کلیدواژه‌ها = ارزیابی حسی
تعداد مقالات: 15
1. استفاده از مغز بادام زمینی در تولید اسنک حجیم بر پایه بلغور ذرت و بررسی ویژگی های آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اسفند 1399

10.30495/jfst.2021.680668

شهرام بیرقی طوسی؛ غلامعلی گلی موحد؛ مجید هاشمی؛ فریده صالحی پور؛ محبت محبی


2. شناسایی پروفایل میکروبی پنیر شهری پگاه گلپایگان و بهینه سازی روند کاهش طعم تلخ آن از طریق افزودن ترکیبات پری‌بیوتیک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684123

فاطمه داوری؛ نفیسه سادات نقوی؛ هاشم نیری


3. بررسی تأثیر نوع دستگاه نم‌گیر(طبقه‌ای وکالسکه‌ای) روی ویژگی‌های کیفی پسته رقم کله‌قوچی طی دورۀانبارمانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684142

احمد شاکر اردکانی؛ فائزه کرمی رباطی


4. ارزیابی کیفی بستنی حاوی عصاره گیاه به لیمو (Lippia citriodora)

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 149-159

10.30495/jfst.2021.680637

فاطمه علی محمدی؛ َشبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری


5. بررسی اثر جایگزینی آرد با فیبر گریپ فروت بر خصوصیات شیمیایی و حسی کلوچه

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 37-48

10.30495/jfst.2019.545885

زهرا صفری کوشالی؛ معصومه قطبی؛ لیلا روزبه نصیرایی


7. بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه

دوره 9، شماره 1، بهار 1396، صفحه 51-59

محسن جنابی؛ امیر حسین الهامی راد؛ سید حسین استیری


10. فرمولاسیون و ارزیابی پودر نوشیدنی میوه ای

دوره 7، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1-8

سوسن کامل رحیمی؛ امیرحسین الهامی راد؛ عباس همتی کاخکی