موضوعات = روشهای استخراج ترکیبات موثره
تعداد مقالات: 14
6. بهینه سازی شرایط استخراج ترکیبات فنلی فلفل قرمز با استفاده از امواج فراصوت به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 87-97

10.30495/jfst.2019.541229

راحله دهقان تنها؛ الهام مهدیان؛ محمدحسین امینی فرد؛ حسن بیات؛ رضا گاراژیان


7. بررسی میزان آهن، ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره کنگر(Cirsium Congestum)

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 79-86

فاطمه علوی خوشحال؛ اکرم شریفی


8. بررسی تاثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن حاصل از دانه‌های کنجد

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 13-21

امیر عبدالهی؛ مسعود شفافیی زنوزیان؛ محمدرضا سعیدی اصل؛ محمد آرمین؛ عادل بیگ بابایی


9. ارزیابی خواص کاربردی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده تخم قزل‏آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 23-35

مهسا رجب زاده؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی


10. مقایسه تأثیر عصاره مریم گلی و زیره سبز در جلوگیری از توکسین زایی قارچ آسپرژیلوس فلاووس در مغز پسته

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 37-45

حمید توکلی پور؛ لیلا زیرجانی؛ مجید جوانمرد داخلی


11. بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 97-107

اکرم شریفی؛ محمد مهدی معدنی پور


12. بررسی شرایط استخراج اینولین از ریشه های گیاه چیکوری( Cichorium intybus L.)

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 25-35

سهیل توکلی کردلر؛ یوسف رمضان؛ محمد عبدالهیان نوقابی


13. بررسی پارامترهای کمی و کیفی گیاه اوجی خشک شده با روشهای‌ بستر سیال و مایکروویو

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 129-141

فرزانه صفری؛ سیده زهرا سید النگی؛ هادی عالمی