نوع مقاله : مقاله پژوهشی
نویسندگان
1 گروه علوم و صنایع غذایی ، واحد ورامین-پیشوا ، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین ، ایران
2 موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران
3 دانش آموخته صنایع غذایی گروه علوم و صنایع غذایی ، واحد ورامین-پیشوا ، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین ، ایران
4 دانشجوی دکتری تخصصی ، گروه علوم و صنایع غذایی ، واحد سبزوار ، دانشگاه آزاد اسلامی ، سبزوار ، ایران
چکیده
کلیدواژهها
موضوعات
وثوق، ا. ص.، خمیری م.، کاشانی نژاد، م . و جعفری، س. م. 1388. اثر عرق نعناع بر قابلیت بقای باکتری های پروبیوتیک در نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ). مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16، 164-156