موضوعات = بهداشت مواد غذایی
تعداد مقالات: 9
2. تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 40-27

10.30495/jfst.2020.580767.1447

شبنم حمزه؛ علی معتمدزادگان؛ سید احمد شهیدی؛ محمد احمدی؛ جو مک رگینستین


4. ارزیابی ریسک سلامت فلزات سنگین کادمیوم، سرب و نیکل در برخی ارقام برنج محلی در استان خوزستان

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 152-144

10.30495/jfst.2021.684128

سید مهران موسوی مورد غفاری؛ خوشناز پاینده؛ محی الدین گوشه


5. بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 120-109

10.30495/jfst.2021.680666

سید خدارحم موسوی نژاد؛ امیر شاکریان؛ رضا شرافتی چالشتری؛ ابراهیم رحیمی


7. آلودگی باکتریایی پنیرهای سنتی شهرستان ماکو با استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 172-161

10.30495/jfst.2021.680636

مریم جعفرزاده مقدم؛ فاطمه رضایی درزیکلا؛ امیر توکمه چی


9. تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 95-104

10.30495/jfst.2019.544971

سمیرا ابراهیم پوراحمدی؛ میرهادی خیاط نوری؛ لیلا روفه‌گری نژاد