کلیدواژه‌ها = روغن سویا
تعداد مقالات: 9
1. استخراج و ریز پوشانی عصاره گیاه زوفا و تاثیر آن بر پایداری اکسیداتیو سیستم مدل غذایی (روغن سویا)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684144

پیمان آریایی؛ نگین رضایی سوادکوهی؛ مهدی چرمیان


2. بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه انجدان رومی (Levisticum officinale) و تاثیرآن بر پایداری روغن سویا در شرایط نگه داری

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 179-192

10.30495/jfst.2020.674737

مهدی اطهری؛ امیر حسین الهامی راد؛ محمد مهدی نعمت شاهی؛ نفیسه نعمت شاهی


3. تاثیرعصارة اتانولی پودر زرد چوبه بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 109-120

10.30495/jfst.2020.674019

عطیه علیزاده؛ حمید توکلی پور؛ محسن مختاریان


4. بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی دیگ پخت در حین استخراج روغن سویا در مقیاس صنعتی بر خصوصیات شیمیایی روغن و کنجاله حاصل از آن

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 98-109

حمید بخش‌آبادی؛ ابولفضل بوژمهرانی؛ محمد رستمی؛ شیلان رشیدزاده؛ زهرا دولت آبادی؛ ریحانه شاهین فر


5. بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ و ریشه گیاه وج (Acorus calamus L.) بر پایداری روغن سویا در شرایط نگهداری

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 133-146

علی بهنام نیک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد مهدی نعمت شاهی؛ محمدحسین حداد خداپرست


6. ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره کنجاله روغن کشی شده کنجد جهت پایدار سازی روغن های خوراکی

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 33-44

رضا صفاری؛ امیر حسین الهامی راد؛ اسماعیل عطای صالحی


7. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ گیاه پنج انگشت (Vitex agnus castus) بر پایداری اکسیداتیو روغن سویا طی نگهداری

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 21-34

سانیا منصوری اطمینان؛ امیرحیسن الهامی راد؛ محمد حسین حداد خداپرست