موضوعات = تکنولوژی پس از برداشت محصولات کشاورزی
تعداد مقالات: 15
1. تاثیر شرایط نگهداری بر پدیده کشمشی شدن میوه انار

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 15-1

10.30495/jfst.2021.685710

بهجت تاج الدین؛ هما بهمدی؛ صدیقه پردیس کیان


4. تاثیر نیم‌پز کردن سه رقم برنج محلی استان خوزستان بر خصوصیات کمی و کیفی آن‌ها

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 107-97

10.30495/jfst.2021.680665

عبدالعلی گیلانی؛ لیلا بهبهانی؛ جعفر حبیبی اصل؛ آذرخش عزیزی


5. تولید نانوکامپوزیت پلی‌اتیلنی حاوی نانوذرات نقره جهت افزایش ماندگاری قارچ خوراکی در دمای یخچال

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 115-101

10.30495/jfst.2021.680655

آناهیتا ابراهیمی؛ سپیده بهرامی؛ محمد عبدالھیان نوقابی


6. تاثیر بسته‌بندی نانوکامپوزیتی پلی اتیلن-‌نانو‌سلولز در افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمه‌ای

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 87-75

10.30495/jfst.2021.680642

راحله اسماعیلی دارابی؛ حامد افشاری؛ رسول لسان خوش منفرد


7. مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 98-89

10.30495/jfst.2021.680643

حیدر ناصری؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی


9. سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 123-109

10.30495/jfst.2020.665337

مهرانوش غریبی تهرانی؛ الهام آذرپژوه؛ احمد پدرام نیا؛ سیدحسین استیری


11. تعیین میزان آلاینده های سرب، کادمیوم و آرسنیک در چیپس‌های سیب زمینی موجود در بازار تبریز سال 1395

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 95-104

10.30495/jfst.2019.544971

سمیرا ابراهیم پوراحمدی؛ میرهادی خیاط نوری؛ لیلا روفه‌گری نژاد


13. تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 33-42

لیلا بهبهانی؛ محمدرضا اصلاحی