موضوعات = تکنولوژی مواد غذایی- فرآورده های غلات و پخت
تعداد مقالات: 35
1. بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 31-40

10.30495/jfst.2020.674512

زهرا حسینی زاده؛ احمد پدرام نیا؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ زهرا دولت آبادی


2. بررسی تأثیر افزودن ایزوله پروتئین کنجاله ارده بر خصوصیات تکنولوژیکی و حسی پاستای تهیه شده از گندم دوروم و نان

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 41-53

10.30495/jfst.2020.674524

نفیسه کوشکی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ توحید نجفی میرک؛ محسن وظیفه دوست؛ فریبا نقی پور


3. بررسی تاثیر استفاده از رنگ طبیعی کورکومین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی حسی و میکروبی دراژه اسنک

دوره 12، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 11-20

10.30495/jfst.2020.674112

فرشته حسینی؛ الناز میلانی؛ سمانه رضائی بروجردی؛ غلامعلی گلی موحد


8. بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 15-25

10.30495/jfst.2020.665271

زهرا سلطانی؛ علیرضا فرجی؛ محمد حسین عزیزی


12. اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 125-133

10.30495/jfst.2020.665338

حامد جلایر؛ مهدی کریمی؛ ابوالقاسم عبدالله زاده


14. بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 37-48

10.30495/jfst.2019.545885

زهرا صفری کوشالی؛ معصومه قطبی؛ لیلا روزبه نصیرایی


15. تأثیر ایزوله پروتئین سویا و صمغ دانه مرو بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی کیک اسفنجی

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 27-38

10.30495/jfst.2019.544965

فخرالدین صالحی؛ سمیرا امین اخلاص؛ زهرا مهربانی


17. تاثیر خمیرترش حاوی لاکتوباسیلوس‌پاراکازئی و ‌فرمنتوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ماندگاری نان بربری

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 1-14

10.30495/jfst.2019.543715

لیلا ناطقی؛ محبوبه سادات رسول؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ سید حسین استیری


18. غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 53-68

10.30495/jfst.2019.543848

منیژه حیدری؛ مهراب یادگاری؛ زریر سعیدی؛ هومان مولوی


19. بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 69-77

10.30495/jfst.2019.543852

مینو افتخاری یزدی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم شریفی


21. بررسی اثر صمغ دانه شاهی بر بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرینی برنجی

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 130-149

مائده عبادی ملاباشی؛ لیلا ناطقی


22. اثر جایگزینی پودر هویج با آرد گندم بر خصوصیات ویسکوالاستیک کیک اسفنجی

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 103-113

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد