کلیدواژه‌ها = عصاره
تعداد مقالات: 10
1. بهینه سازی استخراج به کمک مایکروویو جهت ترکیبات زیست فعال از ضایعات پیاز زردرنگ بااستفاده ازروش سطح پاسخ

دوره 15، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 59-41

10.30495/jfst.2021.685705

مهرانوش غریبی تهرانی؛ امیر حسین الهامی راد؛ الهام آذرپژوه؛ احمد پدرام نیا؛ پروین شرایعی


2. استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا)

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 25-11

10.30495/jfst.2021.684144

نگین رضایی سوادکوهی؛ پیمان آریایی؛ مهدی چرمچیان لنگرودی


3. بررسی خواص آنتی اکسیدانی و شناسایی ترکیبات شیمیایی عصاره های حاصل از برگ گیاه ‏پرسیاوشان(‏Adiantum capillus-veneris‏) ‏

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 29-15

10.30495/jfst.2021.678973

محمد مهدی نعمت شاهی؛ امیر حسین الهامی راد؛ نفیسه نعمت شاهی؛ سید حسین استیری


4. بررسی خصوصیات ضداکسایشی و ضدمیکروبی عصارةآزاد و ریزپوشانی شدة گیاه پونه‌سای بینالودی (Nepeta Binaludensis)

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 29-15

10.30495/jfst.2020.673800

افسانه عظیمی محله؛ سید علی مرتضوی؛ پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه؛ راضیه نیازمند


6. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اناریجه در افزایش عمر ماندگاری ماهی کیلکای چرخ شده تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 43-54

الهام شکوه صارمی؛ محمد باقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حداد خداپرست؛ معصومه بحرینی


9. بررسی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره برگ به

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 97-107

اکرم شریفی؛ محمد مهدی معدنی پور