آ
-
آذرپژوه، الهام
تأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 79-88]
-
آرمین، محمد
بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]
-
آزادفر، الهام
بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
-
آقاجانزاده سورکی، سارا
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
ا
-
ابراهیمی، امیر
تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
-
احمدزاده قویدل، ریحانه
بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
-
احمدزاده قویدل، ریحانه
تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
-
اخلاقی فیض آباد، سید هاشم
بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
-
اردستانی، فاطمه
ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطهور ناپیوسته بر روی محیط آبپنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]
-
استیری، سید حسین
بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
-
استیری، سید حسین
بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
-
استیری، سید حسین
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
-
اسدی، غلامحسن
تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
-
اسداللهی، سیمین
استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]
-
اسکندری، هادی
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
-
اصلانی چقیورتی، ابوالفضل
بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
-
اعلمی، مهران
تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
-
افروغ، فرزانه
اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 45-54]
-
الهامی راد، امرحسین
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
-
الهامی راد، امیرحیسن
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]
-
الهامی راد، امیرحسین
بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
-
الهامی راد، امیرحسین
بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 45-55]
-
الهامی راد، امیر حسین
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 15-23]
-
الهامی راد، امیر حسین
بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
-
الهامی راد، امیر حسین
ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
-
امیری، مریم
بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیبزمینی توسط دستگاه تحلیلگر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]
-
اوتادی، مریم
بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
-
اوتادی، مریم
بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
-
اولادزاد، نازیلا
بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]
ب
-
بخش آبادی، حمید
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
-
بخش آبادی، حمید
تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
-
بلندی، مرضیه
بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
-
بلندی، مرضیه
بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
-
بهمن پور، هومن
بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]
پ
-
پیراوی ونک، زهرا
استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]
ت
-
توکلیپور، حمید
بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیبزمینی توسط دستگاه تحلیلگر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]
ج
-
جعفرپور، افشین
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]
-
جعفرپور، افشین
بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 45-55]
-
جلالی، حسین
تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
-
جلیلی، فرامرز
تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
-
جمالی، وحید
بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
-
جوکار، مریم
بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 45-55]
ح
-
حداد خداپرست، محمد حسین
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]
-
حسنی، فرشته
بررسی اثر فاکتورهای مؤثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 127-136]
-
حسینی، سید ابراهیم
بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
-
حسینی، سید ابراهیم
بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 57-63]
-
حسنی بایگی، نادیا
تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
-
حسن پور، علیرضا
استفاده از شاخص جذب در ناحیه فرابنفش – مرئی به منظور تعیین نقطه دور ریز روغن سرخ کردنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 1-7]
-
حسینی قابوس، سید حسین
تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
د
-
دلیری، نینا
تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 104-110]
-
دولت ابادی، زهرا
بررسی تاثیر غظت آنزیم و زمان گرمخانهگذاری بر میزان استخراج لیکوپن از تفاله گوجه فرنگی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 25-31]
ر
-
رازقندی، الهه
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
-
رحمن، علیرضا
بررسی اثر ژلها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 1-13]
-
رشیدی، حسن
بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
-
رضوانی، فضل الله
ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطهور ناپیوسته بر روی محیط آبپنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]
ز
-
زارع، زهرا
بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 55-63]
-
زرقی، حیدر
بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 105-113]
س
-
سید حسینی، ساعده سادات
بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 57-63]
-
سیدین اردبیلی، سید مهدی
تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
-
سرداریان، علی
فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 111-125]
-
سروریان، مریم
بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره سنجد (Elaeagnus angustifolia L.) بر ماندگاری آب پرتقال [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 95-104]
-
سلیمانی، سمیه
بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]
ش
-
شرایعی، پروین
تاثیرآنزیم بری به همراه امواج فراصوت و آنزیم آسپارژیناز برکاهش میزان آکریل آمید سیب زمینی سرخ شده [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 115-127]
-
شرایعی، پروین
تأثیرپیش فرآیندهای پوستگیری و آبگیری اسمزی بر خصوصیات کیفی و حسی آلو خشکباری [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 79-88]
-
شریفی، اکرم
بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
-
شریفی، اکرم
بررسی تاثیر پوشش دهی برش های بادمجان در کاهش جذب روغن در طول فرآیند سرخ کردن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
-
شریفی، اکرم
بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]
-
شریفی، اکرم
بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 27-36]
