کلیدواژه‌ها = عصاره
تعداد مقالات: 10
1. استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684144

پیمان آریایی؛ نگین رضایی سوادکوهی؛ مهدی چرمیان


2. بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 مهر 1400

10.30495/jfst.2021.685705

مهرانوش غریبی تهرانی؛ امیر حسین الهامی راد؛ الهام آذرپژوه؛ احمد پدرام نیا؛ پروین شرایعی


3. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 15-29

10.30495/jfst.2021.678973

محمد مهدی نعمت شاهی؛ امیر حسین الهامی راد؛ نفیسه نعمت شاهی؛ سید حسین استیری


4. بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis)

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 15-29

10.30495/jfst.2020.673800

افسانه عظیمی محله؛ سید علی مرتضوی؛ پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه؛ راضیه نیازمند


6. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز

دوره 10، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 43-54

الهام شکوه صارمی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ معصومه بحرینی


9. بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 97-107

اکرم شریفی؛ محمد مهدی معدنی پور