کلیدواژه‌ها = غنی سازی
تعداد مقالات: 6
1. بررسی خواص رئولوژیکی، شیمیایی، پخت وحسی ماکارونی غنی شده با آرد دانه عدس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اسفند 1399

10.30495/jfst.2021.680660

معصومه قطبی؛ لیلا امیدوار لنگرودی؛ طیبه السادات حسینی


3. بررسی امکان سنجی تولید نان تست چاودار غنی شده با کلسیم، ویتامین D3 و منیزیم

دوره 12، شماره 1، بهار 1399، صفحه 15-25

10.30495/jfst.2020.665271

زهرا سلطانی؛ علیرضا فرجی؛ محمد حسین عزیزی


4. غنی سازی آرد گندم با نسبتهای مختلف پودر بذر گیاه دارویی رازیانه به منظور افزایش ارزش تغذیه ای نان

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 53-68

10.30495/jfst.2019.543848

منیژه حیدری؛ مهراب یادگاری؛ زریر سعیدی؛ هومان مولوی


5. تولید اسنک حجیم حاوی پودر آب پنیر - تخم مرغ و ارزیابی ویژگیهای آن

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 48-61

نادر روشن؛ ریحانه احمدزاده؛ الناز میلانی؛ پروین شرایعی


6. حاملهای لیپیدی نانوساختار به عنوان سیستمهای رسانش هدفمند جهت غنی سازی نوشیدنی های آبی با ترکیبات فعال زیستی

دوره 9، (ویژه نامه قوچان)بیست و سومین کنگره صنایع غذایی، بهار 1396، صفحه 41-51

اکرم پزشکی نجف آبادی؛ مریم محمدی