موضوعات = بهداشت مواد غذایی
تعداد مقالات: 3
1. آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 161-172

10.30495/jfst.2021.680636

مریم جعفرزاده مقدم؛ فاطمه رضایی درزیکلا؛ امیر توکمه چی


3. تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 95-104

10.30495/jfst.2019.544971

سمیرا ابراهیم پوراحمدی؛ میرهادی خیاط نوری؛ لیلا روفه‌گری نژاد