 129-119]
حقیقت، ستاره جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 73-65]
خانی، مجید بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 64-53]
خراسانیان، فوژان تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 41-31]
خمیری، مرتضی قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 39-27]
خوشخو، ژاله بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 154-143]
د
داشی پور، علیرضا شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 50-31]
ر
رحیمی، ابراهیم بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 120-109]
رشیدی، حسن تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 41-31]
رشیدایی آبندانسری، سیده سلیمه تاثیر عصاره آزاد و ریزپوشانی شده گیاه رزماری بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری گوشت طی دوره نگهداری [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 145-133]
رضایی درزیکلا، فاطمه آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 172-161]
رضوی، سید محمد علی بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
روفه گری نژاد، لیلا بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 25-15]
ز
زاوه زاد، نفیسه بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگیهای بافتی و حسی اشترودل تخمیری )بر پایه آرد سیب زمینی-برنج( [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 129-119]
س
سادات سجادی، مهسا بهینه سازی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی فیله ماهی قزل آلا حاوی عصاره ضایعات انار [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 154-143]
سیامک، فاطمه بررسی تاثیر استفاده از صمغ کنجاک به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 174-163]
سید احمدی ممقانی، میر هاشم تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 39-27]
سیدی منصور، سپیدار بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 25-15]
سرحدی، حمید شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 50-31]
سعیدی اصل، محمد رضا مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
سلطانی، مریم بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 142-135]
ش
شاکریان، امیر بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 120-109]
شیخی، زینب تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 170-159]
شرایعی، پروین مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 68-53]
شرافتی چالشتری، رضا بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 120-109]
شریعتی نیا، ساجده جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک بومی مولد ترکیبات ضدمیکربی از فرآورده های لبنی کرمانشاه، ایران [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 73-65]
شفافی زنوزیان، مسعود مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
شهبازی، فیض اله مدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 98-89]
شهیدی، فخری بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 51-41]
شهیدی مقدم، حمید سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
شهیدی نوقابی، مصطفی بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
شهسواری، شاداب طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 106-95]
ص
صادقی ماهونک، علیرضا بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-63]
صالحی پور، فریده استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
صدیقی، زهرا مطالعه اثر رنگدانه جدا شده از باکتری سراشیا Serratia marcescens بر کیفیت و عمر ماندگاری ماهی کپور (Cyprinus carpio) در شرایط یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 80-69]
صفری، امید ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
صفرزائی، عبدالواحد شرایط بهینه استخراج الکلی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برگ و ریشه گیاه کبر به روش فراصوت [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 50-31]
ط
طباطبایی یزدی، فریده مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
ع
عبدالھیان نوقابی، محمد تولید نانوکامپوزیت پلیاتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-101]
عزیزی، آذرخش تاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 107-97]
عطار، حسین طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 106-95]
عطای صالحی، اسماعیل بررسی ویژگی های ساختاری و ضد باکتریایی پوشش خوراکی کامپوزیت زئین/نانوکیتین [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 142-135]
علی اصل خیابانی، آرزو بررسی تاثیر انواع روش های فرآوری بر میزان نیتریت و نیترات موجود در سیب زمینی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 25-15]
علی پور، ایسان تاثیر فراصوت و آنزیم بری بر خصوصیات فیزیکی وشیمیایی کدوی سرخ شده با روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 93-79]
علیرضایی نقندر، مرتضی تعیین میزان و مقایسه ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از اندامهای مختلف گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel.) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 11-1]
علیزاده، آیناز تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 39-27]
علی محمدی، فاطمه ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 159-149]
ف
فرجی، علیرضا بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 147-131]
فرجی، علیرضا بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 170-155]
فصیح نیا، سیده هما تولید و بررسی برخی از ویژگی های فیزیکی و شیمیایی آب هویج سینبیوتیک تخمیری با لاکتوباسیلوس کازئی و لاکتوباسیلوس پلانتاروم و بررسی میزان ماندگاری آنها [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 39-27]
فیضی، جواد بررسی حفظ خواص فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی نوشیدنی انار و زرشک و مخلوط این دو طی مدت نگهداری یکماهه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 64-53]
فیضی، جواد بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
ق
قره خانی، مهدی بهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 133-119]
قره یخه، سپیده بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 51-41]
قطبی، معصومه بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 29-13]
قنواتی، میثم بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 157-147]
ک
کاوه، شیما بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-63]
