کلیدواژه‌ها = سطح پاسخ
تعداد مقالات: 7
1. تأثیر زمان خیساندن و جوانه‌زنی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مالت چاودار به کمک روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684127

عباس باشی؛ حجت کاراژیان


2. بهینه یابی پارامترهای بریکس، دبی شربت و دما در فرآیند رنگبری شربت شکرخام با ازن

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 1-14

10.30495/jfst.2021.677804

مهدی نیک فرجام؛ سید محمد علی رضوی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ خلیل بهزاد؛ مصطفی شهیدی نوقابی؛ جواد فیضی


4. بهینه‌سازی فرمولاسیون کشک مایع فراسودمند حاوی اینولین بومی و گوار

دوره 10، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 137-149

شکوفه مروی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی


5. بهینه سازی دما و فرمولاسیون تولید پودر خرمالو به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 27-36

سمیه سلیمانی؛ اکرم شریفی؛ محمد آرمین