کلیدواژه‌ها = کیک روغنی
تعداد مقالات: 6
2. بهینه‌سازی فرمولاسیون کیک روغنی حاوی عصاره بره موم و صمغ گوار با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 31-40

10.30495/jfst.2020.674512

زهرا حسینی زاده؛ احمد پدرام نیا؛ محمد رضا سعیدی اصل؛ زهرا دولت آبادی


4. بهبود خواص کیفی، رئولوژی و حسی کیک روغنی با افزودن پوره وکنسانتره کشمش

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 12-26

سارا بلاغی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ سید حسین استیری