موضوعات = فراورده های شیر و صنایع لبنی
تعداد مقالات: 29
1. ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 67-51

10.30495/jfst.2021.684157

عبد الرضا آقاجانی؛ فرهاد میرزایی؛ مهدی کرمانی؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ احمد پدرام نیا


4. تاثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگی‌های فیزیکی، عملکردی و بازده تولید پودر آب ماست

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 108-93

10.30495/jfst.2020.1867058.1509

مهران اعلمی؛ مجید شیرمحمدی؛ یحیی مقصودلو؛ مرتضی خمیری


6. ارزیابی امکان تولید پنیر سفید کم کلسترول بااستفاده از بتاسیکلودکسترین

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 31-19

10.30495/jfst.2022.686387

معصومه ملک یار؛ لیلا روفه گری نژاد؛ آیناز علیزاده؛ رقیه اشرفی یورقانلو


7. بررسی تاثیرجایگزینی شکر با پوره موز بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 42-33

10.30495/jfst.2021.684120

محجوبه سنگ سفیدی؛ عبدالرضا میرچولی؛ موسی الرضا هوشمند دلیر


14. بررسی تاثیر افزودن موسیلاژ دانه به، بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی خامه صبحانه

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 97-85

10.30495/jfst.2020.674538

محمد رضا درخشانفر؛ محسن قدس روحانی؛ مسعود نجف نجفی


19. اثر جایگزینی ربادیوزیدA و مالتودکسترین بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیر کاکائو

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 131-142

10.30495/jfst.2019.544374

علیرضا عابدینی؛ رضوان پوراحمد؛ مهناز هاشمی روان


21. تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 57-71

10.30495/jfst.2019.541223

عبدالرضا میرچولی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ سید علی مرتضوی؛ سید محمد علی رضوی


24. امکان‌سنجی غنی‌سازی بستنی با پودر کدوحلوایی و بررسی خصوصیات کیفی آن

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 57-71

مرضیه عاشورمحمدی؛ حسین حسینی قابوس