کلیدواژه‌ها = نان
تعداد مقالات: 6
1. غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684150

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مجتبی رئیسی


2. اثر صمغ زانتان و آنزیم ترانس گلوتامینازدر بهبود کیفیت و کاهش بیاتی نان جو

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 125-133

10.30495/jfst.2020.665338

حامد جلایر؛ مهدی کریمی؛ ابوالقاسم عبدالله زاده


4. بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان شهرستان سبزوار

دوره 9، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 89-97

ابوالقاسم عبداله زاده