ا
-
اوتادی، مریم
بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-11]
ح
-
حسینی، سید ابراهیم
بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-11]
ر
-
رحمن، علیرضا
بررسی اثر نمک(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی و صمغ ژلان بر بافت سوسیس [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-11]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد