کلیدواژه‌ها = بیاتی
تعداد مقالات: 6
1. بررسی تاثیر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیای و بیاتی نان حجیم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684143

حمید سرحدی؛ سمیه سنجری؛ فاطمه شهدادی


2. غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684150

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مجتبی رئیسی


3. بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 89-97

ابوالقاسم عبداله زاده