کلیدواژه‌ها = روش سطح پاسخ
تعداد مقالات: 17
2. بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400

10.30495/jfst.2021.684154

مریم هفت برادران اصفهانی؛ محمد گلی


3. بهینه سازی شرایط تولید شیرسویای غنی شده با گابای تولیدی باکتری پروبیوتیک

دوره 13، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 41-51

10.30495/jfst.2020.675791

سپیده قره یخه؛ امیر حسین الهامی؛ لیلا ناطقی؛ کامبیز ورمیرا


4. مدل‌سازی هدایت الکتریکی شیر بازساخته به روش سطح پاسخ

دوره 13، شماره 2، تابستان 1400، صفحه 89-98

10.30495/jfst.2021.680643

حیدر ناصری؛ عیسی حزباوی؛ فیض اله شهبازی


6. بهینه‌سازی فرآیند آبگیری اسمزی شلیل و مدل‌سازی پارامترهای آبگیری با کمک شبکه‌ی عصبی مصنوعی

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 1-13

10.30495/jfst.2020.673774

حمید بخش آبادی؛ معصومه مقیمی؛ زهرا دولت آبادی؛ سحر اصغری پور


7. بهینه‌سازی فرایند ازن زنی خرمای ربی جهت افزایش ماندگاری محصول

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 85-96

10.30495/jfst.2020.674003

امیر نیک آسا؛ آیناز علیزاده؛ کامیار حیدرنژاد


9. فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه‌ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM

دوره 11، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 13-24

10.30495/jfst.2019.545883

اسماعیل عطای صالحی؛ مهدی ایرانی؛ مصطفی مظاهری


13. بهینه سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده دانه هندوانه (Citrullus lanatus) با ارزیابی فعالیت چلات کنندگی با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 123-133

احمد پدرام نیا؛ سید علی مرتضوی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امیرحسین الهامی راد؛ محمد آرمین


14. بهینه سازی فرآیند تولید پودر دوغ با خشک کردن کف پوشی به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 15-26

حمید رصا عبادتی؛ اکرم شریفی؛ مهرداد نیاکوثری


15. تاثیر استخراج آرد گندم و افزایش پودر آب پنیر و آرد چاودار بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر حاصل به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 35-43

سارا متینی؛ فرامرز جلیلی؛ امیر ابراهیمی؛ سید محمد مشکانی