کلیدواژه‌ها = ژلاتین
تعداد مقالات: 7
1. بررسی خصوصیات فیلم خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی و گندم/ ژلاتین

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 114-105

10.30495/jfst.2020.674305

روح الامین مهدیان؛ هومان مولوی؛ محمد حجت الاسلامی


2. بهینه سازی فرمولاسیون پاستیل انبه-گلابی به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 2، تیر 1398، صفحه 119-129

10.30495/jfst.2019.544373

اکرم شریفی؛ فهیمه نوری؛ سید حسین استیری


3. بهینه سازی فرآیند تولید پاستیل فراسودمند از میوه زرشک بی دانه به روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 125-137

مهدی هراتی فرزقی؛ اکرم شریفی؛ سیدحسین استیری


4. بررسی اثر ژل‌ها ( ژلاتین و صمغ ژلان) بر روند آزادسازی نمک از بافت مواد غذایی

دوره 8، شماره 3، آذر 1395، صفحه 1-13

علیرضا رحمن؛ سید ابراهیم حسینی؛ مریم اوتادی