• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
    • راهنمای ارزیابی
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
  • ثبت نام
کلیدواژه‌ها = خواص رئولوژی
تعداد مقالات: 3
1. بررسی تاثیر افزودن پودر دانۀ تاج خروس (Amaranthus cruentus) بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی کشک مایع

دوره 9، شماره 3، آبان 1396، صفحه 105-117

لیلا علی محمدی؛ مهشید جهادی؛ هاجر عباسی؛ مریم اعرج سلطانی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 912.71 K

2. بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش

دوره 9، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 12-26

سارا بلاغی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 729.02 K

3. بررسی خصوصیات عملکردی نان ترکیبی تولید شده از آرد گندم و سورگوم

دوره 8، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 26-34

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 333.07 K

نوآوری در علوم و فناوری غذایی
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • استخراج به پایگاه‌های علمی
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • مجوز نشر 1399-09-24
  • لیست داوران مقالات سال 98 1399-09-24
  • دریافت فرم تعارض منافع 1399-06-24
  • دریافت نمونه فرم تعهدنامه 1398-07-29
  • تاریخ چاپ مقالات پذیرفته شده برای شماره های 1401و 1402و 1403 1400-04-05

 

 تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار می باشد

دسترسی به مقالات نشریه علمی نوآوری در علوم و فناوری غذایی به صورت دسترسی آزاد می‌باشد

 (Creative Commons Attribution 4.0 International (CC-BY 4.0

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب