نویسنده = ������������ ��������
تعداد مقالات: 3
1. بهبود ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس

دوره 11، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 69-77

10.30495/jfst.2019.543852

مینو افتخاری یزدی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم شریفی


2. ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و بافتی سس مایونز حاوی عصاره گیاه چوبک به عنوان جایگزین تخم مرغ

دوره 10، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 119-128

نازنین قهرمانی؛ حجت گاراژیان؛ اکرم شریفی


3. بررسی خواص رئولوژیکی شیره خرمای واریته کلوته

دوره 10، شماره 1، بهار 1397، صفحه 75-84

مهدی جلالی؛ اکرم شریفی