کلیدواژه‌ها = رئولوژی
تعداد مقالات: 9
5. بهینه یابی فرمولاسیون شکلات تیره پری‌بیوتیک با استفاده از مخلوط اینولین، ایزومالت و مالتیتول

دوره 9، شماره 3، آبان 1396، صفحه 73-86

مریم کیومرثی؛ سمیرا یگانه زاد؛ مصطفی شهیدی؛ ابوالفضل پهلوانلو؛ مارال خوش گیش


6. بررسی اثر صمغ گزانتان بر کیفیت پاستای بدون گلوتن

دوره 8، شماره 3، آذر 1395، صفحه 45-55

وحید جمالی؛ مریم جوکار؛ مرضیه بلندی؛ ابوالفضل اصلانی چقیورتی