کلیدواژه‌ها = چای سبز
تعداد مقالات: 3
1. بررسی اثر هم افزایی عصاره های آویشن دنایی و چای سبز بر ویژگی های شیمیایی و میکروبی گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان منجمد

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اسفند 1399

10.30495/jfst.2021.680666

سید خدارحم موسوی نژاد؛ امیر شاکریان؛ رضا شرافتی چالشتری؛ ابراهیم رحیمی


3. فعالیت ضد‌اکسایشی عصاره میکروامولسیون شده چای سبز در روغن کلزا

دوره 11، شماره 1، بهار 1398، صفحه 99-112

10.30495/jfst.2019.541365

صدیقه امیری؛ محسن رادی؛ فرود باقری؛ ویدا انصاری