-
شهیدی، سید احمد
تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
-
شهیدی، فخری
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
ص
-
صفاری، رضا
ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
-
صفری، امید
بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
ط
-
طباطبایی یزدی، فروزان
بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 105-113]
ع
-
عاملی، مریم
تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
-
عبادتی، حمید رصا
بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]
-
عباسی، نوید
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتریهای اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]
-
عبیری، مهدی
بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت پنیر خامه ای [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 85-94]
-
عطای صالحی، اسماعیل
ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 33-44]
-
عطای صالحی، اسماعیل
فرمولاسیون کیک روغنی فراسودمند با استفاده از عصاره کدوتنبل و ارزیابی خصوصیات کیفی آن [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 111-125]
-
عظیمی، مزدک
کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]
ف
-
فرجی، محمد
اندازه گیری رنگ زرد سانست در فرآورده های حجیم شده بر پایه غلات به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 45-54]
-
فهیم دانش، مریم
بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 55-63]
ق
-
قیافه داوودی، مهدی
تاثیر فرایند ترکیبی خشککردن اسمزی توسط خشککن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوههای توتفرنگی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 101-109]
-
قدس ولی، علیرضا
تاثیر فرایند مالتسازی بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی دانههای غلات (گندم و جو) استان خراسان رضوی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 37-43]
-
قربانیان، نوشین
بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 65-75]
-
قربانی حسنسرایی، آزاده
تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
ک
-
کاراژیان، حجت
تأثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان(Solanum melongena L.) طی فرآیند سرخ کردن عمیق [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 104-110]
-
کاراژیان، حجت
بررسی برخی ویژگی های فیزیکو شیمیایی شیره انگور در اثر افزودن عصاره چوبک و سفیده تخم مرغ به آن [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 111-122]
-
کاشانی نژاد، مهدی
تغییرات برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی و مهندسی کدو حلوایی (C. moschata) با روش خشک کردن فروسرخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 93-102]
-
کمانی، محمد حسن
بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
-
کوچکی، آرش
تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
-
کوچکی، آرش
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
گ
-
گلیان، ابوالقاسم
بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 105-113]
-
گلچویی، لاله
کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]
م
-
متینی، سارا
تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
-
محمدی نافچی، عبدالرضا
ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 57-67]
-
مختاریان، محسن
بررسی تاثیر جایگزینی صمغ کتیرا بر بهبود خصوصیات خمیری شدن آردهای برنج، ذرت و سیبزمینی توسط دستگاه تحلیلگر سریع ویسکوزیته [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 66-72]
-
مرتضوی، سیدعلی
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
-
میرزایی، فائزه
ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلمهای بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 57-67]
-
میر سعید قاضی، حسین
بررسی و شناسایی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه کهور(PROSOPIS FARCTA) [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 45-55]
-
مسلم، فاطمه
بررسی اثر جوانه زنی بر برخی ویژگی های شیمایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عدس قرمز [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 73-82]
-
مسلم خلیل غفوری، فاطمه
بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
-
مشکانی، سید محمد
تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 35-43]
-
منصوری اطمینان، سانیا
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 21-34]
-
مهدوی، سامان
بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس و عصاره گیاه خوشاریزه بر باکتریهای اشریشیاکلی و استافیلوکوکوس ارئوس [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 129-134]
-
مهربان سنگ آتش، معصومه
بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهندهی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 77-83]
-
مؤتمنی، مهین
تأثیر تیمار آنزیمی بر محتوای آنتوسیانین، رنگ و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آب انگور سیاه سردشت [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 9-19]
-
موجرلو، زهره
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 15-23]
ن
-
ناجی، محمد هادی
بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب روغن پالم اولئین وارداتی به کشور [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 69-77]
-
نیاکوثری، مهرداد
بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 15-26]
-
نجفی، علی
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره اتانولی کنجاله زیتون بر پایداری اکسایشی روغن سویا در مقایسه با برخی آنتی اکسیدان های شیمیایی [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 15-23]
-
نجف پور، قاسم
ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطهور ناپیوسته بر روی محیط آبپنیر [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 83-91]
-
نوری، لیلا
بررسی تأثیر جایگزینی آرد گندم باآرد سنجد بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 55-63]
-
نوری، لیلا
بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 65-75]
و
-
وریدی، مهدی
بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 105-113]
-
ولایتی، محسن
بررسی فقهی بانک شیر براساس پارامترهای تغذیه، فرمول ترکیبی شیرهای مادران و سازوکارهای ایمونولوژیکی و فیزیولوژیکی پزشکی [دوره 8، شماره 2، 1395، صفحه 123-133]
ه
-
هاشمی روان، مهناز
بررسی ترکیب شیمیایی ، ویژگی های حسی و پروفایل اسیدهای چرب همبرگر بر پایه گوشت شتر [دوره 8، شماره 3، 1395، صفحه 57-63]
ی
-
یوسفی، حسین
کاربرد توأم نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب [دوره 8، شماره 4، 1395، صفحه 89-100]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد