موضوعات = تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های قنادی و شکلات
تعداد مقالات: 4
2. بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 119-129

10.30495/jfst.2019.544373

اکرم شریفی؛ فهیمه نوری؛ سید حسین استیری


3. بررسی اثر جایگزینی بخشی از شکر با قند مایع خرما بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی حلوای گردوئی ارومیه

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 65-77

رقیه اشرفی پورقانلو؛ زهرا رجبی؛ احسان مقدس کیا؛ صمد زارع