موضوعات = اصول مهندسی صنایع غذایی-مدل سازی
تعداد مقالات: 19
1. مدل‌سازی فرایند پخت در حین استخراج روغن از جوانه ذرت با استفاده از شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 91-81

10.30495/jfst.2021.684134

ابولفضل بوژمهرانی؛ محسن وظیفه دوست؛ بهاره حاجی رستملو


5. مدلسازی سینتیک خشک کردن گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای مختلف خشک کردن بستر سیال و نیمه سیال

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 68-53

10.30495/jfst.2021.680650

موسی الرضا هوشمند دلیر؛ حمید توکلی پور؛ حسین چاجی؛ احمد کلباسی اشتری؛ پروین شرایعی


7. بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 13-1

10.30495/jfst.2020.673774

حمید بخش آبادی؛ معصومه مقیمی؛ زهرا دولت آبادی؛ سحر اصغری پور


8. سینتیک انتقال جرم با استفاده از تیمار فراصوت-اسمز دراسلایس های پیاز زرد

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 123-109

10.30495/jfst.2020.665337

مهرانوش غریبی تهرانی؛ الهام آذرپژوه؛ احمد پدرام نیا؛ سیدحسین استیری


12. مدل‌سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک‌کن فروسرخ

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 151-160

فخرالدین صالحی؛ اشرف گوهری اردبیلی


13. شبیه سازی عددی انتقال حرارت بسته های گندم جوانه زده با ابعاد استوانه ای در ماکروویو به روش المان محدود

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 63-74

محمد جواد حسین زاده؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد جواد کاظم زاده پارسی


14. بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 75-84

مهدی جلالی؛ اکرم شریفی


16. تأثیر تغییرات pH و نمک های کلسیم و منیزیم بر رفتار رئولوژیک صمغ ژلان

دوره 9، شماره 4، دی 1396، صفحه 89-99

سینوش همت زاده دستگردی؛ محمد حجت الاسلامی؛ اورنگ عیوض زاده


17. بررسى رفتار فازی و ویژگی های رئولوژیکی مخلوط کازئینات سدیم – نشاسته گندم

دوره 9، شماره 3، آبان 1396، صفحه 63-72

فرزاد صادقی؛ رسول کدخدایی؛ بهاره عمادزاده