آذرپژوه، الهام بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 29-15]
آریان فر، اکرم اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 135-125]
آرمین، محمد مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 9-1]
آزاد مرد دمیرچی، صدیف تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 138-127]
ا
ابراهیمی، سهیلا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 37-31]
اجاق، مهدی تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 83-73]
احسانی، محمد رضا مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
استیری، سیدحسین سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 123-109]
اشرفی یورقانلو، رقیه بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 126-111]
اصغری پور، سحر بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-1]
اطهری، مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 192-179]
افتخارالدین، ملیکا اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 144-135]
اکبری، احسان بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 109-99]
الهامی راد، امیرحسین مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 9-1]
الهامی راد، امیر حسین بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 192-179]
انصاری، سارا استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 65-51]
انصاری، سارا غنی سازی ماست با عصاره برگ گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 17-1]
ب
بخش آبادی، حمید بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-1]
بشیریان، ارش استفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 108-97]
بی مکر، ماندانا بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 159-145]
بهمدی، هما ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]
پ
پدرام نیا، احمد سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 123-109]
پدرام نیا، احمد بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 40-31]
پیروتی، شیرین ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 62-47]
پورعاشوری، پرستو تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 83-73]
جلایر، حامد اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 133-125]
جمالپور، علیرضا استفاده از روش توموگرافی کامپیوتری برای شناسایی ذرات استخوان و پوست در همبرگر معمولی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 65-51]
جنت صادقی، مظاهر عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 164-149]
ح
حجت الاسلامی، محمد بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 114-105]
حداد خداپرست، محمد حسین بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 53-41]
حیدرنژاد، کامیار بهینهسازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 96-85]
حسینی، فرشته بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 20-11]
حسن پور، یگانه بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 133-121]
حسینی زاده، زهرا بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 40-31]
حسینی قابوس، سید حسین اثر سبوس برنج بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و زمان ماندگاری کیک اسفنجی خرمایی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 144-135]
حصاری، جواد تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 138-127]
حکیم زاده، وحید بررسی قدرت پروتئولیتیکی عصاره حاصل از پوست و گوشت پرتقال تامسون [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 103-95]
خ
خدابنده، فرشته تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]
خسروی، الهام فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 177-165]
خواجه علی، الهه تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 144-135]
د
درخشانفر، محمد رضا بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 97-85]
رستم زاد، هانیه تولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 94-79]
رستم زاد، هانیه تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 149-137]
رشیدی نژاد، علی بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 77-67]
رضایی، راحله بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 36-21]
رضائی بروجردی، سمانه بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 20-11]
رفتنی امیری، زینب بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 36-21]
رهنما سنگاچینی، معصومه تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]
ز
زارع گشتی، قربان تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]
زکی پور، اسحق تولید و ارزیابی فیلم زیستتخریبپذیر کیتوزان حاوی عصاره شیرین بیان (Glycyrrhiza glabra) به منظور بستهبندی فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 94-79]
زکی پور، اسحق تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 149-137]
زمردی، شهین ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]
سرداریان، علی اثر پوشش خوراکی کیتوزان و زمان ماندگاری بر خصوصیات فیزیکوشیمایی و حسی انگور دمخروسی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 135-125]
سعیدی اصل، محمد رضا بهینهسازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica.sub.sp.mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 167-158]
سعیدی اصل، محمد رضا بهینهسازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 40-31]
سیف زاده، مینا تغییرات فاکتورهای شیمیایی، میکروبی و حسی کیلکای معمولی ( Clupeonella cultriventris) روکش شده خام و پخته با لعاب تمپورا طی نگهداری در سردخانه [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 70-59]
سلطانی، زهرا بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 25-15]
سلیمی، آزاده تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 149-137]
شهیدی، سید احمد بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 77-67]
شواخی، فروغ ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]
ص
صالحی فر، مانیا بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 124-115]
صباغ زاده، رکسانا مطالعه ی اثر شرایط کاراملیزاسیون و نوع قند بر شدت قهوه ای شدن و ویژگی های احیاءکنندگی و آنتی اکسیدانی کارامل تولیدی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 9-1]
صفری، رضا بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 36-21]
صفری، سعیده تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 30-19]
صفوی، نساء بهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 49-37]
ع
عالیشاهی، علیرضا تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 83-73]
عباسی، پریسا بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 58-39]
عبدالله زاده، ابوالقاسم اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 133-125]
عبدالملکی، فرزانه استفاده از نشاسته اصلاحشده هیدروکسی پروپیل دی استارچ فسفات (E1442) بهعنوان جایگزین چربی در تولید کیک کمکالری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 108-97]
عزیزی، محمد حسین بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 25-15]
عزیزی نژاد، رضا مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
عطای صالحی، اسماعیل ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 14-1]
غریبی تهرانی، مهرانوش سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 123-109]
ف
فرجی، علیرضا بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 25-15]
فرجی، علیرضا ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 62-47]
فرجی، علیرضا بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریمگلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 96-79]
