کلیدواژه‌ها = قزل آلای رنگین کمان
تعداد مقالات: 4
1. بررسی خصوصیات ضد باکتریایی اسانس‌های خوشاریزه، مرزه بختیاری و پوشش‌خوراکی کیتوزان بر لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.1878968.1576

الهام فتحی مقدم؛ امیر شاکریان؛ ابراهیم رحیمی؛ رضا شرافتی چالشتری


3. بررسی اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorynchus mykiss) با استفاده از روش عکس برداری دیجیتالی

دوره 8، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 77-83

محمد حسن کمانی؛ امید صفری؛ سید علی مرتضوی؛ معصومه مهربان سنگ آتش؛ فاطمه مسلم خلیل غفوری