کلیدواژه‌ها = سوسیس
تعداد مقالات: 6
1. تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی سوسیس بر پایه گیاهی با استفاده از صمغ کنجاک (Amorphophallus konjac)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684153

درنوش جعفرپور؛ راضیه دیدار


3. بررسی اثر اینولین و آنزیم ترانس گلوتامیناز بر روی خصوصیات فیزیکی و حسی سوسیس کم نمک

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 11-24

الهام رضایی رودبره؛ علیرضا رحمن؛ تکتم مستقیم


6. بررسی‌ اثر نمک‌(کلرید کلسیم، منیزیوم و پتاسیم) ، چربی‌ و صمغ ژلان بر بافت سوسیس

دوره 5، شماره 1، بهار 1392، صفحه 1-11

علیرضا رحمن؛ سید ابراهیم حسینی؛ مریم اوتادی