فرجی، علیرضا بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 133-121]
فرخ، آتوسا مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
فعال همدانی، نغمه بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 126-111]
فلاح شجاعی، رویا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 37-31]
ق
قدس روحانی، محسن بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 97-85]
قره خانی، مریم ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 14-1]
قره خانی، مهدی بهینهسازی فرمولاسیون نان حجیم بدون گلوتن ذرت حاوی کنسانتره پروتئین آب پنیر و آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 49-37]
ک
کریمی، مهدی اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 133-125]
کوشکی، نفیسه بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 53-41]
کوهی، شکوفه بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریمگلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 96-79]
گ
گلی، محمد فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 177-165]
گلی موحد، غلامعلی بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 20-11]
گنجلو، علی بهینهسازی استخراج ترکیبات زیست فعال از سیر (Allium sativum L.) به کمک امواج فراصوت و بررسی فعالیت ضد اکسایشی آن [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 159-145]
ل
لسانی، ساجده تقویت خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست تخریبپذیر کاراژینان با استفاده از نانورس [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 149-137]
م
مالکی، مرسده فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و بافری ژله رویال تازه و خشک شده به روش انجمادی و اثرات ضد باکتریایی آنها بر باکتریهای دهانی و رودهای انسان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 177-165]
محمدی، مرتضی عوامل موثر بر انتخاب اولویت های استراتژیک در شرکت های صنایع غذایی ایران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 164-149]
مختاریان، محسن بهینهیابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 71-55]
مدیری دوم، آتنا بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 109-99]
میر احمدی، فردین تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 30-19]
میر احمدی شریفی، سید محسن بررسی قابلیت تولید نان بروتچن فاقد گلوتن با استفاده از آرد گندم سیاه و پودر هسته خرما [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 124-115]
مرتضوی، سید علی بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 29-15]
میر صادقی، حجت تاثیر کیتوزان روی شکلگیری ترکیبات هتروسایکلیک آروماتیک آمین در فیله فیلماهی(Huso huso) سرخ شده [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 83-73]
میرعرب رضی، سعید بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 77-67]
مشعشعی، سیدعلی بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریمگلی)، تف و دانه ماش [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 96-79]
معتمدزادگان، علی بررسی خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن آفتابگردان تحت تاثیر آلبومین تخم مرغ [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 77-67]
معدنی، صغری ارزیابی عناصر معدنی، نیترات و نیتریت در اندامهای مختلف گیاه سالیکورنیا (Salicornia persica L.) کشت شده در استان تهران [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 147-139]
مقیمی، معصومه بهینهسازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدلسازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکهی عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 13-1]
میلانی، الناز بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 20-11]
ملک زاده، جمال تاثیر کاربرد آب الکترولیز خنثی بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگین کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) در شرایط نگهداری سرد(1±4 درجه سانتی گراد) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 144-135]
مهدیان، روح الامین بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 114-105]
مهدیخانی، شادی بررسی تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و صمغ لوبیای لوکاست بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ناگت مرغ [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 58-39]
مؤیدنیا، نسرین مقایسه روند تغییرات اسیدلینولئیک کونژوگه و زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی در خامه استریل تخمیری و غیر تخمیری سین بیوتیک طی زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 78-63]
مولوی، هومان بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیبزمینی و گندم/ ژلاتین [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 114-105]
ن
ناجی طبسی، سارا بررسی تأثیر دما بر سینتیک خشککردن و میزان بتاکاروتن تفاله هویج با استفاده از آون جابجایی هوای داغ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 109-99]
نیازمند، راضیه بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونهسای بینالودی (Nepeta Binaludensis) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 29-15]
ناطقی، لیلا تاثیر استفاده از صمغ دانه ریحان و زانتان بر خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر سفید کم چرب ایرانی [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 45-27]
ناظمی، ملیکا تعیین ارزش غذایی خیار دریایی فراوری شده گونه (Stichopus herrmanni) از جزیره قشم (خلیج فارس) [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 37-31]
نجفیان، لیلا تولید و ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خامه صبحانه طعم دار کم چرب با استفاده از شهد خرما و صمغ اینولین [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 30-19]
نجفی میرک، توحید بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 53-41]
نجف نجفی، مسعود بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 97-85]
نعمت شاهی، محمد مهدی بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 192-179]
نعمت شاهی، نفیسه بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 192-179]
نقی پور، فریبا ارزیابی اثر همافزایی آرد دانه کینوآ و پروتئین آب پنیر بهعنوان جایگزین گلوتن در تولید کیک یزدی بر پایه آرد برنج [دوره 12، شماره 1، 1399، صفحه 62-47]
نقی پور، فریبا بررسی امکان افزایش ماندگاری نان بربری نیمه حجیم حاوی آرد جودوسر با استفاده از صمغ دانه بالنگوشیرازی [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 133-121]
نقی پور، فریبا بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 53-41]
نیک آسا، امیر بهینهسازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول [دوره 12، شماره 2، 1399، صفحه 96-85]
نوری، مرجان بهینهیابی فرآیند تولید کنسانترۀ کدوی تَنبَل به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 71-55]
و
وظیفه دوست، محسن بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 53-41]
ه
همتی، هاله بررسی خصوصیات ساختاری وآنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر هیدروکسی پروپیل متیل سلولز حاوی صمغ آلژینات و اسانس چوبک و تأثیرآن برمقاومت اکسیداتیو روغن کره محلی [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 126-111]
هوشیار، لیلا تاثیرامواج فراصوت بر شمارش میکروبی و خواص فیزیکوشیمیایی آب آلبالو [دوره 12، شماره 4، 1399، صفحه 138-127]
ی
یگانه، سکینه بررسی خواص عملکردی پروتئین آبکافتی گاوماهی دریای خزر (Neogobius Caspius) توسط آنزیم فلاورزایم و تاثیر آن بر کیفیت ماست کمچرب [دوره 12، شماره 3، 1399، صفحه 36-21]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد