کلیدواژه‌ها = ماندگاری
تعداد مقالات: 12
1. تاثیر دمای نگهداری بر کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پودر میگوی تولیدی به روش خشک کردن کف پوشی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2020.580767.1447

علی معتمدزادگان؛ شبنم حمزه؛ سید احمد شهیدی؛ محمد احمدی؛ Joe Mack Regenstein


2. بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684168

اکرم شریفی؛ علی عمارلو


7. تأثیر پوشش خوراکی متیل سلولز بر خصوصیات کیفی و میکروبی خرمای کبکاب

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 33-42

لیلا بهبهانی؛ محمدرضا اصلاحی


8. تاثیرافزودن بذرکتان برخواص تغذیه ای و ماندگاری نان بربری

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 1-11

محمد جلینی؛ مهدی قیافه داوودی؛ زهرا شیخ الاسلامی


9. بررسی اثرخمیرترش بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان تست حاوی آردچاودار

دوره 9، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 119-128

علیرضا فرجی؛ سید علی مشعشعی؛ مینا کشانی