کرمی، بابک بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 185-177]
کلباسی اشتری، احمد مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 68-53]
کوشکی، وحید ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
گ
گرایلی، زینب بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی نوشیدنی پرتقالی غنیسازی شده با ژل آلوئهورا [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 77-63]
گلی، محمد بهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 63-51]
گیلانی، عبدالعلی تاثیر نیمپز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آنها [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 107-97]
گلی موحد، غلامعلی استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
گنجلو، علی امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 118-107]
گنجلو، علی تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 170-159]
ل
لسان خوش منفرد، رسول تاثیر بستهبندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-نانوسلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 87-75]
م
مالکی، محمد بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 51-41]
مجیدی، اعظم طراحی و فرمولاسیون اسانس نانوکپسوله شده گیاه ترخون با استفاده از پوشش اینولین و بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 106-95]
محبی، محبت استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
محبوبی بروجنی، هاجر بهینهسازی فرمولاسیون سس مایونز با استفاده از شیر کنجاله پسته به عنوان جایگزین زرده تخممرغ در سطوح مختلف صمغهای زانتان و گوار به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 63-51]
محمدی آراسته، حسن بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 131-117]
محمدی ثانی، علی بررسی تاثیر تخلیص آنزیمی بر ویژگیهای رئولوژیکی صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 117-99]
محمدی روزبهانی، مریم بررسی غلظت فلزات سنگین سرب، نیکل، آرسنیک و کادمیوم در خاک، سبزیجات جعفری و شوید پایین دست رودخانه کارون [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 157-147]
محمودی، ماندانا قابلیت تخمیر و فعالیت پروتئولیتیکی لاکتیک اسید باکتریها در شیر و مقایسه فعالیت ضدقارچی لاکتیک اسید باکتریها در شیر پس چرخ و MRS مایع [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 39-27]
مرادی، یزدان بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 185-177]
مرادی، مهسا بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 170-155]
مرتضوی، سید علی مقایسه تأثیر عصاره ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس و گیاه چویل (Ferulago angulata) بر زندهمانی لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس،pH، آباندازی و پارامترهای رنگی در ماستفراسودمند [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 61-43]
میرچولی برازق، عبدالرضا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 131-117]
مشعشعی، سید علی بررسی خصوصیات کیفی کیک روغنی با چربی و قند کاهش یافته با استفاده از صمغ چرخک ، فیبر بامبو و سوکرالوز [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 147-131]
مصطفی زاده، بهنام بهینهسازی تولید نان بروتچن بدون گلوتن بر پایه ذرت حاوی آرد عدس و موسیلاژ بهدانه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 133-119]
مطلبی، عباسعلی بررسی اثرات انجماد کند و سریع بر روی اسیدهای چرب و بار میکروبی فیله ماهی تیلاپیا نیلی (Oreochromis niloticus) [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 185-177]
منافی دیزج یکان، مهناز بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 95-83]
مهربان سنگ آتش، معصومه ارزیابی عملکرد ریزپوشانی به همراه عصارههای گیاهی بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در طی مدت نگهداری در آب میوه [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 13-1]
مهرشاد، محمد سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
موسوی، سید ابوالفضل سنتز سبز نانوذرات نقره حاصل از عصاره آبی زنیان (Trachyspermum ammi L.) و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی آن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 25-13]
موسوی نژاد، سید خدارحم بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 120-109]
ناصری، حیدر مدلسازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 98-89]
ناطقی، لیلا بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 51-41]
ناطقی، لیلا اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 99-81]
نجف نجفی، مسعود تعیین ویژگی های شیمیایی،فیزیکی و حسی پودر کشک فراسودمند حاصل از اختلاط ماست و عصاره بذر کتان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 41-31]
نعمت شاهی، محمد مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-15]
نعمت شاهی، نفیسه بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه پرسیاوشان(Adiantum capillus-veneris) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 29-15]
نقی پور، فریبا بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 170-155]
نیک فرجام، مهدی بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 14-1]
نوروزی، فرشته امکان سنجی استفاده از پیش تیمار مایکروویو جهت افزایش کارایی استخراج روغن از بذرکدو تخم کاغذی (Cucurbita pepo subsp. Pepo var. Styriaca) [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 118-107]
و
وریدی، محمد جواد بهینه یابی و بررسی تغییرات فیزیکی شیمیایی برش های هویج غنی شده با ترکیبات عصاره چای ترش طی خشک کردن هوای داغ [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 51-41]
ورمیرا، کامبیز بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 51-41]
ه
هاشمی، مجید استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 161-141]
هوشیار، لیلا بررسی برخی خواص فیزیکوشیمیایی، حسی و آنتی اکسیدانی آب میوه های فرموله شده ترکیبی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 95-83]
هوشمند دلیر، موسی الرضا مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 68-53]
هوشمند دلیر، موسی الرضا بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی پودر حاصل از خوراک محتوی پوست نرم پسته و آب انگور با استفاده از خشک کن پاششی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 131-117]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد