موضوعات = فراورده های شیر و صنایع لبنی
تعداد مقالات: 20
5. بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 85-97

10.30495/jfst.2020.674538

محمد رضا درخشانفر؛ محسن قدس روحانی؛ مسعود نجف نجفی


10. اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 131-142

10.30495/jfst.2019.544374

علیرضا عابدینی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان


12. تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 57-71

10.30495/jfst.2019.541223

عبدالرضا میرچولی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی


15. امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 57-71

مرضیه عاشورمحمدی؛ حسین حسینی قابوس


16. بررسی پودر ژل آلوئه ورا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 75-87

اکرم آریان فر؛ مریم سردرودیان


17. تأثیر ایزوله پروتئینی آب‌پنیر بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی و بافت بستنی نیم‌چرب

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 147-155

عرفان دانش؛ حسین جوینده؛ مصطفی گودرزی


18. تاثیر کاربرد صمغ دانه مرو بر بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی کم چرب

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 97-103

سیده مرضیه میرزائی؛ علی محمدی ثانی


20. بررسی برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست فراسودمند غنی سازی شده با خرفه

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 105-116

فاطمه بشاش علی آبادی؛ وجیهه فدائی نوغانی؛ مریم فهیم دانش